1 - نه اصلا این امکان رو نداره.خب حالا سوال هام:
دستگاهی داخل بازی هست که بهش وسایل بدیم ازون طرف متریال خام بده؟ مثلا بهش تفنگ بدی بهت المینیوم و آهن و اینا بده؟
و آیا نقطه ای از گیم هست که بازی اجازه ری اسپک بده؟ بعضی از پرک هامو خیلی اشتباه کردم برداشتم.
Fallout 4 حدود 6 ماه طول کشید بیاد بیرون واسه استارفیلد شاید بیشتر زمان ببرهدوستان تاریخ دقیقی برای انتشار Creation Kit 2 اعلام نشده؟
بزرگترین اشتباه عمرمو مرتکب شدم !!
خواستم یکم اسکایریم و برم تا استارفیلد لانچ میشه . چند تا دونه مادم تست کنم الان با 200 و خورده ای ماد نمیتونم بیام بیرون حتی !!!! خیلی وقت بود گیم اینطوری میخکوبم نکرده بود .
بعدشم New Vegas رو که از دست دادم باید برم و Fall Out 4 و حتی 76 که خیلی بهتر شده از لانچ فاجعه و بدون NPC رو فرصت دوباره ای بدم !!!! امیدوارم عمرم قد بده به Starfield هم برسم .
آدرسش کجاست؟وقتی وارد این فروشگاه شدم . خیلی تعجب کردم از گرافیک و طراحی بازی
من از طراحی ساده و تمیز فضایی اصلا خوشم نمیاد مثل خیلی فیلمها یا بازی ها
از طرفی طراحی Rusty و لباس هایی که حس سنگین بودن را داره (مثل سری Gears ) حس درگیری را بیشتر میکنه
ترکیب عالی PBR متالیک و Roughness و Clear coat
View attachment 309704View attachment 309705View attachment 309706
والا ....آدرسش کجاست؟
آره مثل قبل نیست آیتمی که میخوای بدزدی رو بتونی بلند کنی ببری یه اتاق دیگه بذاری تو جیبت. دستت بخوره صاحبش میوفته دنبالتوالا ....
منی که از قدیم الایام مثل اسب بازی های پیچیده انجام دادم توی این بازی گیج شدم ! (فقط چند روزه بازی را نصب کردم)
برای همین فقط یادمه اطراف نیو آتلانتیس بود توی یک بخشی از شهر که حالت Downtown داشت
تنها مغازه ای بود که دلم نیومد ازش چیزی کش برم !
یک چیزه جالب در مورد grabbing آبجکت ها متوجه شدم که ...
حتی آبجکت های non interactive که با دست بلند میکنید هم اینبار رصد میشن ! و صاحب دارند !
و اینکه صاحب خونه یا مغازه مرتب میاد دنبالتون که یک موقع چیزی کش نرید ؟!
توی Spaceport برید سمت فروشگاه Jemison Mercantile بقلش یه کوچه کوچک هست تهش یه آسانسوره سوار بشید برید به The Well این فروشگاه اونجاستآدرسش کجاست؟
راه رفتن که همینه و آرومه.دوستان چرا کاراکتر خیلی اروم راه میره؟یا همینجوره کلا؟یعنی همیشه باید بدویم؟