اپارات :گیم پلی بازی با زیرنویس فارسی رو گذاشتم یوتیوب
کسی خواست ببینه :
وقتی اینا خودشون idtech و forzatech دارن که از بهینه ترین موتورها هستن چرا باید برن روی ue با این افتضاحی که به وجود آورده۱) یکسریه گفته بودن که کاش استارفیلد رو با انریل انجین میساختن که جان ازdf جواب داده:
View attachment 307405
درضمن تجربه جهان باز بودن بازیها با ue4 رو یادمون نرفته که...(ردفال )
۲) اجرای استارفیلد روی راگ ally خیلی خوب بوده:
همینطور استیم دک:
لودگی های یه سری کاربرا رو توی تاپیک امتیازات بازی رو ایگنور کنیم
سلام. دوستان کامل راجع بازی تو صففحات همین تاپیک نوشتن که میتونید رجوع کنید. اما من خودم خلاصه بخوام بنویسم:سلام.
من تو یه تاپیک و چند تا کانال تلگرامی دیدم کاربرا میگن بازی افتضاحه .
فریم ریت بالای 30 نمیره .
یکسری وعده و وعید داده بودن که خبری ازش نیست .
از no mans sky افتضاح تره.
چیه قضیه ؟
یه نفر بیاد بدون جانب داری قضیه رو روشن کنه
سیستم من نمیکشه و ایکس باکس ندارم که بتونم بازی کنم اما خیلی دلم میخواد
اینکه چیزی نیست رد دد رو هم گفتن که افتضاحه. همیشه یه سری ترول هستمن تو یه تاپیک و چند تا کانال تلگرامی دیدم کاربرا میگن بازی افتضاحه .
بله فریم ریت رو کنسول 30 قفله و اینو خودشون زمان E3 هم اعلام کرده بودن که البته دلیلش مثل اینکه سخت افزاری هست و اون حجم بزرگ بازی رو نمیتونستن تو 60 ارایه بدن و به مشکل میخورد. مشکل هم از GPU نیست و از CPU هست البته که مشکل نمیشه گفت. دلیل سخت افزاریش همینه بازی مشکلی نداره. ویدیو دیجیتال فاوندری راجه عمین قضیه هست میتونید ببینید.فریم ریت بالای 30 نمیره .
مقایسه استارفیلد و نومنزاسکای مثل مقایسه جی تی ای و سایبرپانک میمونه. یا ویچر و رد دد. همینقدر بی ربط. اون بازی هم از نظر ژانر هم تکنولوژی و هم اسکیل شبیه سازی به کل متفاوت هست با استارفیلد. تو استارفیلد سیاره ها و اجرام کیهانی بیشترین نزدیکی رو به واقعیت دارن. سیاره ها یه مشت مپ کوچیک تک بیومه نیستن و البته که درجا هم جنریت نمیشن برعکس نو منز اسکای.از no mans sky افتضاح تره.
جناب موبایل گیمر پاسخ خوبی دادندسلام.
من تو یه تاپیک و چند تا کانال تلگرامی دیدم کاربرا میگن بازی افتضاحه .
فریم ریت بالای 30 نمیره .
یکسری وعده و وعید داده بودن که خبری ازش نیست .
از no mans sky افتضاح تره.
چیه قضیه ؟
یه نفر بیاد بدون جانب داری قضیه رو روشن کنه
سیستم من نمیکشه و ایکس باکس ندارم که بتونم بازی کنم اما خیلی دلم میخواد
کنسول رو نمیدونم ولی رو pc قراره یه فروش عجیب قریب رو تجربه کنه.بنازم ، نوشه جونشون 7-8 سال زحمت بازی رو کشیدن.مطمینم از نظر فروش هم خیلی میره بالا ، حتی با وجود گیم پس که خیلی ها شاید نخرن چون روی گیم پس هست.
بین 3 و 4 صبحسلام خدمت دوستان
بازی روز چهارشنبه چه ساعتی به وقت ما منتشر میشه؟