Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
آقا ، بازی توی XP دادن و گرفتن Skill ها به شدت خسیس نیست ؟
من توی بازی سینگل پلیر تقریبا اصلا اهل Abuse کردن نیستم (مولتی تا دلت بخواد :D) مخصوصا Walkthrough اول ، ولی واقعا اینجا دیگه اعصابم خورد شد و Outpost XP فارمو زدم تو گوشش دیگه.
آخه خیلی از اسکیل ها هم به نوعی QoL هستن و باید حتما حتما یکی ازشون داشته باشی ... مثل boostpack یا Theft یا Piloting و ...
خلاصه به نظرم این یکی از بزرگترین ایراد ها بوده تا الان باسه من.
منم بعد چند ساعت از همین روش یه ۲۰ تایی اسکیل پوینت فارم کردم.

البته با توجه به وسعت بازی شاید خیلی هم غیر طبیعی نیست ولی اون لول گیت های تیر های پایین تر هر شاخه اسکیل رو کاش ورمیداشتن اقلا.

ینی مثلا برا فلان اسکیل نگه باید قبلش ۳ تا اسکیل پوینت تو اسکیل های دیگه این شاخه ریخته باشی.

خیلی سفت و سخته تو پراگرس.

بعد قطعات بهتر سفینه رو گره زده به لول بالاتر کرکتر و من بیشتر برا همین اصرار دارم لولم بره بالا.

آقا ، بازی توی XP دادن و گرفتن Skill ها به شدت خسیس نیست ؟
من توی بازی سینگل پلیر تقریبا اصلا اهل Abuse کردن نیستم (مولتی تا دلت بخواد :D) مخصوصا Walkthrough اول ، ولی واقعا اینجا دیگه اعصابم خورد شد و Outpost XP فارمو زدم تو گوشش دیگه.
آخه خیلی از اسکیل ها هم به نوعی QoL هستن و باید حتما حتما یکی ازشون داشته باشی ... مثل boostpack یا Theft یا Piloting و ...
خلاصه به نظرم این یکی از بزرگترین ایراد ها بوده تا الان باسه من.
یه راه حل ساده واسه outpost xp لطفا

یه تعدادی سیاره پر از منابع سمت سیستم bannoc و سیستمهای اطرافش هست. مخصوصا آهن و المینیوم و برلیوم و نیکل. اگه کوئست لاین crimson fleet رو رفته باشید با این سیستم آشنایی دارین. تقریبا سمت راست قسمت مپ کهکشان رو که بیارین هست

اسپویل این قسمت برای constellation
اگه لولتون پایینه چون تعدادی شیپ لول بالا starborn وجود داره این قسمت مواظب باشید و حتما grav اماده داشته باشید که در برید.

یه راه حل ساده واسه outpost xp لطفا
یه سیاره که آهن و آلومینیوم داره پیدا کن(گفتم یدونه صفحه های قبل) و اوت‌پست بزن.
برا آهن و آلومینیوم هرکدوم ۳ تا استخراج کننده بزن. و برا هرکدوم مثلا ۱۲ تا container هم بزن که ذخیره شن.
بعد یه ورک‌بنچ و یه نیمکت بساز.
بشین رو نیمکت هی ۲۴ ساعت ۲۴ ساعت بده جلو و منابع ذخیره شده تو کانتینر هارو جمع کن.
بعد هر چند روز منابع رو ببر تو ورک‌بنچ، frame بساز که یه آلومینیوم میخواد و یه آهن.
هر یدونه که بسازی ۱ XP میده.
هر ساعت چهار پنج تا اسکیل پوینت میتونی بگیری.

یه سیاره که آهن و آلومینیوم داره پیدا کن(گفتم یدونه صفحه های قبل) و اوت‌پست بزن.
برا آهن و آلومینیوم هرکدوم ۳ تا استخراج کننده بزن. و برا هرکدوم مثلا ۱۲ تا container هم بزن که ذخیره شن.
بعد یه ورک‌بنچ و یه نیمکت بساز.
بشین رو نیمکت هی ۲۴ ساعت ۲۴ ساعت بده جلو و منابع ذخیره شده تو کانتینر هارو جمع کن.
بعد هر چند روز منابع رو ببر تو ورک‌بنچ، frame بساز که یه آلومینیوم میخواد و یه آهن.
هر یدونه که بسازی ۱ XP میده.
هر ساعت چهار پنج تا اسکیل پوینت میتونی بگیری.

