Sleeping Dogs | X360

آقا من این بازی رو تموم کردم حالا دیگه میخوام برم سراغ ماموریت های جانبی
بعد میخوام اون کت و شلوار سفیدی رو که عروسی پگی پوشیده بودم بپوشم ولی میگه face 6 required
چه کار کنم؟

آقا من این بازی رو تموم کردم حالا دیگه میخوام برم سراغ ماموریت های جانبی
بعد میخوام اون کت و شلوار سفیدی رو که عروسی پگی پوشیده بودم بپوشم ولی میگه face 6 required
چه کار کنم؟
باید لول face رو به 6 برسونید (همون زرده)
بهترین روش هم انجام دادن favorها یا کمک به مردم در سطح شهر هست که با ایکون زرد تو نقشه معلومه .
مسابقات ماشین و موتور سواری هم کمک میکنه .

آقا من تو مرحله buried alive میرسم به جایی که میگه زمین رو بکن.بعد یه هو صفحه سیاه میشه . دیگه هیچی نمیاد....مشکل از دی وی دی هست یا مرحله همینطوریه؟؟؟؟

لطفا کمک کنید..:x:x

آقا من تو مرحله buried alive میرسم به جایی که میگه زمین رو بکن.بعد یه هو صفحه سیاه میشه . دیگه هیچی نمیاد....مشکل از دی وی دی هست یا مرحله همینطوریه؟؟؟؟

لطفا کمک کنید..:x:x
احتمالا مشکل از دی وی دیه چون اونجا باید جکی رو از خاک بکشی بیرون

---------- نوشته در 03:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------

آقا حسین واقعان که باحالی
موفق شدم لباس مورد علاقه رو بپوشم و ماشین کلاس A مورد علاقه رو بخرم

خیلی ممنون آقا آریا....
من که ماشین میفروشم و همه ماشینای بازی رو خریدم...

فقط به این کامیونا که باید بدزدی میرسم..پلیسش 4 ستاره میشه میکشنم راهی ندارین؟؟؟

خیلی ممنون آقا آریا....
من که ماشین میفروشم و همه ماشینای بازی رو خریدم...

فقط به این کامیونا که باید بدزدی میرسم..پلیسش 4 ستاره میشه میکشنم راهی ندارین؟؟؟

داداش پلیسا که بهت نزدیک میشن با x بزنشون تا از جاده برن کنار
نیازیم به در رفتن نیست سرعتتو کم کن تا بهت برسن . 2 تا یا 3 تا ماشینم بیشتر نیستن .کارشونو ساختی minimap ابی میشه

یه روش خوب واسه فرار کردن از پلیس ها که من همیشه استفاده میکنم اینه که سوار ماشین که هستم کلا توقف میکنم و ماشین پلیس ها هم بغلم وای میسن .
یکم که تو این حالت باشی پلیسه از ماشین پیاده میشه که دستگیرت کنه . تا نزدیک ماشینم میشه منم گازش رو میگیرم و میرم و پلیسه هم کلا جا میمونه .

با x که کارشون رو میسازم....ولی وقتی 4 ستاره میشن پلیس شاسی بلندا میان میبندنم به رگبار....سریع تیر میزنن میکشنم

2_این شراینا که میره شمع فوت میکنه به چه دردی میخورن؟؟؟
3_چجوری جونمو زیاد کنم؟؟؟

با x که کارشون رو میسازم....ولی وقتی 4 ستاره میشن پلیس شاسی بلندا میان میبندنم به رگبار....سریع تیر میزنن میکشنم

2_این شراینا که میره شمع فوت میکنه به چه دردی میخورن؟؟؟
3_چجوری جونمو زیاد کنم؟؟؟
جونتو با فوت کردن همون شمعا زیاد میشه زیرش مینویسه که مثلا 3 تا شمع تا آپگرید بعدی مونده
برای پلیسای شاسی بلند سعی کن همیشه یه اصلحه همراحت باشه نزدیک شدن از پنجره بزن به لاستیکشون تا چپ کنن اینجوری هم منفجر میشن هم پلیسای دیگه رو زخمی میکنن هم راهو مسدود میکنن واسه پلیسا
برای هدف گیری از پنجره LB رو بزن و برای شلیک RB

یه ادم بگیر بکوبش به اکواریوم !!
مرحله اخر اسلحه داری، با تیر بزن تانک میاد بایین درسته :d
آقا بخدا اینجوری نمیشه یکی بمن بگه چجوری ماهی گیر بیارم و باهاش یه نفر رو بکشم؟
آخر بازی که ماموریتا تموم شده دیگه تو کلاب کسی رو نمیتونه بگیره و بکوبه به آکواریوم تیراندازی هم نمیتونه تو کلاب بکنه حالا من ماهی از کجا گیر بیارم؟

آخر بازی که ماموریتا تموم شده دیگه تو کلاب کسی رو نمیتونه بگیره و بکوبه به آکواریوم تیراندازی هم نمیتونه تو کلاب بکنه حالا من ماهی از کجا گیر بیارم؟

فکر کنم منظور از کشتن با ماهی انداختن دشمن ها روی این ارره ماهی هاست!
جاش رو نمیدونم ولی تو آشپزخونه ها و یه کارخونه بود از اینا!!

Start بزن و برو توی Social Hob و در قسمت Missions اون مرحله ای که توی یه ماهی فروشی می‌رفتیم رو انتخاب کن!
حالا تو همون مرحله برو سر یکی رو بکوب به آکواریم ها و می‌بینی دو تا ماهی پرت می‌شه رو زمین، یکیش رو بردار و بکوب تو صورت یکی از دشمنات!!!

تو همون مراحل اول بازی که میره تو اون Karaoke Bar و بعدش درگیری میشه یکی از آدما رو بکوب به آکواریوم که بشکنه، بعد از ماهی هایی که میفته رو زمین یکی رو بردار یه نفر رو باهاش بزن تا بمیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or