خلاصشو بهت میگم توی اسپویلقضیه این ng 10 چیه؟
اصلا اینکارو نکن که از چشم میفتیآقا من دارم کم کم میرم بازی ، به نظرتون یک سیو جدید NG 10 برم یا همینو برم ؟ دست و دلم نمیره که سکنداری و Outpost و ... رو برم
معمولی. بازی تو زمینه دیالوگ و داستان گویی کاملا accessible هست و مثلا مثل ویچر نیست.دوستان چه سطحی از انگلیسی برای این بازی خوبه ؟
متوسط تا پیشرفته.دوستان چه سطحی از انگلیسی برای این بازی خوبه ؟
ممنونمعمولی. بازی تو زمینه دیالوگ و داستان گویی کاملا accessible هست و مثلا مثل ویچر نیست.
سطح انگلیسیم پری اینتر مدیت هست اما یه مدته ول کردم شاید کمی پسرفت کردم اما قصد دارم تو این ۶ ماه به اپر اینتر برسونم تا بعد شروع کنم بازی رو چون وقتی متوجه نشم نمیچسبهمتوسط تا پیشرفته.
متوسط هم یا پایینتر هم که باشی تهش 4تا کلمه ای که متوجه نشدی رو دیکشنری گوشیت میدی بالا متوجه میشی.
اگر هم سطح انگلیسیت خیلی پایین تر باشه یکی دو تا تیم دارن زیر نویس فارسیش رو آماده میکنه.
صبر کن اونوقع شروع کن.
خب خیلی خوبه.ممنون
سطح انگلیسیم پری اینتر مدیت هست اما یه مدته ول کردم شاید کمی پسرفت کردم اما قصد دارم تو این ۶ ماه به اپر اینتر برسونم تا بعد شروع کنم بازی رو چون وقتی متوجه نشم نمیچسبه
ممنون پس حتما زودتر به تجربش میپردازمخب خیلی خوبه.
ولی کلا چون این بازی انتخاب دیالوگ دست خودته و محدودیت زمانی هم نداره ، براحتی میتونی یک گوشی بزاری کنار دستت و معنی کلمات رو در بیاری.
بنابراین فکر کنم در همین حدی که هستی هم به مشکل نخوری.
چه عجب باید بابت اسلایدر شیرینی بدیم.آپدیت جدید
-بهبود عملکرد
- ساپورت DLSS
-تنظیم HDR, Brightness, Contrast
-FOV Slider
-ساپورت مانیتور Ultrawide
View attachment 309086View attachment 309087View attachment 309088
البته هنوز نیومده fov و dlss عالیه باید از ابتدا میبودآپدیت جدید
-بهبود عملکرد
- ساپورت DLSS
-تنظیم HDR, Brightness, Contrast
-FOV Slider