تو همونجایی که از سفینه پیاده میشی یک ترمینال/کامپیوتر هست که میتونی همه چی رو بفروشی.این سفینه اول بازی من دقیقا نمیدونستم کارگو داره و میشه همه خرت و پرتا رو بریزی توش. با کمبود اکسیژن فراوان میرفتم تا اتاقم تو لاج یا تا دم یه مغازه بفروشمشون
خوبه هنوز فیکسش نکردنددوستان اگر رفتید آکیلا سیتی، جلوی مغازه شفرد، ی آب گل آلودی جمع شده به اون دقت کنید،. اتفاقات خوبی میفته
کمپین تبلیغاتی نسخه دوم رو یکم زود شروع کردننمیدونستم کجا بنویسم این خبر رو ولی از اونجایی که همه الان با استارفیلد تو فضان بنظرم جای مناسبیه البته ارتباط مستقیمی نداره.
تلسکوپ جیمز وب نشانههایی از حیات در یک سیاره فراخورشیدی پیدا کرده. اسم سیاره K2-18 b هست سال 2015 توسط تلسکوپ کپلر کشف شد و سال 2019 تلسکوپ هابل در اتمسفر این سیاره بخار آب کشف کرد. این سیاره از اهداف تلسکوپ جیمز وب بود و بالاخره سپتامبر 2023 جیمز وب این سیاره رو مورد آنالیز قرار داد و چیزهای جالبی ازش در اومده.
در اتمسفر این سیاره کربن دی اکسید و متان کشف شده و مقادیر زیاد این 2 گاز و مقدار ناچیز آمونیاک نشان دهنده اقیانوس آب مایع هست. گاز متان روی زمین توسط موجودات زنده تولید میشه اما منشا غیر زیستی هم میتونه داشته باشه. اما مهمترین کشف جیمز وب مشاهده گاز دی متیل سولفید در اتمسفر این سیاره هست که دانشمندان هیچ نوع منشا طبیعی براش نمیشناسن و روی زمین انحصارا توسط موجودات دریایی عمدتا پلانکتونها تولید میشه.
البته این کشفیات نشان دهنده کشف حیات به شکل 100% نیست و باید منتظر مطالعات و تحقیقات بیشتر در آینده بود.
سیاره K2-18 b حدود 124 سال نوری با زمین فاصله داره.
-------
Tantalising sign of possible life on faraway world
نه تو این هاتفیکسی که امروز اومد نیست اما اعلام کردن که برای آپدیت بعدی این موارد که بالاتر بچهها لیست کردن هستن.بچه ها رو پیسی یه اپدیت ۲/۷ گیگی اومده من زدم بگیره، همین DLSS آورده؟ کسی تست کرده اگه آورده ببینه خوبه یا نه تجربشو بگه ببینیم ماد رو پاک کنیم یا خیر.
اصلا اینکارو نکن که از چشم میفتی
نکن اینکارو ، کل لذت بازی از بین میره.
جلو جلو این شکلی میرین بازیو برای خودتون اسپویل میکنین همین میشه دیگه
بازی رو نرمال تموم کن و بعدا هر وقت فرصت کردی استارت +NG بزن.
اون تغییرات نیوگیم برای اینه که شما بعدا انگیزه داشته باشی که اون رو هم بازی کنی.
بنظرم برای این نیست که از اول بازی به فکر اون باشیم.
البته 3-2 خط اول شوخیه ، تو این گونه از گیم پلی هیچ نوع شروعی قطعا اشتباه نیست.
هرطور دوست داری بازی کن ولی بازی کن
دقیقا ناراحتی و خنده هاشون مصنوعیه و بیشتر یکنواخته چهره ها.آره دیگه ادامه سیو خودمو رفتم ، اصلا نمیشد با اون سیوا RP رفت
و اینکه کاشکی یکم Facial ها بهتر بود ! بعد از بازی کردن بازی های مثل ویچر 3 و رد دد 2 و سایبرپانک این مدل گیم ها ، توی بازی های Open-World طور ، واقعا صورت های یکم باسه من تا الان اذیت کننده بودن و کمتر حس رو نسبت به بقیه بازی های این نسلی منتقل می کنن.