برو Sol و توی Venus یه 10-15 ساعت بخواب ، بسه :D هر یک ساعت اونجا ، 100 ساعت Universal Time حساب میشه.

برو Sol و توی Venus یه 10-15 ساعت بخواب ، بسه :D هر یک ساعت اونجا ، 100 ساعت Universal Time حساب میشه.
اخه یه جا پیدا کرده بودم که علاوه بر این ۲ تا، برلیوم هم داشتم تو اوتپست.

ولی چیزی که رو اعصابم بود،برداشت منابع نبود. تبدیلشون به فریم بود. اینکه هی ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا تبدیل کنی.
کاش میزاشتن هر تعداد میخوان بزنی یهو با هم تبدیل شن. دیروز ۱ ساعت مدام داشتم همین کار مسخره رو تکرار میکردم.

ندیدم کسی اینجا بگه یکی از بهترین سفینه های بازی که نیاز به خلبانی کلاس C داره رو میتونید از اون پیرمرده که مسئول مالی کانستلیشنه ( اسمش یادم رفته) مجانی بگیرید.من هنوز چیزی بهش اضافه نکردم و واقعا قویه و حتی در حالت پایه هم مشکل درگیری ها رو حل میکنه و حجم کارگو هم بالاترین چیزیه که تابحال در بازی دیدم.
برای گرفتنش بعد از قضایای شهر نئون با پیرمرده حرف بزنید و کوئست رو ازش بگیرید.حتما سیو بزنید. بعد موقع انجام دادن کوئست یه جا مسئولش در مورد بودجه سوال میپرسه بودجه زیاد رو انتخاب کنید. در کل جواب های مثبت رو انتخاب کنید چون دو تا سفینه اخرش هست و جوابهای اشتباه ممکنه باعث این بشه که به جای Kepler R سفینه Kepler S که کوچکتره رو بگیرید.
من کلا سربسته توضیح دادم ولی اگر به جای R بهتون S داد میتونید لود کنید و Kepler R رو سرچ کنید تا بطور دقیق ببینید باید چه انتخابهایی برای گرفتنش انجام بدید.
فراموش نکنید برای هدایت سفینه کلاس C نیاز به خرج اسکیل پوینت دارید. من با B رفتم سراغش و نمیدونستم نیاز به C داره بعد مجبور شدم برم کلی سفینه بترکونم تا بتونم اسکیل C رو بگیرم.

سلام.
لیست کامل دستورای کنسول Starfield:

kill با این دستور هر کارکتری که در اون لحظه دارین بهش نگاه میکنین رو میکشه ولی شخصیت های اصلی در حالت Down قرار میگیرن.
killallهر کارکتر و سفینه‌ای که اطرافتون هستن رو از بین میبره

player.additem 0000000f [#] مقدار دلخواهی از کردیت و پول بازی رو به حسابتون اضافه میکنه

player.additem 0000000a [#] مقدار دلخواهی از قفل‌بازکن رو به اینونتوریتون اضافه میکنه

player.additem [Item ID] [#] آیتم دلخواهی رو به اینونتوریتون اضافه میکنه

player.setav speedmult [#] سرعت حرکت کارکترتون در بازی رو تغییر میده

player.setav health [#] سقف خون و اچ‌پیتیونو افزایش میده

player.setav carryweight [#] مقدار وزنی آیتم‌هایی که میتونین حمل کنین رو افزایش میده

player.setlevel [#] لول یا سطح کارکترتونو میتونه تغییر بده

psb تمام قدرت های بازی رو بهتون اضافه میکنه

resurrect کارکتر های مرده رو دوباره زنده میکنه

sexchange جنسیت کارکترتونو میتونین با این کد عوض کنین

tai تمامی کارهایی که هوش مصنوعی بازی در حال اجرا داره رو متوقف میکنه

tcai تمام دشمن‌ها و NPCهای بازی رو خنثی میکنه

tcl اجازه میده از توی در و دیوار حرکت کنین

tfc دوربین آزاد بازی رو فعال میکنه

tgm گاد مود بازی

tm رابط کاربری بازی رو غیرفعال میکنه، مناسب برای گرفتن اسکرین شات یا تجربه سینمایی

tmm 1 تمامی نقاطی که میتونین در دنیای بازی کشف کنید رو براتون تو نقشه باز میکنه
منبع: راهنماتو

