اسکیل Commerce رو باید رنک آپ کنییه سوال، ارزش یه آیتمی مثلا ۱۰۰۰۰ تاست ولی میخوای بفروشی نهایت ۱۵۰۰ ازت میخرن، چجوری باید نزدیک تر به ارزش واقعیش فروخت؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نکسوس مادززززززززززززززززززیه انتقاد بزرگ دارم. ای کاش مثل سایبرپانک خانم های خوشگل و خوش لباس هم داشت بازی. همه یه جوری پوشیدن انگار رفتی زیارت. دما هوای که خوبه، چه مرضشونه؟
ریچ توی هیلو دور Epsilon Eridani میچرخه این اریدانی که تو استارفیلده 82G. Eridani هست. روی ستاره ها که بزنید یه ستون مشخصات میاد یکیش نوشته کاتالوگ آیدی اون رو بزنید گوگل بتون میگه کدوم ستاره هست دقیقا. البته بازم این ایستراگ هست ولی به هرحال.مثل اینکه میتونیم به سیاره reach بازی هیلو سفر کنیم . بدین صورت که در عکس توضیح داده.
View attachment 309619
راستش طراحی واسکو برا ستینیگی که توش انسان ها به سفر بین ستاره ای دست پیدا کردن زیادی زمخته.یک ماد خیلی باحال دیگه پیدا کردم:
Vasco's New Voice - Legion from Mass Effect
تغییر صدای Vasco به Legion از سری مس افکت با صداگذاری Dc Douglas
این از قبل و بعد تغییر صدا:
View attachment 309649
این هم مکالمه Legion از منبع اصلی (ME 2 ):
View attachment 309650
خب پس زیاد باهاش صحبت نکردی.راستش طراحی واسکو برا ستینیگی که توش انسان ها به سفر بین ستاره ای دست پیدا کردن زیادی زمخته.
شبیه این ربات هایی شده که شرکت های دانش بنیان ایرانی میسازن میفرستن مسابقات با بقیه ربات ها فوتبال بازی کنن مثلا.
بازی ۳۰۰ سال دیگه است. نباید ربات ها یه کم پیشرفته تر باشن؟
همین فاز لیجن مثلا؟
سوال اول و دوم رو نمیدونم.آقا تولید و قاچاق aurora ارزششو داره؟
سوال دوم، تو نیو آتلانتیس کجا برم برای خرید خونه؟ توی neon چی؟
سوال سوم، تو خونه میشه وسائل کرفت و آپگرید و اینارو گذاشت و استفاده کرد؟ توی شیپ چطور؟
من کرم دارم باید حتما یا خونه بخرم یا اتپست بسازم برای سکونت یا اگه شیپ همه اینارو فراهم میکنه تو شیپ اقامت کنم.
سوال از paradiso
داستان اینا که لخت کف زمین افتادن چیه؟ انگار مردن چون جا به جاشون کردم بیدار نشدن.
اصلا همین که میذاره دخترش بیاد تو یه سفینه که قراره وسط راه با 10 تا پایرتو فرقه ای در بیوفته نشون میده وضعیت شخصیت رواین سم کو با اینگه صدا گذارش الیاس توفکسیس عزیزه و اصلا حرف بزنه من حال میکنم،
ولی واقعا شخصیتش رو مخمه. کاری ندارم دخترش لوسه و وراجه و حضورش تو سفینه کنار من توجیه نداره،
خودش هم یه فاز چپی ضد corporate رادیکال مزخرفی داره که همش میره رو مخم. هر کوئستی با یه شرکت بزرگ یا خود NA سر و کار داشته باشم غر زدن های اینو باید تحمل کنم. یا باید حرف هاش وسط مکالماتم رو تحمل کنم.
تو دنیای واقعی هم رو مخم میرن این افراد چه رسد به بازی
اگه این شخصیت واقعی بود مطمئنم مرید درجه ۱ لینا خان میشد.
برت هم اصلا خوشم نمیاد. واقعا همون سارا بهترینشونه
سم کو رو بهش گفتم نمیتونی دخترت رو بیاری توی شیپ گفت هر جا من برم دخترم هم میاد منم از همون اول گذاشتم تو لاج بچره هیچوقت نبردمش جاییاین سم کو با اینگه صدا گذارش الیاس توفکسیس عزیزه و اصلا حرف بزنه من حال میکنم،
ولی واقعا شخصیتش رو مخمه. کاری ندارم دخترش لوسه و وراجه و حضورش تو سفینه کنار من توجیه نداره،
خودش هم یه فاز چپی ضد corporate رادیکال مزخرفی داره که همش میره رو مخم. هر کوئستی با یه شرکت بزرگ یا خود NA سر و کار داشته باشم غر زدن های اینو باید تحمل کنم. یا باید حرف هاش وسط مکالماتم رو تحمل کنم.
تو دنیای واقعی هم رو مخم میرن این افراد چه رسد به بازی
اگه این شخصیت واقعی بود مطمئنم مرید درجه ۱ لینا خان میشد.
برت هم اصلا خوشم نمیاد. واقعا همون سارا بهترینشونه