اگه برا دیسکو الیزیوم مثلا سطح ۱۰ بخوای، برا این شاید ۵ هم کافی باشه. یه چیز معمولی هم جوابهدوستان چه سطحی از انگلیسی برای این بازی خوبه ؟
من اینو رفتم ولی تهش دیتا هارو دادم به یارو و دیگه اتفاقی نیفتاد. ادامه داره؟ منتظر چیزی باشم؟
نه.مگر شاید با ریسرچ و ... فاز صنعتی تری بگیره که باز مطمئن نیستم اپشنش باشه. فریم هارو بار بزن رو کولت اروم اروم برو تا سفینه و ببر تو the well بفروش به trade authority.نه بابا کلی ادامه داره ۶-۷ تا کوئسته.
ببینم باسه Outpost ها هیچی نیست بزنیم که بتونیم همونجا بفروشیم ؟ نزدیک ۶۰کا فریم دارم.
نه.مگر شاید با ریسرچ و ... فاز صنعتی تری بگیره که باز مطمئن نیستم اپشنش باشه. فریم هارو بار بزن رو کولت اروم اروم برو تا سفینه و ببر تو the well بفروش به trade authority.
مشکل بعدی تو خود فروشگاهه که یارو مثلا 10k پول داره و قیمت همه فریم های تو مثلا 30k هستش. برا هر بار فروش باید چند دقیقه هی یه دکمه رو نگه داریم کا تعداد آروم آروم کم شه و برسه قیمتشون به 10k
بعد باز ۲۴ ساعت وایسیم تا پول فروشنده refresh شه
بچه تو اون سن کتاب فیزیک کوانتوم میخواداین بچه sam coe خیلی رومخیه. کاش میشد یه تیر حرومش کرد.
یه خرده از بارت رو بریز تو همراهاتکلی طول میکشه ! اینطوری باید هی بردارم هی ببرم :/ فکر کنم ۱۰۰ بار باید برم باسه این ۶۰۰۰۰ تا
خیلی هم سخت نیست که،. دو تا از اون ساختمون ها که اسمش یادم نیست توی اون دوتا اوت پست میسازی بعد انبار یکی رو لینک میکنی به input اون یکی هم از output به انبار اصلی لینک میکنی، اینجوری شیر میشن به نظرم پیچیده نیستتو فالوت ۴ سیستم share کردن انبار ها خیلی راحت بود. اینجا واقعا سخته.
این و لوکال مپ مطمئنم جزو اولین ماد های محبوب محتوایی بازی خواهند بود.
حق به توان 10، کلا سیستم فروشش رو اعصابه، ی عالم جنس باید یکی یکی بفروشم، یکی هم همینی که میگی البته روی pc دیدم با نشونگر ماوس میارن رو 5000 تا مثلا ولی روی کنسول سخته.مشکل بعدی تو خود فروشگاهه که یارو مثلا 10k پول داره و قیمت همه فریم های تو مثلا 30k هستش. برا هر بار فروش باید چند دقیقه هی یه دکمه رو نگه داریم کا تعداد آروم آروم کم شه و برسه قیمتشون به 10k
بعد باز ۲۴ ساعت وایسیم تا پول فروشنده refresh شه
نه دیگهکلی طول میکشه ! اینطوری باید هی بردارم هی ببرم :/ فکر کنم ۱۰۰ بار باید برم باسه این ۶۰۰۰۰ تا
منظورم اون انبار نیست.خیلی هم سخت نیست که،. دو تا از اون ساختمون ها که اسمش یادم نیست توی اون دوتا اوت پست میسازی بعد انبار یکی رو لینک میکنی به input اون یکی هم از output به انبار اصلی لینک میکنی، اینجوری شیر میشن به نظرم پیچیده نیست
حق به توان 10، کلا سیستم فروشش رو اعصابه، ی عالم جنس باید یکی یکی بفروشم، یکی هم همینی که میگی البته روی pc دیدم با نشونگر ماوس میارن رو 5000 تا مثلا ولی روی کنسول سخته.
کاش کلن این سیستم encumbered و محدودیت پول فروشگاه ها حذف میشد