Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
بعضیا چجوری میگن تغییری نکرده . به چشم من که تغییرات کاملا مشخصه . سطح جزئیات ، رفلکشن ، افکتها و ... داره داد میزنه که همه چیزش پیشرفت کرده

بعضیا چجوری میگن تغییری نکرده . به چشم من که تغییرات کاملا مشخصه . سطح جزئیات ، رفلکشن ، افکتها و ... داره داد میزنه که همه چیزش پیشرفت کرده
قطعا تغییر کرده کسی هم منکرش نمیشه ولی شما اولین تریلر بازیو که به قول خودشون in game بود ببین متوجه میشی چرا این حرف میزنن

ریج آرت جون اینه که از پستی ها درمان میکنتت:))
این اولین تریلری بود که خوشم اومد چون بنظرم افکت ها کمتر بود.
امیدوارم بشه میزان هیت افکت رو تغییر داد تو بازی نهایی.

تهیه کننده بازی یه توئیتی گذاشته، گفته که جون کازاما مکانیزم های ویژه ای داره اما چون نوار Health داخل تریلر نیست نمیشه متوجهش نمیشید. /:) احتمالا یه جور قابلیت هیل کردن داره.

فکر کنم این آخرین تریلری باشه که حالا حالاها میگیریم
آقا شما بگو که بنظرت چقدر احتمال داره شخصیتای DLC هفت مثل لیدیا به این نسخه هم بیان. :D خیلی حیفه اگه نباشن.

لیدیا رو شرط میبندم هست چون خیلی کاراکتر تحسین شده ای بود
ولی مثلا اون یارو که چمق خار دار داره بعیده باشه :|
اون که کاراکتر مهمان بود اصلا دیگه قرار نیست برگرده :D
از تکن 7 لیروی و لیدیا 100% برمیگردن چون تنها کاراکتر های جدید بودن که اکثر پلیر ها دوستشون داشتن :دی

===

احتمال میدم تو EVO Japan یه تریلر مثل تریلر Game Awards بدن که چند تا کاراکتر توش باشه و بعد تریلر های اونا رو ریز ریز تا EVO اصلی بدن

خداییش کم کم داره خوشم میاد از بازی، یه ویدیو اریس بود خیلی جملات عمیقی راجبش گفت تو ذهنم موند:

The game might not be good but it's definitely fun, and that's a good thing, because f*ck good! if it is fun you can just make it good later on.​

• Like
Reactions: GTA 4
خیلی یهویی چندتا Preview اومده از بازی! :D گویا به 10 تا کارکتر دسترسی داشتن.

The Gamer (متنی)
Gamesrada (متنی)
Press-Start (متنی)
Kinda Funny (ویدئویی)
IGN (ویدئویی)
Gamespot (ویدئویی)

یک سری از تغییرات کلی گیمپلی نسبت به قبل:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or