این ویدیو یه حس خوبی داشت که هایپم رو برای تجربه بازی از قبل هم بیشتر کرد! (جدی میگم)
این ویدیو یه حس خوبی داشت که هایپم رو برای تجربه بازی از قبل هم بیشتر کرد! (جدی میگم)
لعنت بر این تبعیض طبقاتی که فقرا و پابرهنگانی مثل من هنوز توی منوی بازی هم نچرخیدن و بقیه یه دور تمومش کردن و مشغول دور دوم هستن!
شما میخواید بخوابین میرین خونه دوستتون!دووم بیار مرد من که شب دارم میرم خونه دوستم میخوابم ، چون اگر امشب برم خونه ، تا 3:30 نمیخوام ، بعدش نهایت بتونم 2-3 ساعت بازی کنم بعدش از خستگی بخوابم و کله روزو از دست بدم سره همین میرم خونه دوستم که شب حتما بخوام
شما میخواید بخوابین میرین خونه دوستتون!
چقدر دنیا از زمونه ما تغییر کرده
پ ن : چندتا از این کلیپا که لازمه ببینیم قبل شروع برام بفرست.
مرسی
ببخشید میشه چند تا منبع یا ویدئو که مفید باشن برای آموزش اسکیل تری به صورت لینک قرار بدید یا اسمشون رو بگیدفردا صبح ساعت 3:30 صبح ، بازی آنلاک میشه ، من که اون ساعت خوابم ، فکر کنم دیگه 9-10 صبح بشینم پاش بریم تا شنبه
حتما چندتا ویدئو بدون اسپویل ، در مورد اسکیل تری ببینین ، چونکه توی این بازی Respec کردن یا همون Reset کردن اسکیل ها وجود نداره !!! Cap Lvl هم نداره
با هر درجه سختی که خواستید میتونید بازی کنید و وسط بازی در هر لحظه درجه سختی بازی رو تغییر بدید.سلام خدمت دوستان.بین حالت های نرمال و سخت تو این بازی تفاوت چقدره؟از نظر هوش مصنوعی دشمن ها منظورمه.بنظرتون رو چه درجه سختی بازی رو استارت بزنیم؟
چه پای پیاده چه تو سفینهتوی ردیت متوجه شدم که بدون رفتن به منوی نقشه میشه بین کهکشان ها جابجا شد!