مین مَن که خوشش اومده حتی از هیت،خب تکن 8 هم رفت تو زباله دونی انگار سازنده ها هیچ درکی از مفهوم risk/reward ندارن
تمام مکانیزم های دفاعی رو حذف یا نرف کردن که پلیر عین بازی های انیمه ای یه دکمه بزنه mixup مفت تحویل بگیره
mainman کازویا بازی میکنه معلومه خوشش اومده اون کاراکترش در حالت عادی هم همینهمین مَن که خوشش اومده حتی از هیت،
توصیه میکنم ویدیوش ببینید هشت ساعت بازی کرده
نه خب با چند تا کاراکتر رنک تکن گاد هست شناخت کلیش خیلی بالاست از بازی توی تست هم قطعا کاراکترای دیگه رو هم چک کرده.mainman کازویا بازی میکنه معلومه خوشش اومده اون کاراکترش در حالت عادی هم همینه
میدونم شناخت داره، منظورم اینه که این استایل گیم پلی با کاراکتری که دوست داره خوب جور در میادنه خب با چند تا کاراکتر رنک تکن گاد هست شناخت کلیش خیلی بالاست از بازی توی تست هم قطعا کاراکترای دیگه رو هم چک کرده.
البته از هییت انگیجر اصلا خوشش نیومده بود. (که من نفهمیدم چیه دقیقا)
نمیدونم تستر ها عقلشون رو از دست دادن یا چی ولی با چندتاییشون مثل TKN gamer که صحبت کردم گفتن گرافیک نسخه ای که بازی کردن بهتر از تریلر معرفی بوده
تهاجمی تر و سینماتیک شدن شیفتیه که فرانچایز بهش نیاز داشتخب تکن 8 هم رفت تو زباله دونی انگار سازنده ها هیچ درکی از مفهوم risk/reward ندارن
تمام مکانیزم های دفاعی رو حذف یا نرف کردن که پلیر عین بازی های انیمه ای یه دکمه بزنه mixup مفت تحویل بگیره
دقیقا اینم یکی از چندین زمینه هایی هست که نظر بازیسنتر با کل دنیا متفاوتهیـ چیزی که برام جالبه تا اینجا تمام متریک های بازی تو فضای مجازی خیلی خیلی بهتر SF6 ـه چه تو توئیتر چه تو Youtube تریلر هاش هم پر بازدید تر هستن همم تعداد لایکاش بیشتره خلاصه برخلاف جو اینجا تا الان همه از بازی خوششون اومده .
از بعد SF4 فکر نکنم هیچ فایتینگی اینقدر هایپ شده باشه (جز سری اسمش براس)یـ چیزی که برام جالبه تا اینجا تمام متریک های بازی تو فضای مجازی خیلی خیلی بهتر SF6 ـه چه تو توئیتر چه تو Youtube تریلر هاش هم پر بازدید تر هستن همم تعداد لایکاش بیشتره خلاصه برخلاف جو اینجا تا الان همه از بازی خوششون اومده .