منم بعد چند ساعت از همین روش یه ۲۰ تایی اسکیل پوینت فارم کردم.آقا ، بازی توی XP دادن و گرفتن Skill ها به شدت خسیس نیست ؟
من توی بازی سینگل پلیر تقریبا اصلا اهل Abuse کردن نیستم (مولتی تا دلت بخواد ) مخصوصا Walkthrough اول ، ولی واقعا اینجا دیگه اعصابم خورد شد و Outpost XP فارمو زدم تو گوشش دیگه.
آخه خیلی از اسکیل ها هم به نوعی QoL هستن و باید حتما حتما یکی ازشون داشته باشی ... مثل boostpack یا Theft یا Piloting و ...
خلاصه به نظرم این یکی از بزرگترین ایراد ها بوده تا الان باسه من.
یه راه حل ساده واسه outpost xp لطفاآقا ، بازی توی XP دادن و گرفتن Skill ها به شدت خسیس نیست ؟
من توی بازی سینگل پلیر تقریبا اصلا اهل Abuse کردن نیستم (مولتی تا دلت بخواد ) مخصوصا Walkthrough اول ، ولی واقعا اینجا دیگه اعصابم خورد شد و Outpost XP فارمو زدم تو گوشش دیگه.
آخه خیلی از اسکیل ها هم به نوعی QoL هستن و باید حتما حتما یکی ازشون داشته باشی ... مثل boostpack یا Theft یا Piloting و ...
خلاصه به نظرم این یکی از بزرگترین ایراد ها بوده تا الان باسه من.
یه سیاره که آهن و آلومینیوم داره پیدا کن(گفتم یدونه صفحه های قبل) و اوتپست بزن.یه راه حل ساده واسه outpost xp لطفا
یه سیاره که آهن و آلومینیوم داره پیدا کن(گفتم یدونه صفحه های قبل) و اوتپست بزن.
برا آهن و آلومینیوم هرکدوم ۳ تا استخراج کننده بزن. و برا هرکدوم مثلا ۱۲ تا container هم بزن که ذخیره شن.
بعد یه ورکبنچ و یه نیمکت بساز.
بشین رو نیمکت هی ۲۴ ساعت ۲۴ ساعت بده جلو و منابع ذخیره شده تو کانتینر هارو جمع کن.
بعد هر چند روز منابع رو ببر تو ورکبنچ، frame بساز که یه آلومینیوم میخواد و یه آهن.
هر یدونه که بسازی ۱ XP میده.
هر ساعت چهار پنج تا اسکیل پوینت میتونی بگیری.
اخه یه جا پیدا کرده بودم که علاوه بر این ۲ تا، برلیوم هم داشتم تو اوتپست.برو Sol و توی Venus یه 10-15 ساعت بخواب ، بسه هر یک ساعت اونجا ، 100 ساعت Universal Time حساب میشه.
یه نکته ای فقط. اگر اچیومنتها براتون مهمه از ، این دستورات استفاده کنید ، دیگه اچیومنت نمیده. و save ها رو با پسوند moded سیو میکنه .سلام.
لیست کامل دستورای کنسول Starfield:
kill با این دستور هر کارکتری که در اون لحظه دارین بهش نگاه میکنین رو میکشه ولی شخصیت های اصلی در حالت Down قرار میگیرن.
killallهر کارکتر و سفینهای که اطرافتون هستن رو از بین میبره
player.additem 0000000f [#] مقدار دلخواهی از کردیت و پول بازی رو به حسابتون اضافه میکنه
player.additem 0000000a [#] مقدار دلخواهی از قفلبازکن رو به اینونتوریتون اضافه میکنه
player.additem [Item ID] [#] آیتم دلخواهی رو به اینونتوریتون اضافه میکنه
player.setav speedmult [#] سرعت حرکت کارکترتون در بازی رو تغییر میده
player.setav health [#] سقف خون و اچپیتیونو افزایش میده
player.setav carryweight [#] مقدار وزنی آیتمهایی که میتونین حمل کنین رو افزایش میده
player.setlevel [#] لول یا سطح کارکترتونو میتونه تغییر بده
psb تمام قدرت های بازی رو بهتون اضافه میکنه
resurrect کارکتر های مرده رو دوباره زنده میکنه
sexchange جنسیت کارکترتونو میتونین با این کد عوض کنین
tai تمامی کارهایی که هوش مصنوعی بازی در حال اجرا داره رو متوقف میکنه
tcai تمام دشمنها و NPCهای بازی رو خنثی میکنه
tcl اجازه میده از توی در و دیوار حرکت کنین
tfc دوربین آزاد بازی رو فعال میکنه
tgm گاد مود بازی
tm رابط کاربری بازی رو غیرفعال میکنه، مناسب برای گرفتن اسکرین شات یا تجربه سینمایی
tmm 1 تمامی نقاطی که میتونین در دنیای بازی کشف کنید رو براتون تو نقشه باز میکنه
منبع: راهنماتو
حرفتون کاملا درسته. ولی میشه از ماد استفاده کرد تا جوایز رو دریافت بکنید اما نمیدونم که ماد برای نسخه گیم پس هم جواب میده یا نه.یه نکته ای فقط. اگر اچیومنتها براتون مهمه از ، این دستورات استفاده کنید ، دیگه اچیومنت نمیده. و save ها رو با پسوند moded سیو میکنه .
ماد نمیخواد . یه فایل پیش فولدر save میسازه بعد از استفاده از دستورات . اون رو پاک کنید درست میشهحرفتون کاملا درسته. ولی میشه از ماد استفاده کرد تا جوایز رو دریافت بکنید اما نمیدونم که ماد برای نسخه گیم پس هم جواب میده یا نه.
اسم فولدرش چی هست؟ مگه تغییرات به صورت آنلاین اعمال نمیشه؟ پس چجوری با پاک کردنش مشکل برطرف میشه؟ماد نمیخواد . یه فایل پیش فولدر save میسازه بعد از استفاده از دستورات . اون رو پاک کنید درست میشه