خب همین.بازی چندتا کوئست داره کلا؟ تکون میخوری یه کوئست میدن. من دارم گم میشم
میشه بگی کدوم سیاره بود اینجا؟روی قمر یه سیاره بودم انقدر بهش نزدیک بود که اصلا توی آسمون دیدمش شوکه شدم رسما یک چهارم آسمون رو گرفته بود
یه لحظه تصور کنید اینو، توی آسمون شب همچین سیاره ای این حجم از افق رو گرفته و می درخشه، واقعا تصورشم خوفناک و پشم افکنه !!
اما متاسفانه کیفیت تکسچر سیارات خیلی پایینه، فکر کنم نهایت 1K یا 2K باشه
این عکسه الان خیلی واید شاته و الا حین گیم پلی خیلی بزرگتر ازینا ست و کیفیت تکسچرش واقعا توی ذوق میزنه
یا مثلا اون راه شیری توی آسمون سیارات واقعا بی کیفیته و انگار آب رنگه در صورتی که الان شما روی کره زمین با این اتمسرش برید وسط کویر، آسمون واقعا پر ستاره و زیباست
حالا درسته اینارو میشه ماد زد ولی واقعا سازنده اینجاهارو ماسمالی کرده
View attachment 309861
یادته کدوم سیاره بود؟روی قمر یه سیاره بودم انقدر بهش نزدیک بود که اصلا توی آسمون دیدمش شوکه شدم رسما یک چهارم آسمون رو گرفته بود
یه لحظه تصور کنید اینو، توی آسمون شب همچین سیاره ای این حجم از افق رو گرفته و می درخشه، واقعا تصورشم خوفناک و پشم افکنه !!
اما متاسفانه کیفیت تکسچر سیارات خیلی پایینه، فکر کنم نهایت 1K یا 2K باشه
این عکسه الان خیلی واید شاته و الا حین گیم پلی خیلی بزرگتر ازینا ست و کیفیت تکسچرش واقعا توی ذوق میزنه
یا مثلا اون راه شیری توی آسمون سیارات واقعا بی کیفیته و انگار آب رنگه در صورتی که الان شما روی کره زمین با این اتمسرش برید وسط کویر، آسمون واقعا پر ستاره و زیباست
حالا درسته اینارو میشه ماد زد ولی واقعا سازنده اینجاهارو ماسمالی کرده
View attachment 309861
میشه بگی کدوم سیاره بود اینجا؟
فکر کنم PIAZZI IV-A (شامل اسم منظومه و سیاره و قمرش میشه!)یادته کدوم سیاره بود؟
سلام.برای کسایی که دنبال سفینه خوب هستن استوری لاین Freestar Collective Rangers رو کامل کنید،
داخل شهر آکیلا، ساختمون سنگی بزرگ( The Rock) استارت میخوره.
علاوه بر اینکه استوری جالب و کامبت محوری بود، آخرش یه رایفل خیلی عالی و یک سفینه سطح A مکس شده میده، یعنی شما بدون اسکیل خرج کردن میتونی پایلتش کنی، از وقتی اینو گرفتم بعید میدونم تا ۵۰ ساعت آینده بخواد سفینه بگیرم.
ساید کوئستها خیلی خوبن ، خیلی خوبن.امروز با یک هوش مصنوعی حرف زدم که فکر میکنه موجود واقعیه و پشمام.