Sleeping Dogs | X360

اقایون کمک من موندم توش !!!:((
همش صد نفر میریزن روت نمیتونم بزنمشون اعصاب معصاب ندارم کمک کنید!>:)
یه رمزی یا چیزی براش نیست؟؟؟
مرسی.

سلام دوستان این بازی poker که با یه یارو باید انجام بدی چطوریه اصلا معلوم نیست چطوریه
اون مهره‌ها که یک تا شیش هستند باید جفت، سه‌ تایی‌، پشت هم و ... جور کنی‌ اونایی که جورن نگه دار باقی‌ رو بده بره. عین خود پوکر دیگه!

اون قسمت هست که به مرحله Final Kill میریسم یارو ساتور داره لامصب ها رو نمیشه کشت چی کار کنم جونم بیشتر شه از پسشون بر بیام همه رو میکشم اون ساتوریه نمیشه کشت !!!

اون قسمت هست که به مرحله Final Kill میریسم یارو ساتور داره لامصب ها رو نمیشه کشت چی کار کنم جونم بیشتر شه از پسشون بر بیام همه رو میکشم اون ساتوریه نمیشه کشت !!!
کلا بهترین راه پیروز شدن تو مبارزات استفاده ی به موقع از Counter هست. به شخصه تو یه صحنه دم یکی از دوربین هایی که میخواستم هک کنم با 15 نفر درگیر شدم و یه ضربه هم نخوردم (البته از اواسط بازی گذشته بود که دیگه دستم عادت کرده بود).

بنظره من اون مجسمه های مخصوص ( که فن ها و ضربات جدید رو میتونی باز کنی تو اون کلاس کونگ فو ) پیدا کنی و یکمم تو این مسابقات رزمی شرکت کنی کامل دستت میاد بازی و راحت میتونی همرو لت و پار کنی

بازی رو تموم کردم حالا وقت نمراته

گیم پلی 9
گرافیک 8.2 برای همچین سبکی خوب بود ولی رقیبش که سالها پیش عرضه شد ازش سرتر بود
داستان 8.4 داستان نسبتا خوبی داشت البته وسطاش یه مقداری از اوج فاصله گرفت
موزیک 8.5

در مجموع:8.5
در اخر میشه این بازی رو استارت خوبی برای عرضه یه رقیب جدی مثل جی تی ای دونست گرچه نسخه های tc هم قبلا عرضه شدن قابل رقابت بودن تا حدودی در اخر متاسفم برای ناشر اصلی بازی که این عنوان رو فروخت و ضرر بزرگی کرد

بازی رو تموم کردم حالا وقت نمراته

گیم پلی 9
گرافیک 8.2 برای همچین سبکی خوب بود ولی رقیبش که سالها پیش عرضه شد ازش سرتر بود
داستان 8.4 داستان نسبتا خوبی داشت البته وسطاش یه مقداری از اوج فاصله گرفت
موزیک 8.5

در مجموع:8.5
در اخر میشه این بازی رو استارت خوبی برای عرضه یه رقیب جدی مثل جی تی ای دونست گرچه نسخه های tc هم قبلا عرضه شدن قابل رقابت بودن تا حدودی در اخر متاسفم برای ناشر اصلی بازی که این عنوان رو فروخت و ضرر بزرگی کرد

چی‌؟ کی‌؟ gta? شاید خیلی‌ وقت پیش بازیش کردی هنوز به نظرت خوب میاد ولی‌ انقدر افت فریم و بافت لود نشده داشت بالا میاره آدم! البته زمان خودش خیلی‌ خوب بودا

برا من نمی دونم چه مرگیش شد که تو اون جزیره که می خوایم جکی رو از زیر شنا در بیاریم خراب شده :|
حالا در هر صورت ، دوستانی که تموم کردن بگن کلا بعد از این ماجرا چه اتفاقی میفته و الان کجای بازی هستم :|
بدبختیه داریما :|

چی‌؟ کی‌؟ gta? شاید خیلی‌ وقت پیش بازیش کردی هنوز به نظرت خوب میاد ولی‌ انقدر افت فریم و بافت لود نشده داشت بالا میاره آدم! البته زمان خودش خیلی‌ خوب بودا
بیخیال این جلو جی تی ای از نظر گرافیک مثل یه جوک میمونه در ضمن شما جی تی ای رو روی هارد نصب بفرما افت فرم و دیر لود شدن اشیا اصلا به چشم نمیاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or