من امروز بعد ۲۰۰ هزار تا خرج تونستم این پرک رو max کنم.در مورد اسکیل Starship Design یکی اینو زده بود !
You can skip that perk by selecting a module in a zone where it can not be spawn(shown as red ghost) and attache it to your mouse that way. Then you can scroll thought the parts via WASD and select parts you don't have the perks for and can place them.
کسی تونست چک کنه ، بگه
---
اوکی تست کردم ، آقا کار کرد
این حس برای من زمان بازی کردن COD 2 پیش اومده بود و دیوانم میکرد. اون موقع هم سنمون کمتر بود و همه چیز زیباتر و عمیق تر... همین الانش هم مزش زیر زبونم گیر کرده.یکی از چیزایی که من به شخصه معیار قرار میدم برای خودم برای اینکه یک بازی چقدر خوبه ، دقیقا همین قضیه فکر کردن بهش توی طول روزه یعنی زمانی که پایه بازی نیستی و داری به بقیه کارات میرسی ولی باز ذهنت درگیر بازیه ... و به قول شما دقیقا استارفیلد همینطوریه
من که قبلشم گفتم آخر هفته ها فقط وقت می کنم بازی کنم ، ولی تو طول هفته همش دارم ویدئو میبینم از بازی اینقدر که همکارمم مشتاق شده این چیه ، بازی رو گرفته ...
باید قفل در اتاق رو با digipick باز کنیسلام
اقامن به مشکل خوردم تو اکیلا سیتی اونجایی که مپ رو میخوام بردارم سام و پدرش دارن حرف میزنن و حرفشون تمام نمیشه یکبار هم کلا رفتم یه سیاره دیگه دوباره برگشتم هنور داشتن حرف میزدن چجوری ردش کنم ؟
اینکه خیلی کلاسیکه.چگونه در بازی دزدی کنیم و گیر نیفتیم؟ (درصد تضمینی)
١. یک قابلمه پیدا میکنیم.
٢. قابلمه را به ارامی روی سر مالک و یا فروشنده ی اجناس قرار میدهیم.
٣.اطمینان پیدا میکنیم کسی اطراف ما نباشد ( اگر بود قابلمه روی سر انها هم میگذاریم )
و از انجا که هیچکس شما را نخواهد دید بهمین راحتی یک دزدی بی نقص انجام میدهیم، خیلی هم منطقیه
ویدیوی اموزشی
View attachment 309467
این قضیه شناسنامه همه بازی های بتزداست.چگونه در بازی دزدی کنیم و گیر نیفتیم؟ (درصد تضمینی)
٣.اطمینان پیدا میکنیم کسی اطراف ما نباشد ( اگر بود قابلمه روی سر انها هم میگذاریم )
و از انجا که هیچکس شما را نخواهد دید بهمین راحتی یک دزدی بی نقص انجام میدهیم، خیلی هم منطقیه
ویدیوی اموزشی
View attachment 309467
بتزدا دقیقا میدونه طرفدارای اصلیش دنبال همین چیزها هستند .چگونه در بازی دزدی کنیم و گیر نیفتیم؟ (درصد تضمینی)
ویدیوی اموزشی
View attachment 309467
اینکه خیلی کلاسیکه.
امضای بازیهای بتسداست
نمیدونستم! حالا جالبی این نوع هوش مصنوعی و رفتارها اینه که جا واسه خلاقیت خیلی باز میذاره.این قضیه شناسنامه همه بازی های بتزداست.
مطمئنم ۲۰ سال دیگه هم بازی بخوان بدن و هوش مصنوعی ها چند برابر پیشرفت کرده باشه هم به این سیستم دست نمیزنن.
اره من متوجه شدم کلا بازی یه منطق خاصی داره که اگه انتظارت رو بذاری بر همون اساس خیلی بازی فان تر میشه تا اینکه بخوای ریالستیک طور بری جلو.بتزدا دقیقا میدونه طرفدارای اصلیش دنبال همین چیزها هستند .
اصلا مفهوم بازی (دیجیتال) سرگرمیه تا منطق و ...
من توی Fallout 4 وقتی بین enemy ها بودم جنازه یکی شون را جلوی خودم بلند میکردم اونا هم منو نمی دیدن.
یا از همین امکان بلند کردن اجسام استفاده میکردم برای اینکه تیر بهم نخوره !
یا پرتاب کردن هارتل 100 کیلویی روی سرشون و ...
با اومدن VR این مسایل بیشتر هم لذت بخش میشه .
بعد از این طور بازی ها وقتی میرم توی یک بازی خطی و استاتیک از خودم میپرسم نقش من این وسط چیه ! فقط کافیه فلان دکمه را سر موقع فشار بدم ...
توی Neon دوتا ملک میشه خرید یکی بالای Trade Tower که دوروبر 200k پولشه اون یکی هم یه sleepcrate که دوروبر 6kآقا تولید و قاچاق aurora ارزششو داره؟
سوال دوم، تو نیو آتلانتیس کجا برم برای خرید خونه؟ توی neon چی؟
سوال سوم، تو خونه میشه وسائل کرفت و آپگرید و اینارو گذاشت و استفاده کرد؟ توی شیپ چطور؟
من کرم دارم باید حتما یا خونه بخرم یا اتپست بسازم برای سکونت یا اگه شیپ همه اینارو فراهم میکنه تو شیپ اقامت کنم.
سوال از paradiso
داستان اینا که لخت کف زمین افتادن چیه؟ انگار مردن چون جا به جاشون کردم بیدار نشدن.