Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
فن آرت از کاستوم سوم آنا

1000093322.jpg

1000093329.jpg

رفرنس به بازی Death by Degrees تو تریلر

1000093297.png
1000093328.png

اتفاقا مدل جدید با کاستومی که آخر تریلر نشون داد نسبت به مدل قدیمی تفاوت آنچنانی نداره و قابل قبوله
اینم مثل بقیه کاستوم کلاسیکش رو به قیمت ۴ دلار میزارن داخل استور! :D

هارادا پاسخ یکی از طرفدارا رو با عصبانیت داده!
کاربر گفته من از مدل جدید انا خوشم نمیاد و اگر مدل قدیمی رو نذارید بازی رو کنار می ذارم
هارادا در پاسخ گفته در حالی که 98درصد! طرفدارا از این مدل استقبال می کنن، همیشه کسانی مثل شما وجود دارند که ناراضی باشن، می دونم و درک می کنم که ممکنه با سلیقه شخصی شما جور نباشه، اگه با مدل قدیمی حال می کنید عناوین گذشته هنوز وجود دارن و من از شما نگرفتمشون، شما جوری خودتون رو فن دو اتیشه انا معرفی می کنید انگار که نماینده همه فن ها هستید، اما فقط باید نظر شخصی خودتون رو بیان کنید
برخورد شما و استدلالتون بسیار غیر منطقی، کاملا پوچ و مهمتر از همه، بی احترامی به سایر طرفداران اناست که بی صبرانه منتظر حضورش در تکن 8 هستن

پ ن: حالا طرف با لحن تهدیدآمیز بخاطر فن بودنش یه چیزی گفته قبول، ولی برخورد هارادا به عنوان کسی که مقامی در صنعت داره و همه جور بازخوردی رو دریافت می کنه نباید به قول خودش بخاطر نظر یکی از فن ها به این شکل از کوره در بره

اتفاقا مدل جدید با کاستومی که آخر تریلر نشون داد نسبت به مدل قدیمی تفاوت آنچنانی نداره و قابل قبوله
هارادا چون همیشه اینطور جواب میده دیگه قضیه خودش طنز و meme شده مخاطبای تکن بدشون نمیاد.

• Like
Reactions: .Amirone
کاربر گفته من از مدل جدید انا خوشم نمیاد و خیلی ناراحتم، اگر مدل قدیمی رو نذارید بازی رو کنار می ذارم
هارادا در پاسخ گفته در حالی که 98درصد! طرفدارا از این مدل استقبال می کنن، همیشه کسانی مثل شما وجود دارند که ناراضی باشن، می دونم و درک می کنم که ممکنه با سلیقه شخصی شما جور نباشه، اگه با مدل قدیمی حال می کنید عناوین گذشته هنوز وجود دارن و من از شما نگرفتمشون، شما جوری خودتون رو فن دو اتیشه انا معرفی می کنید انگار که نماینده همه فن ها هستید، اما فقط باید نظر شخصی خودتون رو بیان کنید
برخورد شما و استدلالتون بسیار غیر منطقی، کاملا پوچ و مهمتر از همه، بی احترامی به سایر طرفداران اناست که بی صبرانه منتظر حضورش در تکن 8 هستن

پ ن: حالا طرف با لحن تهدیدآمیز بخاطر فن بودنش یه چیزی گفته قبول، ولی برخورد هارادا به عنوان کسی که مقامی در صنعت داره و همه جور بازخوردی رو دریافت می کنه نباید به قول خودش بخاطر نظر یکی از فن ها به این شکل از کوره در بره

هارادا کلا اعصاب نداره. اون اوایل هم یکی از ایران بهش گفته بود سرورها واسه ما بستس اینم با عصبانیت گفته بود به من چه مگه سرور مال بابای منه :D منم با مدل جدید آنا مشکل ندارم. مهم اینه که همچنان اون حالت میسترس بودن رو داره :D

• Like
Reactions: .Amirone
هارادا ریج زده و همیطور داره پاسخ می ده
میگه طبق چشم انداز بلند مدت من، تفاوت قابل توجهی بین عناوین وجود نداره، پس جای نگرانی نیست
این موارد به سادگی همین دورانیه که اقلیت پرجنبوجوش می تونن تاثیر زیادی روی فضای مجازی بذارن، با این حال همونطور که گفتم دیدگاه آماری از اهمیت بالایی برخورداره، بسیاری از این افراد دارن با دیدگاه شخصیشون صحبت می کنن، اما با وجود اینکه هیچ منبع موثقی بر ادعاهاشون ندارن، با جمع بستن "تصور ما اینه، یا همه می گن، یا بسیاری از طرفدارن احساسشون اینه" حرف می زنن، من داده های آماری دارم و از خودم حرف در نمیارم

اینو در پاسخ به این توییت گفته
کامیونیتی تکن گاهی اوقات بی دلیل شاکیه و این مورد در مورتال کامبت بدتره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or