توی 7 شاهین و Josie به نظرم آسون ترین ها هستن ولی فکر نکنم هیچکدومشون تو تکن 8 باشنکدومشون کامبو های آسون تری داره تا امتحان کنم؟
اینکه شما انقدر تعصب داری هم من دیگه نمیدونم چی باید گفت! من خودم فن تیکن بودم همیشه اصلا به خاطر تکن ۲ و ۳ بود که کنسول خریدمچون ژانر فایتینگ خیلی بطور قطعی باید شصت فریم بمونه این یه دلیله که رو PS4 ندادن.
حالا اگه فک میکنید PS4 راحت میتونه اینو شصت فریم بده دیگه من نمیدونم چی بگم.
و اینکه زیبا بنظر اومدن بازی فرق داره با سنگین بودن، تکن 8 مشخصه که سنگینه بخاطر افکت ها و تخریب محیط زیادش.
حالا اینکه من نوعی ظاهر استریت فایتر رو ترجیح میدم چیزی رو عوض نمیکنه.
در ضمن گرافیک معلومه که نهایی نیست چون مثلا ظاهر کازویا بهتر این پاول بنظر میومد
تعصب که ندارم خودم همیشه گرافیک هنری و انیمیشن های استریت فایتر رو ترجیح میدم به ایناینکه شما انقدر تعصب داری هم من دیگه نمیدونم چی باید گفت! من خودم فن تیکن بودم همیشه اصلا به خاطر تکن ۲ و ۳ بود که کنسول خریدم
۶۰ فریم هم چیز خاصی نیست واقعا برای بازی ای که دنیاش اونقدرا وسعت نداره ما این نسل horizon و کلی بازی دیگه داریم که تکن هیچ جوره عددی نیست. چون اینی که من دارم میببینم نه سنگینه نه افکت خاصی داره نه حتی زیباست ولی شما ظاهرا سهامی چیزی داری دوست نداری حقایق رو ببینی
حرفات در صورتی فقط درست بود که کیفیت بازی مثل همون تیزر اول میبود! نه این داغون
ایشون صداگذار آنا تو تکن 5 هم بودن
کلا خفن ترین و به چشم اومدترین تغییر رو توی تکن 5 داشتیم.پیشرفت تیکن به روایت تصویر
به این نکته هم توجه کنید که قدرت سخت افزار کنسول ها بین تیکن ۶ و ۷ حدود ۵ برابر بیشتر شده
و بین تیکن ۷ و ۸ قدرت سخت افزار کنسول حدود ۱۰ برابر بیشتر شده
View attachment 287242
کلا خفن ترین و به چشم اومدترین تغییر رو توی تکن 5 داشتیم.
حالا در کنار این مواردی که گفتی، طراحی ها و جلوه های بصری 5 هم خوب بود.به هر حال از زمان ps3 و x360 قدرت کنسول ها به نسبت اون زمان حدود ۵۰ برابر بیشتر شده و عجیب نیست انتظار گرافیک بالا داشتن
همین الان street fighter 6 به مراتب گرافیک فنی و هنری بهتری داره از تیکن ۸ با اینکه street fighter هیچ وقت ادعا گرافیک نداشته
حالا همه این صحبت ها یه طرف تریلر معرفی بازی رسما کلاه برداری بود
آقا دمت گرم توی این شرایط داغون نت و وی پی ان اینا رو بدون فیلتر میذاریLars Alexandersson Gameplay
View attachment 287765