Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
کدومشون کامبو های آسون تری داره تا امتحان کنم؟
توی 7 شاهین و Josie به نظرم آسون ترین ها هستن ولی فکر نکنم هیچکدومشون تو تکن 8 باشن
از کاراکتر هایی هم که تا اینجا تو تکن 8 تایید شدن لارس به نظرم از همه آسون تره. کینگ هم کمبو های آسونی داره ولی اگر نتونی سریع Giant Swing بزنی نصف قدرت کینگ برات قفله (البته سختیش بیشتر مربوط به بافر سختگیر بازی هست)

چون ژانر فایتینگ خیلی بطور قطعی باید شصت فریم بمونه این یه دلیله که رو PS4 ندادن.
حالا اگه فک میکنید PS4 راحت میتونه اینو شصت فریم بده دیگه من نمیدونم چی بگم.
و اینکه زیبا بنظر اومدن بازی فرق داره با سنگین بودن، تکن 8 مشخصه که سنگینه بخاطر افکت ها و تخریب محیط زیادش.
حالا اینکه من نوعی ظاهر استریت فایتر رو ترجیح میدم چیزی رو عوض نمیکنه.
در ضمن گرافیک معلومه که نهایی نیست چون مثلا ظاهر کازویا بهتر این پاول بنظر میومد
اینکه شما انقدر تعصب داری هم من دیگه نمیدونم چی باید گفت! من خودم فن تیکن بودم همیشه اصلا به خاطر تکن ۲ و ۳ بود که کنسول خریدم
۶۰ فریم هم چیز خاصی نیست واقعا برای بازی ای که دنیاش اونقدرا وسعت نداره ما این نسل horizon و کلی بازی دیگه داریم که تکن هیچ جوره عددی نیست. چون اینی که من دارم میببینم نه سنگینه نه افکت خاصی داره نه حتی زیباست ولی شما ظاهرا سهامی چیزی داری دوست نداری حقایق رو ببینی
حرفات در صورتی فقط درست بود که کیفیت بازی مثل همون تیزر اول میبود! نه این داغون

اینکه شما انقدر تعصب داری هم من دیگه نمیدونم چی باید گفت! من خودم فن تیکن بودم همیشه اصلا به خاطر تکن ۲ و ۳ بود که کنسول خریدم
۶۰ فریم هم چیز خاصی نیست واقعا برای بازی ای که دنیاش اونقدرا وسعت نداره ما این نسل horizon و کلی بازی دیگه داریم که تکن هیچ جوره عددی نیست. چون اینی که من دارم میببینم نه سنگینه نه افکت خاصی داره نه حتی زیباست ولی شما ظاهرا سهامی چیزی داری دوست نداری حقایق رو ببینی
حرفات در صورتی فقط درست بود که کیفیت بازی مثل همون تیزر اول میبود! نه این داغون
تعصب که ندارم خودم همیشه گرافیک هنری و انیمیشن های استریت فایتر رو ترجیح میدم به این
فقط میدیدم بعضیا جوری برخورد میکنن که انگار هیچ فرقی با T7 نکرده برا این گفتم.
ولی قبول دارم یه سری تریلرا مشکل داشتن اگه محصول نهایی همین باشه نا امید کنندست هرچند بازم خیلی میفروشه!
اون حرف قبلیم رو هم اصلاح میکنم شاید میتونستن یجوری بهینش کنن برا PS4 ولی به دلایل دیگه ای ندادن رو نسل قبلی...

• Like
Reactions: blak and Z-fan
امیدوارم اندینگ شخصیت هاش مثل ۵ یا ۶ سینمای باشه چون ۷ فاجعه بود اصلا یکی از دلیل های من برای تیکن همون اندینگ های سینمایش بود
گرافیک بازیم بعید میدونم نامکو دیگه کاری روش انجام بده همینو تحویل میده فقط اون تریلر اول که نشون دادن ته کلاه برداری بود جالبه با پرروی هم میگفتن نه خود بازیه. ارواح عمت

• Like
Reactions: graywolf
ایشونن :

View attachment 287147

خانم Lenne Hardt که مسابقات واقعی رو هم Announce میکنه

ایشون صداگذار آنا تو تکن 5 هم بودن :D

==

وسط بحث گرافیکتون هم بگم اینو در نظر بگیرین که نت کد rollback میتونه به شدت سنگین باشه چون باید چند فریم gamestate رو روی مموری نگه داره و بدون تاخیر لود کنه

پیشرفت تیکن به روایت تصویر:|

به این نکته هم توجه کنید که قدرت سخت افزار کنسول ها بین تیکن ۶ و ۷ حدود ۵ برابر بیشتر شده

و بین تیکن ۷ و ۸ قدرت سخت افزار کنسول حدود ۱۰ برابر بیشتر شده

View attachment 287242
کلا خفن ترین و به چشم اومدترین تغییر رو توی تکن 5 داشتیم.

کلا خفن ترین و به چشم اومدترین تغییر رو توی تکن 5 داشتیم.

به هر حال از زمان ps3 و x360 قدرت کنسول ها به نسبت اون زمان حدود ۵۰ برابر بیشتر شده و عجیب نیست انتظار گرافیک بالا داشتن:|

همین الان street fighter 6 به مراتب گرافیک فنی و هنری بهتری داره از تیکن ۸ با اینکه street fighter هیچ وقت ادعا گرافیک نداشته

حالا همه این صحبت ها یه طرف تریلر معرفی بازی رسما کلاه برداری بود:-w

به هر حال از زمان ps3 و x360 قدرت کنسول ها به نسبت اون زمان حدود ۵۰ برابر بیشتر شده و عجیب نیست انتظار گرافیک بالا داشتن:|

همین الان street fighter 6 به مراتب گرافیک فنی و هنری بهتری داره از تیکن ۸ با اینکه street fighter هیچ وقت ادعا گرافیک نداشته

حالا همه این صحبت ها یه طرف تریلر معرفی بازی رسما کلاه برداری بود:-w
حالا در کنار این مواردی که گفتی، طراحی ها و جلوه های بصری 5 هم خوب بود.
مثلا هیکل ها دیگه غول نبودن و همین الان تن و بدن کازوما رو ببین، یا همین کینگ, خیلی درشت شدن.
ولی توی 5 محیط ها و طراحی ها هم جالب بودن.
من فقط امیدوارم عشقم آسوکا کازاما رو گنده در نیارن چون من حساسم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or