Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
بازی چندتا کوئست داره کلا؟ تکون میخوری یه کوئست میدن. من دارم گم میشم
خب همین.
سعی نکن بری تو کار جارو زدن.

بنظرم یک مرحله اصلی برو بعد چندتا فرعیهای درجه یک و یکی دوتا درجه 2 و 3 (نخدسیاه) برو و این چرخه رو ادامه بده.
این فرعیهای درجه چندم مثل سیاه‌چاله میمونن ، واقعا گم میشی.

برای این نیستن که تو همون دور اول همرو تموم کنی ، خب خسته کننده میشه.
برای اینه که اگه بخوای همین سیوت رو تا مدتها بتونی بازی کنی و کار برای انجام دادن داشته باشی.

توازن برقرار نکنی میشه همون که یکسری پلیر میگن خسته شدم ، فلان و...
دلیلش همینه که اوایل هایپن و میرن تو فاز جاروبرقی بعد که کیسشون پر شد میان یقه بتسدا رو میگیرن.

روی قمر یه سیاره بودم انقدر بهش نزدیک بود که اصلا توی آسمون دیدمش شوکه شدم رسما یک چهارم آسمون رو گرفته بود
یه لحظه تصور کنید اینو، توی آسمون شب همچین سیاره ای این حجم از افق رو گرفته و می درخشه، واقعا تصورشم خوفناک و پشم افکنه !!
اما متاسفانه کیفیت تکسچر سیارات خیلی پایینه، فکر کنم نهایت 1K یا 2K باشه
این عکسه الان خیلی واید شاته و الا حین گیم پلی خیلی بزرگتر ازینا ست و کیفیت تکسچرش واقعا توی ذوق میزنه
یا مثلا اون راه شیری توی آسمون سیارات واقعا بی کیفیته و انگار آب رنگه در صورتی که الان شما روی کره زمین با این اتمسرش برید وسط کویر، آسمون واقعا پر ستاره و زیباست
حالا درسته اینارو میشه ماد زد ولی واقعا سازنده اینجاهارو ماسمالی کرده

Untitled.jpg

اقا اگه وزنتون زیادتر از طرفیتتونه و حین دویدن اکسیژن کم میارید و جونتون کم میشه، اهمیت ندید. جونتون تا یه جایی کم میشه بعد ثابت میمونه. میتونید بدوید و صحنه تار میشه ولی جونتون کم نمیشه دیگه.
پس به این دلیل نمیمیرید هیچوقت. راحت بدوید تا به مقصد برسید و بار رو خالی کنید

روی قمر یه سیاره بودم انقدر بهش نزدیک بود که اصلا توی آسمون دیدمش شوکه شدم رسما یک چهارم آسمون رو گرفته بود
یه لحظه تصور کنید اینو، توی آسمون شب همچین سیاره ای این حجم از افق رو گرفته و می درخشه، واقعا تصورشم خوفناک و پشم افکنه !!
این عکسه الان خیلی واید شاته و الا حین گیم پلی خیلی بزرگتر ازینا ست و کیفیت تکسچرش واقعا توی ذوق میزنه
یا مثلا اون راه شیری توی آسمون سیارات واقعا بی کیفیته و انگار آب رنگه در صورتی که الان شما روی کره زمین با این اتمسرش برید وسط کویر، آسمون واقعا پر ستاره و زیباست

View attachment 309861
میشه بگی کدوم سیاره بود اینجا؟

View attachment 309861
یادته کدوم سیاره بود؟

برای کسایی که دنبال سفینه خوب هستن استوری لاین Freestar Collective Rangers رو کامل کنید،
داخل شهر آکیلا، ساختمون سنگی بزرگ( The Rock) استارت میخوره.
علاوه بر اینکه استوری جالب و کامبت محوری بود، آخرش یه رایفل خیلی عالی و یک سفینه سطح A مکس شده میده، یعنی شما بدون اسکیل خرج کردن میتونی پایلتش کنی، از وقتی اینو گرفتم بعید میدونم تا ۵۰ ساعت آینده بخواد سفینه بگیرم.

خوشم نمیاد از این کار ولی بازی بیش از حد خسیسه تو اسکیل پوینت دادن و تعداد اسکیل ها هم خیلی زیاده و هر اسکیل هم ۴ تا پرک داره.
بنابراین مجبور شدم دیشب اساسی XP فارم کنم. فک کنم ۲۰ تایی اسکیل پوینت فارم کردم.

فرمول محاسبه مقدار xp لازم برا لول آپ راستی اینه:

prev level xp + round(75^(1+(0.0015*current level)), 5)

جدولش اینجوری میشه مثلا برا لول ۱ تا ۳۰:
SmartSelect_20230918-191332_Edge.jpg

برای کسایی که دنبال سفینه خوب هستن استوری لاین Freestar Collective Rangers رو کامل کنید،
داخل شهر آکیلا، ساختمون سنگی بزرگ( The Rock) استارت میخوره.
علاوه بر اینکه استوری جالب و کامبت محوری بود، آخرش یه رایفل خیلی عالی و یک سفینه سطح A مکس شده میده، یعنی شما بدون اسکیل خرج کردن میتونی پایلتش کنی، از وقتی اینو گرفتم بعید میدونم تا ۵۰ ساعت آینده بخواد سفینه بگیرم.
سلام.
سفینه ای که میده از سفینه مانتیس هم بهتره؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or