نه.مگر شاید با ریسرچ و ... فاز صنعتی تری بگیره که باز مطمئن نیستم اپشنش باشه. فریم هارو بار بزن رو کولت اروم اروم برو تا سفینه و ببر تو the well بفروش به trade authority.
مشکل بعدی تو خود فروشگاهه که یارو مثلا 10k پول داره و قیمت همه فریم های تو مثلا 30k هستش. برا هر بار فروش باید چند دقیقه هی یه دکمه رو نگه داریم کا تعداد آروم آروم کم شه و برسه قیمتشون به 10k
بعد باز ۲۴ ساعت وایسیم تا پول فروشنده refresh شه

بچه تو اون سن کتاب فیزیک کوانتوم میخواداین بچه sam coe خیلی رومخیه. کاش میشد یه تیر حرومش کرد.

یه خرده از بارت رو بریز تو همراهاتکلی طول میکشه ! اینطوری باید هی بردارم هی ببرم :/ فکر کنم ۱۰۰ بار باید برم باسه این ۶۰۰۰۰ تا![]()
خیلی هم سخت نیست که،. دو تا از اون ساختمون ها که اسمش یادم نیست توی اون دوتا اوت پست میسازی بعد انبار یکی رو لینک میکنی به input اون یکی هم از output به انبار اصلی لینک میکنی، اینجوری شیر میشن به نظرم پیچیده نیستتو فالوت ۴ سیستم share کردن انبار ها خیلی راحت بود. اینجا واقعا سخته.
این و لوکال مپ مطمئنم جزو اولین ماد های محبوب محتوایی بازی خواهند بود.
حق به توان 10، کلا سیستم فروشش رو اعصابه، ی عالم جنس باید یکی یکی بفروشم، یکی هم همینی که میگی البته روی pc دیدم با نشونگر ماوس میارن رو 5000 تا مثلا ولی روی کنسول سخته.مشکل بعدی تو خود فروشگاهه که یارو مثلا 10k پول داره و قیمت همه فریم های تو مثلا 30k هستش. برا هر بار فروش باید چند دقیقه هی یه دکمه رو نگه داریم کا تعداد آروم آروم کم شه و برسه قیمتشون به 10k
بعد باز ۲۴ ساعت وایسیم تا پول فروشنده refresh شه

نه دیگهکلی طول میکشه ! اینطوری باید هی بردارم هی ببرم :/ فکر کنم ۱۰۰ بار باید برم باسه این ۶۰۰۰۰ تا![]()
منظورم اون انبار نیست.خیلی هم سخت نیست که،. دو تا از اون ساختمون ها که اسمش یادم نیست توی اون دوتا اوت پست میسازی بعد انبار یکی رو لینک میکنی به input اون یکی هم از output به انبار اصلی لینک میکنی، اینجوری شیر میشن به نظرم پیچیده نیست
حق به توان 10، کلا سیستم فروشش رو اعصابه، ی عالم جنس باید یکی یکی بفروشم، یکی هم همینی که میگی البته روی pc دیدم با نشونگر ماوس میارن رو 5000 تا مثلا ولی روی کنسول سخته.
کاش کلن این سیستم encumbered و محدودیت پول فروشگاه ها حذف میشد
من امروز بعد ۲۰۰ هزار تا خرج تونستم این پرک رو max کنم.در مورد اسکیل Starship Design یکی اینو زده بود !
You can skip that perk by selecting a module in a zone where it can not be spawn(shown as red ghost) and attache it to your mouse that way. Then you can scroll thought the parts via WASD and select parts you don't have the perks for and can place them.
کسی تونست چک کنه ، بگه
---
اوکی تست کردم ، آقا کار کرد![]()
این حس برای من زمان بازی کردن COD 2 پیش اومده بود و دیوانم میکرد. اون موقع هم سنمون کمتر بود و همه چیز زیباتر و عمیق تر... همین الانش هم مزش زیر زبونم گیر کرده.یکی از چیزایی که من به شخصه معیار قرار میدم برای خودم برای اینکه یک بازی چقدر خوبه ، دقیقا همین قضیه فکر کردن بهش توی طول روزهیعنی زمانی که پایه بازی نیستی و داری به بقیه کارات میرسی ولی باز ذهنت درگیر بازیه ... و به قول شما دقیقا استارفیلد همینطوریه
من که قبلشم گفتم آخر هفته ها فقط وقت می کنم بازی کنم ، ولی تو طول هفته همش دارم ویدئو میبینم از بازیاینقدر که همکارمم مشتاق شده این چیه ، بازی رو گرفته ...
![]()