Sleeping Dogs | X360

آقا دو تا سوال دارم من این بازی رو تازه گرفتم
1. یه نوار زردی کنار مپ هست اون چیه؟؟؟ یکی کامل توضیح بده.... اگه پر شه چی میشه؟
2. بازی صحنه محنه که نداره؟؟؟

آقا دو تا سوال دارم من این بازی رو تازه گرفتم1. یه نوار زردی کنار مپ هست اون چیه؟؟؟ یکی کامل توضیح بده.... اگه پر شه چی میشه؟2. بازی صحنه محنه که نداره؟؟؟
اون نوار زرد برا face هست! پر بشه یه لول میری بالا! face هم برا خرید لباس مباسه!صحنه هم یک دانه کیس داره!

بازی بعد از انجام 5-6 تا از ماموریت های اصلی بدجوری جا میوفته . چنان قرق داستان بازی شدم که نفهمیدم چطوری رفتم تا آخرش .

بازی برای من 80 % درصد مواقع بارونی بود . ماله همه اینجوری بود ؟ یا شانس من هی بارون میگرفت !

آخرین ویرایش:
شانس شما هی بارون میگرفت
آقا بالاخره صد درصد کردمش(البته100 که نه 98 اونورا)
همه ی لباسا رو دارم
فیسم 10
اون آبیه که از پلیس فرار کنیم پر میشه هم 10
اون قرمزه هم 9/8 به زودی10 میشه
همه ی لباسا آنلاک همه ی صندوق ها باز شده
همه ی دوربین ها هک شده
جون آپگرید 100%
دیگه بگم
همه ی ماشین ها آنلاک
و.................
الان فقط یه مسابقه مونده که به زودی تموم میشه
و بعد هم
full achivement

بازی بعد از انجام 5-6 تا از ماموریت های اصلی بدجوری جا میوفته .

کاملا موافقم. فعلا که مبارزه هاش برای من یک کمی سخت شده و چندین بار باید اون تکه رو تکرار کنم تا رد بشه، ولی کلا خیلی بازی قشنگیه و داستان خیلی خوبی و قویی داره.

کاملا موافقم. فعلا که مبارزه هاش برای من یک کمی سخت شده و چندین بار باید اون تکه رو تکرار کنم تا رد بشه، ولی کلا خیلی بازی قشنگیه و داستان خیلی خوبی و قویی داره.

بله منم مدتی در مبارزاتش گیر کرده بودم..که شانسی از پسش بر اومدم....زمانی مبارزه سخت میشه که حریف سلاح سرد داشته باشه

کجا سخته بابا؟ فقط باید Y بزنی! ضده حمله! یه چاقویی چیزی هم برداری که دیگه حله! اینقدر حال میده چاقو رو پرت میکنی طرف نفله میشه!
آره خیلی حا میده
من که همیشه اول اون چاقو یا ساطور دارا رو میکشم بعد وسیلشونو پرت میکنم به یگی دیگه
از توی صندوق عقب همه ی ماشین ها هم میتونین دیلم پیدا کنین

دوستان تازه بازی رو خریدم وقتی میروید به اونجایی که باید دوربین رو هک کنید با استفاده از ترانزی که با موبایل قفل رو باز می کنی این چه جوری هست ؟؟؟؟لطفا کمک

---------- نوشته در 10:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

اقا کسی راهنما بده لطفا یکی راهنما بده

دوستان تازه بازی رو خریدم وقتی میروید به اونجایی که باید دوربین رو هک کنید با استفاده از ترانزی که با موبایل قفل رو باز می کنی این چه جوری هست ؟؟؟؟لطفا کمک

---------- نوشته در 10:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

اقا کسی راهنما بده لطفا یکی راهنما بده

عددش 5 رقمیه .این قسمت ازمون تست و خطاست
اول باید 5 رقم انتخاب کنی . تکراری هم نباشه بعد اوکی کردی
عدد هارو نشون میده . بعد شما 3 یا 4 بار فرصت داری عدد صحیح رو وارد کنی
بعد از اینکه بار اول عدد رو وارد کردی و اوکی کردی اگر عدد های که صحیح باشه به رنگ سبز نشون داده میشه .اون اعداد رو دست نمیزنی میری سراغ بقیه اون هایی که زرد رنگ شده یعنی جاهاشون درست نیست مثلا عدد 12345 عدد 2 و 4 زرد شده یعنی این 2 عدد با جا به جایی درست میشن میشه به این صورت 14325 .جای 2 باید 4 بشه جای 4 هم 2 . او نهایی هم که سبزه رو دست نمیزنی
باید انقدر عدد وارد کنی تاهمون بار اول 2 تا معمولا سبز باشه یکی دوتاشم زرد که با جابه جایی اون عدد های زرد رمز بدست بیاد
امیدوارم فهمیده باشی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or