من روی SSD هستم همین الان. کلا مشکل کندی یا ضعف سخت افزار نیست چون سخت افزاری که دارم تقریبا چند لول حتی قویتر از اون چیزیه که بازی به عنوان سیستم پیشنهادی گزاشته.همه مشکلاتی که گفتی برای منم بود ولی بعد از نصب کردن دوباره اما این بار رو SSD همه مشکلات از بین رفت و بازی الان خیلی روون و خوبه
دوستان راحت ترین راه برای گرفتن پرک های Stealth چیه؟
اسکایریم چون سیستم اسکیل تری متفاوتی داشت کم کم راه میوفتادی توش بعدش که کلا OP میشدی، فال اوتا رو هم با اون Suit ترنسپرنت میرفتم تا تونستم استلث برم.
اینجا الان 20 تا اسنیک اتک نیازمنده واسه پرک اول که اونم بشدت سخته بدون دیده نشدن بزنی! از پونصد متری با خفه کن میزنم بازم متوجه میشن، یا مثلا طبقه بالا یواش راه میری میفهمن.
مخصوصا اینقد سخت درست کردن اولشو کم کم بهتر میشه؟
بادا مبارک در جهان سور و عروسیهای مابعد از 42 ساعت بانو Sarah Morgan رو در Paradiso Resort به عقد و نکاح دائم خودم درآوردم.
مجلس کوچک و خانوادگی بود.
پ.ن. یه راهنمایی کوچیک: زیاد با کاراکتر از لحاظ احساسی جلو نرید وگرنه Lock میشه و همهجا همراهتون هست و تا بعد از عروسی نمیشه ماموریتهای کاراکترهای دیگه رو رفت.
توضیح خوبی دادی بسیار عالی . حس و حال گشت گذار های بتسدایی رو هیچ بازیی نداره - وقتی از شیب کوه میومدی پایین تم اسکایرم نواخته میشد میرفتی به سمت وایتران !! الان کم کم داره حس بازی میگیرم باز بعد از فالوت 4تجربه ی من بعد از ۲۵ ساعت:
اوایل بازی واسه من به کم سر در گم بود، یه عالمه سیستم جدید معرفی میشد، شاید چون اولین بازیم تو فضا بود. من No Mans Sky و Starcitizen رو بازی نکردم ولی همه ی بازی های قبلی بتسدا رو تموم کردم.
هر چقدر بازی جلو تر میره سیستم ها و جوری که باید بازی انجام بدم واسم جذاب تر و واضح تر میشد.
گرافیک بازی از لحاظ هنری حرف نداره ولی پرفورمنس بازی مخصوصا تو شهرهای بازی واسه من نصف میشه! من کارتم nvidia هست وهنوز درایور بازی منتشر نشده، اگه ماد DLSs 3 بیاد ۱۰۰ درصد فریم بهتر میشه. طراحی داخل سفینهها و جزییات شهر و معماری یکی از بهتریناست! کلی عکس های باحال تو توییتر وهمین جا دوستان گذاشتن.
الان تمرکز من روی داستان اصلی هست در کنارش سرکار خانم بانوی مکرمه سارا مرگان رو به عقد خود دراوردم! ماموریت های فرعی رو زیاد نرفتم توی NG+ میخوام برم ولی چقدر ماموریت اصلی بازی جذابه! من عاشق رمز و راز فضا هستم و عاشق فیلم های Prometheus, Intersteller!
کیفیت، جذابیت و داستان سرایی بازی به نظر من از بهترین های بتسدا هست. حتی بهتر از Fallout New Vegas!
دنیایی که ساختن به معنای واقعی کلمه وسیع هست! و اگه فست تراول نبود بازی خسته کننده میشد. من تا حالا دیوار نامریی یا باگی که بازی رونتونم انجام بدم ندیدم.
اینو میدونم که تا مدت زیادی با ساپورت خوب از بتسدا توی دنیای Starfield غرق بازی هستم!