Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
۱) یکسریه گفته بودن که کاش استارفیلد رو با انریل انجین میساختن که جان ازdf جواب داده:

View attachment 307405

درضمن تجربه جهان باز بودن بازیها با ue4 رو یادمون نرفته که...(ردفال 🤕😑😔)

۲) اجرای استارفیلد روی راگ ally خیلی خوب بوده:

همینطور استیم دک:

وقتی اینا خودشون idtech و forzatech دارن که از بهینه ترین موتورها هستن چرا باید برن روی ue با این افتضاحی که به وجود آورده

آخرین ویرایش:
آلانا پیرس این قضیه Space travel رو اومده تست کرده ببینه بدون fast travel چجوری میتونه به سیارات برسه.
بعد از ۷ ساعت واقعا با سفینه رسیده به Pluto !!

نکته جالبتر اینکه مجبور بوده هر ۳۰ دقیقه ساعت بذاره و بیاد جهت حرکت سفینه رو تنظیم کنه، چون سیارات درواقع طبق یک مداری حرکت میکردند! حتی براساس موقعیتشون نسبت به خورشید چرخه روز و شب هم داشتن! :دی

البته این به معنی این نیست که مستقیم و بدون لودینگ وارد سیاره میشه، ولی خود اون منظومه ها و سیارات و فواصلشون و حتی حرکت هاشون رو به یه نحوی شبیه سازی کردن و لزوما برای رسیدن به سیارات شما مجبور نیستید Fast travel کنید. هرچند کمتر کسی پیدا میشه ساعت ها وقت بذاره برای یه سفر فضایی، اما خب جالبه که تا این حد سعی کردن یک تجربه seamless و یکپارچه دربیاد.

خب خب . بعد از گذروندن کلی مأموریت و سیاره گردی یک نظر کوچولو بدم و برم. در کل اگر کسی انتظار No man's sky و Star citizen داشت از بازی یکم این موضوع میزنه به ذوقش . بازی پکیجی از بزرگ ترین نقاط قوت بثسداست . توی طراحی دنیا ها و ورلد بیلدینگ سنگ تموم گذاشتن مثل همیشه . نویسندگی به شدت پیشرفت کرده و با اختلاف از تمام آثار بثسدا بهتره چه مین کوئست چه ساید کوئست و همینطور فکشن کوئستا . بخش RPG بازی هم خیلی پر عمق تر از اثار قبلی بثسدا ( اسکایریم و فالوت ) شده . مثل فالوت چهار لوتر شوتر ار پی جی لایت نیست :دی
لودگی های یه سری کاربرا رو توی تاپیک امتیازات بازی رو ایگنور کنیم به نظر بنده حقیر استارفیلد بهترین ساخته بثسدا تا به امروزه.

لودگی های یه سری کاربرا رو توی تاپیک امتیازات بازی رو ایگنور کنیم

یعنی تا الان شما ایگنور نمی کردید؟
رسما صدای Radiation Meter فالوت رو من میشنوم وقتی میرم تو اون تاپیک :دی

سلام.
من تو یه تاپیک و چند تا کانال تلگرامی دیدم کاربرا میگن بازی افتضاحه .
فریم ریت بالای 30 نمیره .
یکسری وعده و وعید داده بودن که خبری ازش نیست .
از no mans sky افتضاح تره.
چیه قضیه ؟
یه نفر بیاد بدون جانب داری قضیه رو روشن کنه
سیستم من نمیکشه و ایکس باکس ندارم که بتونم بازی کنم اما خیلی دلم میخواد

سلام.
چیه قضیه ؟
سلام. دوستان کامل راجع بازی تو صففحات همین تاپیک نوشتن که میتونید رجوع کنید. اما من خودم خلاصه بخوام بنویسم:
اینکه چیزی نیست رد دد رو هم گفتن که افتضاحه. همیشه یه سری ترول هست
بله فریم ریت رو کنسول 30 قفله و اینو خودشون زمان E3 هم اعلام کرده بودن که البته دلیلش مثل اینکه سخت افزاری هست و اون حجم بزرگ بازی رو نمیتونستن تو 60 ارایه بدن و به مشکل میخورد. مشکل هم از GPU نیست و از CPU هست البته که مشکل نمیشه گفت. دلیل سخت افزاریش همینه بازی مشکلی نداره. ویدیو دیجیتال فاوندری راجه عمین قضیه هست میتونید ببینید.
مقایسه استارفیلد و نومنزاسکای مثل مقایسه جی تی ای و سایبرپانک میمونه. یا ویچر و رد دد. همینقدر بی ربط. اون بازی هم از نظر ژانر هم تکنولوژی و هم اسکیل شبیه سازی به کل متفاوت هست با استارفیلد. تو استارفیلد سیاره ها و اجرام کیهانی بیشترین نزدیکی رو به واقعیت دارن. سیاره ها یه مشت مپ کوچیک تک بیومه نیستن و البته که درجا هم جنریت نمیشن برعکس نو منز اسکای.
نزدیکترین بازی به استارفیلد استارسیتیزن هست که اونم تو یه منظومه مونده.
در نهایت البته که بازی بی نقص هم نیست. میشه تو بازی اثرات انجین ماقبل تاریخ کریشن رو دید. اما بازی در نهایت همون چیزی هست که خودشون نشون داده بودن. البته که از این نظر معمولا میگن انتظارات براورده نکرد که هایپ ملت رو برده بودن بالا و بازی در حد هایپ ظاهر نشده ولی از این نظر که چیزهایی بگن تو نمایش ها بوده که تو بازی نیست...نه اینطور نیست

سلام.
چیه قضیه ؟
جناب موبایل گیمر پاسخ خوبی دادند
فقط من یک نکته را اضافه کنم که بازی تماما نسل بعدی هست پس نمیشه انتظار داشت روی گرافیک های 1080 بشه وارد شد و بدون ssd بازی را تجربه کرد امکان ندارد
بازی روی کارت های گرافیک انویدیا فعلا مشکل دارد پرفورمنس قابل قبول را نمیدهد که احتمالا با اپدیت حل میشود توجه داشته باشید بازی هنور عرضه ی رسمی نشده
روی ایکس هم قطعا مود شصت فرم نخواهد امد

• Like
Reactions: mac man and ali-ps
بازی هنوز عرضه نشده، رکورد فرست پارتی تو توییچ رو زده

View attachment 307479

بنازم ، نوشه جونشون 7-8 سال زحمت بازی رو کشیدن.مطمینم از نظر فروش هم خیلی میره بالا ، حتی با وجود گیم پس که خیلی ها شاید نخرن چون روی گیم پس هست.

بنازم ، نوشه جونشون 7-8 سال زحمت بازی رو کشیدن.مطمینم از نظر فروش هم خیلی میره بالا ، حتی با وجود گیم پس که خیلی ها شاید نخرن چون روی گیم پس هست.
کنسول رو نمیدونم ولی رو pc قراره یه فروش عجیب قریب رو تجربه کنه.
جدیدا متوجه شدم از ۱ تا ۶ سپتامبر ۹ ماه فاصله است.لعنتی نمیگذره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or