Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
دقیقا اینم یکی از چندین زمینه هایی هست که نظر بازیسنتر با کل دنیا متفاوته :D
open beta بیاد نظرات برمیگرده :D
حالا نظر شخصی من به کنار، صد ها هزار پلیری که اعتقاد دارن کینگ و ماردوک به خاطر mixup های قوی شون چیپ هستن به هیچ عنوان نمیتونن با heat engager و 50/50 های زورکی کنار بیان :D

من چون فایتینگ‌باز حرفه‌ای نیستم و همین‌طوری تفریحی بعضی وقت‌ها بازی می‌کنم و به قول معروف تق‌تق دکمه می‌زنم، نمی‌تونم نظری در مورد گیم‌پلی و سیستم مبارزات بدم. :D ولی از نظر گرافیکی بعضی جاهای Tekken 8 به شدت فوق‌العاده شده ولی بعضی جاها کمتر از سطح انتظارم هست.
کلاً تعجب می‌کنم که چرا بازی‌های فایتینگ هنوز به یه درجه عجیب غریب و حیرت‌انگیزی از گرافیک نرسیدن. درسته که 60fps هستن و باید توی فریم ریت خیلی بالاتری هم اجرا بشن که هرچقدر هم افت کنه زیر اون نیاد، ولی باز سبک این بازی‌ها یه جوری هست که انتظار دارم گرافیک‌ها از این بالاتر باشه. یعنی یه زمین محدود و چند متری هست با دو تا دونه کاراکتر که می‌افتن به جون همدیگه و نه خبری از هوش مصنوعی برای شخصیت‌های مختلف هست و نه تیر و انفجار و اتفاقات غیرمنتظره! :D وقتی مثلاً RDR2 با اون عظمت روی کنسول‌های نسل هشتم همچین گرافیکی داره یا خیلی از بازی‌های AAA خطی و نیمه خطی با گرافیک‌های به شدت بالا ساخته می‌شن، انتظارم از بازی‌های فایتینگ چیزی در حد گرافیک‌های Photorealistic و اینا هست! :-"

ولی دیفالت کاستوم نینا رو درک نمیکنم همشون خوبن بجز اون
نمیدونم چه فکری کردن با این دیزاین یه لباس کاملا زنونه پوشیده و روش یه ژاکت چرمی رندوم بی ربط
خب یا اون یا این دیگه نمیشه که قیمه رو با ماست قاطی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or