Sleeping Dogs | X360

بازی واقعاً باحالی‌ بود...حال داد

راستی‌ یه راهنمایی‌ برای پوکر بازی کردن...خیلی‌ هم راحته سعی‌ کنید تو هر دست شبیه هم‌ها رو نگه دارید و اونایی که شبیه هم نیستن رو بذارید بیرون...بهترین دست اینه که همه یه جور باشه که بت ۵ برابر پول میده و بعدش ۴تا یه‌جور و ۱کی‌ متفاوت بعد ۳تا یه‌جور و ۲تا یه‌جور و بعدش هم فقط ۲ تا یه‌جور داریم...خیلی‌ راحته حدود ۵۰۰،۰۰۰ تا ازش کشیدم.تازه میفهمم چرا قمار می‌کنن.خیلی‌ فاز میده

:-oسوالباید از زیر خاکی میکشیدم بیرون،سوال مهمی دارم،اگه اون لول پلیس که هست هی با خراب کردن شهر کم شه جی میشه؟ همون ستاره های سه تایی پر بودنش چه تاثیری دارهه؟/:)

:-oسوالباید از زیر خاکی میکشیدم بیرون،سوال مهمی دارم،اگه اون لول پلیس که هست هی با خراب کردن شهر کم شه جی میشه؟ همون ستاره های سه تایی پر بودنش چه تاثیری دارهه؟/:)

هرچی امتیاز بیشتر بگیری، زودتر میتونی به لول 10 برسی.

سلام
عزیزان من تو یه قسمت از بازی گیر کردم:
تو یه مرحله ای از بازی به نام buried alive که همه کار هارو می کنم و میرم سراغ Jackie که از زیر خاک بیارمش بیرون که میگه digش کن با دکمه Y اونجا صفحه سیاه میشه بازی گیر می کنه...
از اساتید کسی می تونه مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
عزیزان من تو یه قسمت از بازی گیر کردم:
تو یه مرحله ای از بازی به نام buried alive که همه کار هارو می کنم و میرم سراغ Jackie که از زیر خاک بیارمش بیرون که میگه digش کن با دکمه Y اونجا صفحه سیاه میشه بازی گیر می کنه...
از اساتید کسی می تونه مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز به احتمال زیاد دیسک شما خرابه . به قول یکی از دوستان ببر بکوب تو صورت فروشنده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or