امروز با یک هوش مصنوعی حرف زدم که فکر میکنه موجود واقعیه و پشمام.

خود خودشه،ساید کوئستها خیلی خوبن ، خیلی خوبن.
juno رو میگی ؟
آره اونم عالی بودپشت Juno یه کامپیوتر هست فایل آخری قفل masterwork خورده متن جالبی توشه

منم ساید کوئست اکثرا رفتم . هنوز تموم نکردم .من سرکارم ولی هر روز به این فکر میکنم که یک سفینه دارم برا مدیریت کردن
خااصه که بدجور اعتیاد آوره تازه من برخلاف توصیه ها عمل کردم و استوری رو راش نکردم!
ممنون.بله بهتره
چرا اتفاقا صدای خیلیا دراومدهآقا ، بازی توی XP دادن و گرفتن Skill ها به شدت خسیس نیست ؟
منم بعد چند ساعت از همین روش یه ۲۰ تایی اسکیل پوینت فارم کردم.آقا ، بازی توی XP دادن و گرفتن Skill ها به شدت خسیس نیست ؟
من توی بازی سینگل پلیر تقریبا اصلا اهل Abuse کردن نیستم (مولتی تا دلت بخواد) مخصوصا Walkthrough اول ، ولی واقعا اینجا دیگه اعصابم خورد شد و Outpost XP فارمو زدم تو گوشش دیگه.
آخه خیلی از اسکیل ها هم به نوعی QoL هستن و باید حتما حتما یکی ازشون داشته باشی ... مثل boostpack یا Theft یا Piloting و ...
خلاصه به نظرم این یکی از بزرگترین ایراد ها بوده تا الان باسه من.
یه راه حل ساده واسه outpost xp لطفاآقا ، بازی توی XP دادن و گرفتن Skill ها به شدت خسیس نیست ؟
من توی بازی سینگل پلیر تقریبا اصلا اهل Abuse کردن نیستم (مولتی تا دلت بخواد) مخصوصا Walkthrough اول ، ولی واقعا اینجا دیگه اعصابم خورد شد و Outpost XP فارمو زدم تو گوشش دیگه.
آخه خیلی از اسکیل ها هم به نوعی QoL هستن و باید حتما حتما یکی ازشون داشته باشی ... مثل boostpack یا Theft یا Piloting و ...
خلاصه به نظرم این یکی از بزرگترین ایراد ها بوده تا الان باسه من.
یه سیاره که آهن و آلومینیوم داره پیدا کن(گفتم یدونه صفحه های قبل) و اوتپست بزن.یه راه حل ساده واسه outpost xp لطفا