فک نکنم حتی اگه به بدی یه سری ازین تریلر ها باشه بازم منتقد ها خیلی پایین بهش بدن، چون تکن یه خاصیتی داره که همیشه حال میده و منتقد هم معمولا کسی نیست که ده سال اخیر مشغول تکن بازی کردن باشه معمولا قشر کژوال تری هستن که همه ژانر هارو امتحان میکنن. با این وجود باید بگم اصلا نمیشه نتیجه گیری کرد راجع به بازی و پرونده شو بست چون داریم میبینیم که تو هر تریلر انگار گرافیک کم و زیاد میشه!اگر چیزی که دارم می بینم موقع تجربه بازی هم تفاوتی برام نداشته باشه، منتقدین باید از خجالتش در بیان تا به این شکل بازی رو دیگه بیرون ندن
این rage art هایی که میزنن آدم سرگیجه میگیره اینقدر دوربین دور کارکتر میچرخه
کجاست اون هورانگ قشنگ تیکن ۳بالاخره کارکتر مورد علاقم معرفی شد، برخلاف مدل که همچنان به دلم نمی شینه، طراحی کاورش "همچنان" خیلی خوبه!
Hwoarang Reveal & Gameplay Trailer
View attachment 292995
به نظرم توی بازی ای که خدای کاستومایزیشن هست واقعا نباید برای دیزاین دیفالت کاراکترا خیلی هیجان زده یا ناراحت شد. تهش هیچکس از این دیزاین ها استفاده نمیکنه.View attachment 293113
گرافیک بصری بازی انصافا خوبه، اکثر کسایی که بازی رو ماه پیش از نزدیک دیدن حتی گفتن از تریلر معرفی هم بهتره.
مشکل اصلی بازی، انیمیشن ها و حس کلی بازیه که از شماره ۴ و ۵ تقریباً ثابت مونده و فرق زیاده نکرده.
استیج های بازی هم تعادل نداره یه سری مثل اون استیج خیابون پر از جزییاته، یه سری هم مثل همین استیج تریلر هوارنگ، به شدت generic و boring.
این عدم تعادل تو طراحی کارکترها هم هست، باورش سخته که دیزاین مضخرف پاول و دیزاین خفن هوارنگ هر دو مال یه بازی هستن!
البته تریلر مورتال کمبت CGI بود
این بدبخت تازه توی تایملاین بازی 30 سالشهاقا اینم افتظاح واقعا برایان ابهتی داشت تو تکن 3 من همیشه تو کلوپ برش میداشتم اینجا زیاد جوونه یعنی انگار فقط موهاش سفید صورتش جون