abtinhitodie
کاربر سایت
والا کنسولم به کّل جیتگ هست دیسک بازی رو ندارم فقط از رو هارد میشه رفتبیخیال این جلو جی تی ای از نظر گرافیک مثل یه جوک میمونه در ضمن شما جی تی ای رو روی هارد نصب بفرما افت فرم و دیر لود شدن اشیا اصلا به چشم نمیاد
والا کنسولم به کّل جیتگ هست دیسک بازی رو ندارم فقط از رو هارد میشه رفتبیخیال این جلو جی تی ای از نظر گرافیک مثل یه جوک میمونه در ضمن شما جی تی ای رو روی هارد نصب بفرما افت فرم و دیر لود شدن اشیا اصلا به چشم نمیاد
دادا gta ivکه میخوردش gta vرو چی می گی؟تازه هنوز چند تا عکس ازش بیشتر نیومده بیرون ببین بیاد تو بازار چه کار میکنه.والا کنسولم به کّل جیتگ هست دیسک بازی رو ندارم فقط از رو هارد میشه رفتولی گفتم زمان خودش خیلی خوب بود دیگه خیلی وقت ازش گذشته طراحی ماشینها و فیزیک تو gta خیلی بهتره ولی انصافاً نور پردازی و بافتها تو این خیلی خوب کار شده خیلی بهتر از gta
بیخیال این جلو جی تی ای از نظر گرافیک مثل یه جوک میمونه در ضمن شما جی تی ای رو روی هارد نصب بفرما افت فرم و دیر لود شدن اشیا اصلا به چشم نمیاد
نمیدونم گرافیک کدوم بهتره ولی یه نکته رو میدونم!بازی gta iv الان تو لایو قیمتش 12.99 دلار هست پس در آینده اگه بخوای بازی رو بفروشی این بازی بهتر فروش میره!(اگه واقعا میخوای اصلی بخری)سلام و درود
بچه ها بدون تعصب گرافیک این بازی بالاتره یا iv چون می خوام اصل بگیرم ارزششو داره؟
این بازی عنوان خوبیه ولی به نظرم حتی به جی تی ای نزدیک هم نمیشه شما یک لحظه وسعت منطقه و تنوع ماشینها هلیکوپتر چتر نجات تنوع اسلحه و خیلی چیزای دیگه رو در نظر بگیری میبینی حالا راه خیلی زیادی تا رسیدن به جی تی ای دارهسلام و درود
بچه ها بدون تعصب گرافیک این بازی بالاتره یا iv چون می خوام اصل بگیرم ارزششو داره؟
برا من نمی دونم چه مرگیش شد که تو اون جزیره که می خوایم جکی رو از زیر شنا در بیاریم خراب شده
حالا در هر صورت ، دوستانی که تموم کردن بگن کلا بعد از این ماجرا چه اتفاقی میفته و الان کجای بازی هستم
بدبختیه داریما
آقا یک موقع سر حرف من به شک نیفتی حتما gta رو بگیر داستان ، گیم پلی و گان پلی تو gta یه چیز دیگست. این فقط گرافیکش بالاتر هست که اونم با وجود ۵ سال اختلاف بایدم باشه.سلام و درود
لطفا دوستانی که تموم کردن جواب بدن !!
لطفا دوستانی که تموم کردن جواب بدن !!
من sleeping dog بازی کردم بعدش رفتم gta بازی کردم با دیدن گرافیک gta این حالت بهم دست داد![]()