Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
وقتی وارد این فروشگاه شدم . خیلی تعجب کردم از گرافیک و طراحی بازی

من از طراحی ساده و تمیز فضایی اصلا خوشم نمیاد مثل خیلی فیلمها یا بازی ها

از طرفی طراحی Rusty و لباس هایی که حس سنگین بودن را داره (مثل سری Gears ) حس درگیری را بیشتر میکنه
ترکیب عالی PBR متالیک و Roughness و Clear coat

Photo_2023-09-15-195007.jpg Photo_2023-09-15-195451.jpg Photo_2023-09-15-194747.jpg

دوستان تاریخ دقیقی برای انتشار Creation Kit 2 اعلام نشده؟

بزرگترین اشتباه عمرمو مرتکب شدم !!
خواستم یکم اسکایریم و برم تا استارفیلد لانچ میشه . چند تا دونه مادم تست کنم الان با 200 و خورده ای ماد نمیتونم بیام بیرون حتی !!!! خیلی وقت بود گیم اینطوری میخکوبم نکرده بود .
بعدشم New Vegas رو که از دست دادم باید برم و Fall Out 4 و حتی 76 که خیلی بهتر شده از لانچ فاجعه و بدون NPC رو فرصت دوباره ای بدم !!!!
امیدوارم عمرم قد بده به Starfield هم برسم .
اگر ماد لیست خوبی برای Fall Out 4و76و نیو وگاس پیشنهاد داشتید حتما بگید :!!

آخرین ویرایش:
دوستان تاریخ دقیقی برای انتشار Creation Kit 2 اعلام نشده؟

بزرگترین اشتباه عمرمو مرتکب شدم !!
خواستم یکم اسکایریم و برم تا استارفیلد لانچ میشه . چند تا دونه مادم تست کنم الان با 200 و خورده ای ماد نمیتونم بیام بیرون حتی !!!! خیلی وقت بود گیم اینطوری میخکوبم نکرده بود .
بعدشم New Vegas رو که از دست دادم باید برم و Fall Out 4 و حتی 76 که خیلی بهتر شده از لانچ فاجعه و بدون NPC رو فرصت دوباره ای بدم !!!! امیدوارم عمرم قد بده به Starfield هم برسم . :!!
Fallout 4 حدود 6 ماه طول کشید بیاد بیرون واسه استارفیلد شاید بیشتر زمان ببره

وقتی وارد این فروشگاه شدم . خیلی تعجب کردم از گرافیک و طراحی بازی

من از طراحی ساده و تمیز فضایی اصلا خوشم نمیاد مثل خیلی فیلمها یا بازی ها

از طرفی طراحی Rusty و لباس هایی که حس سنگین بودن را داره (مثل سری Gears ) حس درگیری را بیشتر میکنه
ترکیب عالی PBR متالیک و Roughness و Clear coat

View attachment 309704View attachment 309705View attachment 309706
آدرسش کجاست؟ :D

آدرسش کجاست؟ :D
والا ....

منی که از قدیم الایام مثل اسب بازی های پیچیده انجام دادم توی این بازی گیج شدم ! (فقط چند روزه بازی را نصب کردم)
برای همین فقط یادمه اطراف نیو آتلانتیس بود توی یک بخشی از شهر که حالت Downtown داشت
تنها مغازه ای بود که دلم نیومد ازش چیزی کش برم !

یک چیزه جالب در مورد grabbing آبجکت ها متوجه شدم که ...

حتی آبجکت های non interactive که با دست بلند میکنید هم اینبار رصد میشن ! و صاحب دارند !
و اینکه صاحب خونه یا مغازه مرتب میاد دنبالتون که یک موقع چیزی کش نرید ؟! :D

آخرین ویرایش:
والا ....

منی که از قدیم الایام مثل اسب بازی های پیچیده انجام دادم توی این بازی گیج شدم ! (فقط چند روزه بازی را نصب کردم)
برای همین فقط یادمه اطراف نیو آتلانتیس بود توی یک بخشی از شهر که حالت Downtown داشت
تنها مغازه ای بود که دلم نیومد ازش چیزی کش برم !