سلام.
لیست کامل دستورای کنسول Starfield:

kill با این دستور هر کارکتری که در اون لحظه دارین بهش نگاه میکنین رو میکشه ولی شخصیت های اصلی در حالت Down قرار میگیرن.
killallهر کارکتر و سفینه‌ای که اطرافتون هستن رو از بین میبره

player.additem 0000000f [#] مقدار دلخواهی از کردیت و پول بازی رو به حسابتون اضافه میکنه

player.additem 0000000a [#] مقدار دلخواهی از قفل‌بازکن رو به اینونتوریتون اضافه میکنه

player.additem [Item ID] [#] آیتم دلخواهی رو به اینونتوریتون اضافه میکنه

player.setav speedmult [#] سرعت حرکت کارکترتون در بازی رو تغییر میده

player.setav health [#] سقف خون و اچ‌پیتیونو افزایش میده

player.setav carryweight [#] مقدار وزنی آیتم‌هایی که میتونین حمل کنین رو افزایش میده

player.setlevel [#] لول یا سطح کارکترتونو میتونه تغییر بده

psb تمام قدرت های بازی رو بهتون اضافه میکنه

resurrect کارکتر های مرده رو دوباره زنده میکنه

sexchange جنسیت کارکترتونو میتونین با این کد عوض کنین

tai تمامی کارهایی که هوش مصنوعی بازی در حال اجرا داره رو متوقف میکنه

tcai تمام دشمن‌ها و NPCهای بازی رو خنثی میکنه

tcl اجازه میده از توی در و دیوار حرکت کنین

tfc دوربین آزاد بازی رو فعال میکنه

tgm گاد مود بازی

tm رابط کاربری بازی رو غیرفعال میکنه، مناسب برای گرفتن اسکرین شات یا تجربه سینمایی

tmm 1 تمامی نقاطی که میتونین در دنیای بازی کشف کنید رو براتون تو نقشه باز میکنه
منبع: راهنماتو
یه نکته ای فقط. اگر اچیومنتها براتون مهمه از ، این دستورات استفاده کنید ، دیگه اچیومنت نمیده. و save ها رو با پسوند moded سیو میکنه .

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
یجا فرود اومدم اول فکر کردم یه سری زباله رو هوا شاید گیر کرده و توهم میزنم. رفتم نزدیک تر دیدم نه واقعا یه سری پرنده اونجاست و میشه اسکنشون کرد

نمیدونم شبیه حلزونه یا عروس دریایی ولی من اسمشونو گذاشتم زباله هوایی

g.png g1.png

یه نکته ای فقط. اگر اچیومنتها براتون مهمه از ، این دستورات استفاده کنید ، دیگه اچیومنت نمیده. و save ها رو با پسوند moded سیو میکنه .
حرفتون کاملا درسته. ولی میشه از ماد استفاده کرد تا جوایز رو دریافت بکنید اما نمیدونم که ماد برای نسخه گیم پس هم جواب میده یا نه.

• Like
Reactions: Natural Killer
حرفتون کاملا درسته. ولی میشه از ماد استفاده کرد تا جوایز رو دریافت بکنید اما نمیدونم که ماد برای نسخه گیم پس هم جواب میده یا نه.
ماد نمیخواد . یه فایل پیش فولدر save میسازه بعد از استفاده از دستورات . اون رو پاک کنید درست میشه

ماد نمیخواد . یه فایل پیش فولدر save میسازه بعد از استفاده از دستورات . اون رو پاک کنید درست میشه
اسم فولدرش چی هست؟ مگه تغییرات به صورت آنلاین اعمال نمیشه؟ پس چجوری با پاک کردنش مشکل برطرف میشه؟

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or