Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
خب تکن 8 هم رفت تو زباله دونی :)) انگار سازنده ها هیچ درکی از مفهوم risk/reward ندارن

تمام مکانیزم های دفاعی رو حذف یا نرف کردن که پلیر عین بازی های انیمه ای یه دکمه بزنه mixup مفت تحویل بگیره

خب تکن 8 هم رفت تو زباله دونی :)) انگار سازنده ها هیچ درکی از مفهوم risk/reward ندارن

تمام مکانیزم های دفاعی رو حذف یا نرف کردن که پلیر عین بازی های انیمه ای یه دکمه بزنه mixup مفت تحویل بگیره
مین مَن که خوشش اومده حتی از هیت،

توصیه میکنم ویدیوش ببینید هشت ساعت بازی کرده

mainman کازویا بازی میکنه معلومه خوشش اومده :D اون کاراکترش در حالت عادی هم همینه :D
نه خب با چند تا کاراکتر رنک تکن گاد هست شناخت کلیش خیلی بالاست از بازی توی تست هم قطعا کاراکترای دیگه رو هم چک کرده.

البته از هییت انگیجر اصلا خوشش نیومده بود. (که من نفهمیدم چیه دقیقا)

نه خب با چند تا کاراکتر رنک تکن گاد هست شناخت کلیش خیلی بالاست از بازی توی تست هم قطعا کاراکترای دیگه رو هم چک کرده.

البته از هییت انگیجر اصلا خوشش نیومده بود. (که من نفهمیدم چیه دقیقا)
میدونم شناخت داره، منظورم اینه که این استایل گیم پلی با کاراکتری که دوست داره خوب جور در میاد :D
Heat Engager اون حرکتیه که میزنن بعد اتوماتیک میرن تو صورت حریف

حالا گرافیک بازی به کنار که من باهاش مشکل دارم

چرا اینقدر سر هر مشت و لگد دوربین zoom میشه :|

واسه من که خیلی رو مخ بودم این حرکت های مثلا سینمایی دوربین موقع ضربه زدن

• Like
Reactions: blak
نمیدونم تستر ها عقلشون رو از دست دادن یا چی ولی با چندتاییشون مثل TKN gamer که صحبت کردم گفتن گرافیک نسخه ای که بازی کردن بهتر از تریلر معرفی بوده

تریلر معرفی:blink::blink1::eek:

گرافیک اگه در حد تریلر معرفی باشه که من خودم میرم ژاپن دست سازنده رو میبوسم برمیگردم:D

• Smile
Reactions: blak
گرافیک بازی به صورت کلی به نظر من خوبه و مشکلی نداره. مهم ترین مشکل بازی طراحی ها هست که از T6 به بعد، شماره به شماره داره بدتر میشه. اکثر طراحی ها بیش از حد شلوغ و رندومه. افکت ها و پارتیکل ها هم تو این شماره خیلی overkill هست و چشم رو اذیت می‌کنه.

یه مورد دیگه هم که توجهم رو جلب کرد اینه که Camera work بازی تو بخش های سینمایی مثل Rage Art کلا تعطیله و مشخصه کسی که مسئول این بخش بوده هیچ ذوق و flair ـی نداشته و فقط دوربین رو دور کرکترها میچرخونه. :D

• Like
Reactions: GTA 4 and Dinosaur

تهاجمی تر و سینماتیک شدن شیفتیه که فرانچایز بهش نیاز داشت
الان بازیای فایتینگ مثل نسل ششم نیستن که یه چیز غیرسینماتیک و عموما استراتژیک مثل T4 و T5 بدی بیرون و بیاد جز تاپ 10 پرفروشترین های پرفروشترین کنسول تاریخ بشه
الان هم بیشتر بازیکنای کژوال به بازیای ساده تر، تهاجمی تر و سینماتیک تر مثل MK میل دارن هم بخش زیادی از زنده بودن خود T7 از استریم و دیدن Esport میاد که بازیا رو مجبور میکنه که بیشتر حس اکشن بودن بدن، برای همینم بازیای Silly مثل اینجاستیس و MK با ساده ترین سیستم مبارزات و فیچر ها کلی موفقن.
از سمت دیگه سری تکن از 5 به بعد متهمه به تغییر نکردن و اکثر منتقدا میگفتن7 آخرین نسخه ایه که با فرمول قبلی قابل قبوله

یـ چیزی که برام جالبه تا اینجا تمام متریک های بازی تو فضای مجازی خیلی خیلی بهتر SF6 ـه چه تو توئیتر چه تو Youtube تریلر هاش هم پر بازدید تر هستن همم تعداد لایکاش بیشتره خلاصه برخلاف جو اینجا تا الان همه از بازی خوششون اومده .

یـ چیزی که برام جالبه تا اینجا تمام متریک های بازی تو فضای مجازی خیلی خیلی بهتر SF6 ـه چه تو توئیتر چه تو Youtube تریلر هاش هم پر بازدید تر هستن همم تعداد لایکاش بیشتره خلاصه برخلاف جو اینجا تا الان همه از بازی خوششون اومده .
دقیقا اینم یکی از چندین زمینه هایی هست که نظر بازیسنتر با کل دنیا متفاوته :D

از بعد SF4 فکر نکنم هیچ فایتینگی اینقدر هایپ شده باشه (جز سری اسمش براس)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or