یک چیزه جالب در مورد grabbing آبجکت ها متوجه شدم که ...

حتی آبجکت های non interactive که با دست بلند میکنید هم اینبار رصد میشن ! و صاحب دارند !
و اینکه صاحب خونه یا مغازه مرتب میاد دنبالتون که یک موقع چیزی کش نرید ؟! :D
آره مثل قبل نیست آیتمی که میخوای بدزدی رو بتونی بلند کنی ببری یه اتاق دیگه بذاری تو جیبت. دستت بخوره صاحبش میوفته دنبالت
راه حلش اینه یه آیتمی که تگ دزدی نخورده باشه رو بلند کنی بعد باهاش اون چیزی رو که میخوای بدزدی بکشونی یه اتاق خالی

اقا چرا exophase ساعتی که ترک میکنه برای بازی با خود ساعتی که بازی توی سیو مینویسه متفاوته؟ من بالای ۵۰ ساعت سیوم شده ولی تو exo شده ۳۵! زمان از دستم در رفته

آخرین ویرایش:
دوستان چرا کاراکتر خیلی اروم راه میره؟یا همینجوره کلا؟یعنی همیشه باید بدویم؟
راه رفتن که همینه و آرومه.
دو نوع هم دویدن داره.

یکی حالت گرم کردن و یکی هم مدل یوسین بولت.

بخش ساخت و ساز رو کاش یه مقدار دم دستی تر طراحی میکردن.

برا ماد های رده بالاتر سلاح و لباس باید ریسرچ کنیم، برا ریسرچ باز منابع دیگه میخوایم. برا باز شدن ریسرچ های رده بالاتر باز باید پرک مربوطه به لباس یا سلاح رو گرفته باشیم. بعد خود پرکه تو tier سوم پرک هاست ینی قبلش باید پنج شش تا اسویل پوینت تو تیر های بالاتر گزاشته باشیم. بعد خود این پرک هم وقتی برسیم باز ۴ لول داره تا برسیم لول آخر هم پنجاه تا mod از لول های پایین تر باید بسازیم هم ۳ تا اسکیل پوینت دیگه خرج کنیم!

برا سفینه شرایط بدتر میشه. ۲ تا پرک متفاوت رو باید مستر شده باشیم(که سختی هایی که بالا ذکر کردم رو دارن) ، بعد هر vendor قطعات مختلفی داره، نمیتونه یکی سفینه هایی هایی که داری میسازی رو نیمه کاره داشته باشی یا قطعه رو بخری ولی وصل نکنی و بری یه قطعه دیگه رو از یه وندر دیگه بخری. ینی باید هر بار کارت با هر وندر تموم میشه یه کشتی کامل قابل پرواز داشته باشی که خیلی بده چون یه سری قطعات خاص مهم رو یه وندر دیگه داره.
و ساخت سفینه خیلی خیلی پول میبره(اقلا اون سفینه های عجیب غریبی که من تو نظرم هست) و برا اینکه شرایط سخت تر شه(نه تا الان سخت نبوده)، قطعات رده بالاتر(حتی اگه پرک طراحی سفینه رو تا ته باز کرده باشیم)، تو لول های بالاتر کرکتر باز میشه. یه سری ها رو لول ۶۰ انگار باز میشن.

تاد هاوارد، دهنم سرویس شد بخدا. بزار یه کشتی بسازیم چرا عذاب میدی اخه؟ یه کوچولو accessible تر میساختی این بخش رو دیگه.

بعد چند ساعت تلاش دیدم چیزی که ساختم به شدت زشت و مزخرف شده.
کلا برگشتم به سیو قدیمی که بعدا باز تلاش کنم.
فک کنم ایده پردازی به من نیومده برا اون سفینه های cool looking باید برم از این گاید های یوتیوب نگاه کنم.

مشکل share storage هم همچنان باقیه‌.
اقا کاش resource ها وزن نمی‌بردن اقلا. فک کنم خیلی بازی های اینجوری هستن. ویچر مثلا ریسورس های اولیه وزن ندارن. دیگه برا ماده اولیه نباید اینقدر اذیت شیم که.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or