ببین تعداد سیارات هیچ ربطی به تعداد لودینگ نداره. ینی مهم نیست تعداد چی باشه، لودینگ ها برا هرتعداد سیاره باقیمونده به همین صورت قرار میگرفت.من بشخصه از سفرهای فضایی بازی خوشم نیومده و بشدت محدود هست و همش هم درگیر منوها و نقشه و لودینگ، ترجیح میدادم اگر قرار بود خروجی اینجوری باشه، بجای سفرهای زیاد بین سیاره ها، روی چند تا از سیاره های خاص تمرکز زیادی داشته باشیم و خیلی سراغ سفرهای فضایی نریم مگر برای گشت و گذار و جمع آوری ریسورس و... نمیدونم منظورمو خوب میتونم توضیح بدم یا نه؟! در کل میخوام بگم باید تاجایی که میتونستن با محدودیت هاشون میساختند و با استفاده از اینجور تکنیک ها، لودینگ ها رو کم میکردند( میدونم قابل حذف شدن نیست)، ولی به نظر میاد خودشون موضوع لودینگ ها رو کامل نادیده گرفتند و اون پروژه 1000 سیارشون رو ساختند.
حالا این که کار درستی کردند یا نه دیگه قضاوتش قطعا با ما گیمرها ست هرکسی نظر خودشو داره
دوستان چرا کاراکتر خیلی اروم راه میره؟یا همینجوره کلا؟یعنی همیشه باید بدویم؟
بخش ساخت و ساز رو کاش یه مقدار دم دستی تر طراحی میکردن.
برا ماد های رده بالاتر سلاح و لباس باید ریسرچ کنیم، برا ریسرچ باز منابع دیگه میخوایم. برا باز شدن ریسرچ های رده بالاتر باز باید پرک مربوطه به لباس یا سلاح رو گرفته باشیم. بعد خود پرکه تو tier سوم پرک هاست ینی قبلش باید پنج شش تا اسویل پوینت تو تیر های بالاتر گزاشته باشیم. بعد خود این پرک هم وقتی برسیم باز ۴ لول داره تا برسیم لول آخر هم پنجاه تا mod از لول های پایین تر باید بسازیم هم ۳ تا اسکیل پوینت دیگه خرج کنیم!
برا سفینه شرایط بدتر میشه. ۲ تا پرک متفاوت رو باید مستر شده باشیم(که سختی هایی که بالا ذکر کردم رو دارن) ، بعد هر vendor قطعات مختلفی داره، نمیتونه یکی سفینه هایی هایی که داری میسازی رو نیمه کاره داشته باشی یا قطعه رو بخری ولی وصل نکنی و بری یه قطعه دیگه رو از یه وندر دیگه بخری. ینی باید هر بار کارت با هر وندر تموم میشه یه کشتی کامل قابل پرواز داشته باشی که خیلی بده چون یه سری قطعات خاص مهم رو یه وندر دیگه داره.
و ساخت سفینه خیلی خیلی پول میبره(اقلا اون سفینه های عجیب غریبی که من تو نظرم هست) و برا اینکه شرایط سخت تر شه(نه تا الان سخت نبوده)، قطعات رده بالاتر(حتی اگه پرک طراحی سفینه رو تا ته باز کرده باشیم)، تو لول های بالاتر کرکتر باز میشه. یه سری ها رو لول ۶۰ انگار باز میشن.
تاد هاوارد، دهنم سرویس شد بخدا. بزار یه کشتی بسازیم چرا عذاب میدی اخه؟ یه کوچولو accessible تر میساختی این بخش رو دیگه.
بعد چند ساعت تلاش دیدم چیزی که ساختم به شدت زشت و مزخرف شده.
کلا برگشتم به سیو قدیمی که بعدا باز تلاش کنم.
فک کنم ایده پردازی به من نیومده برا اون سفینه های cool looking باید برم از این گاید های یوتیوب نگاه کنم.
مشکل share storage هم همچنان باقیه.
اقا کاش resource ها وزن نمیبردن اقلا. فک کنم خیلی بازی های اینجوری هستن. ویچر مثلا ریسورس های اولیه وزن ندارن. دیگه برا ماده اولیه نباید اینقدر اذیت شیم که.
خب همین.بازی چندتا کوئست داره کلا؟ تکون میخوری یه کوئست میدن. من دارم گم میشم
میشه بگی کدوم سیاره بود اینجا؟روی قمر یه سیاره بودم انقدر بهش نزدیک بود که اصلا توی آسمون دیدمش شوکه شدم رسما یک چهارم آسمون رو گرفته بود
یه لحظه تصور کنید اینو، توی آسمون شب همچین سیاره ای این حجم از افق رو گرفته و می درخشه، واقعا تصورشم خوفناک و پشم افکنه !!
اما متاسفانه کیفیت تکسچر سیارات خیلی پایینه، فکر کنم نهایت 1K یا 2K باشه
این عکسه الان خیلی واید شاته و الا حین گیم پلی خیلی بزرگتر ازینا ست و کیفیت تکسچرش واقعا توی ذوق میزنه
یا مثلا اون راه شیری توی آسمون سیارات واقعا بی کیفیته و انگار آب رنگه در صورتی که الان شما روی کره زمین با این اتمسرش برید وسط کویر، آسمون واقعا پر ستاره و زیباست
حالا درسته اینارو میشه ماد زد ولی واقعا سازنده اینجاهارو ماسمالی کرده
View attachment 309861
یادته کدوم سیاره بود؟روی قمر یه سیاره بودم انقدر بهش نزدیک بود که اصلا توی آسمون دیدمش شوکه شدم رسما یک چهارم آسمون رو گرفته بود
یه لحظه تصور کنید اینو، توی آسمون شب همچین سیاره ای این حجم از افق رو گرفته و می درخشه، واقعا تصورشم خوفناک و پشم افکنه !!
اما متاسفانه کیفیت تکسچر سیارات خیلی پایینه، فکر کنم نهایت 1K یا 2K باشه
این عکسه الان خیلی واید شاته و الا حین گیم پلی خیلی بزرگتر ازینا ست و کیفیت تکسچرش واقعا توی ذوق میزنه
یا مثلا اون راه شیری توی آسمون سیارات واقعا بی کیفیته و انگار آب رنگه در صورتی که الان شما روی کره زمین با این اتمسرش برید وسط کویر، آسمون واقعا پر ستاره و زیباست
حالا درسته اینارو میشه ماد زد ولی واقعا سازنده اینجاهارو ماسمالی کرده
View attachment 309861
میشه بگی کدوم سیاره بود اینجا؟
فکر کنم PIAZZI IV-A (شامل اسم منظومه و سیاره و قمرش میشه!)یادته کدوم سیاره بود؟