Saints Row IV | Xbox 360

به نظرم دقیقا تا آخرش همینه.حالا نشکون برو به یکی قالب کن:d
کسی که میخواد این بازیو بخره باید نوعِ کمدیش رو بدونه.بیشتره کمدیه این بازی روی دیالوگ و لودگی بازیه.که همه پسند نیست ولی یه بازی مثله Rayman هم بخاطره موقعیت های بازی هم فانتزی بودن همه پسنده.
موندم اگه DeepSilver مترو رو نخریده بود میخواست چیکار کنه با این بازیا:d

بابا من بدوم نمیاد! 3ش رو اینقدر رفتم دیگه کاراکتر به غلط کردم افتاد! بازی رو 100% کردم!
ولی این بدجور خورد تو ذوقم دیدم همون شهره باز! یعنی چی آخه!؟
من تا همین چند هفته قبل داشتم 3رو میرفتم! الان چه دلیلی دارم بشینم اینو برم؟؟
اقلآ اسم IV روش نمیذاشتن! میذاشتن 3Edition مثلآ!!

بابا من بدوم نمیاد! 3ش رو اینقدر رفتم دیگه کاراکتر به غلط کردم افتاد! بازی رو 100% کردم!
ولی این بدجور خورد تو ذوقم دیدم همون شهره باز! یعنی چی آخه!؟
من تا همین چند هفته قبل داشتم 3رو میرفتم! الان چه دلیلی دارم بشینم اینو برم؟؟
اقلآ اسم IV روش نمیذاشتن! میذاشتن 3Edition مثلآ!!
این دقیقا همون چیزی که من ازش میترسیدم !!
به دوستان هم گفتم این نسخه قرار بود یک بسته الحاقی برای نسخه سوم باشه اما دوستان گفتن وللش (اون ابولفضل فان :d)
خودم فردا میرسه دستتم البته امیدوارم در بخش های دیگه اینقدر تنوع داشته باشه که ادم رو پاپی کنه که احتمالا هست ...

شما همه بازی ها رو با این دید منفی بازی میکنی ؟؟!؟! :دی گیمینگ رو ول کنی راحت تری که !! :دی یه چیزایی هم درباره DLC شنیدی ، ما رو انجام دادی باهاش ! :دی

یه زمانی قرار بود یه شخصیت سوپر هیرویی به عنوان DLC برا شماره 3 بدن بیرون ، که بعدا این ایده دراپ شد چون با گیم پلی شماره 3 همخونی نداشت ... همین !! در این حد !! تموم شد رفت !!!

ساخت شماره 4 بازی از موقعی که شماره سوم تو مراحل نهایی ساخت بوده ، شروع شده برادر من !

ارزش ساخت این بازی تو بالاترین حد بازیهای این نسل قرار داره ... از هیچ چیزی براش کم نزاشتن ....

همه 4 شماره هم تو شهر Stillwater اتفاق میوفته ، که بر اساس اتفاقات شماره قبلی تغییراتی کرده و لوکیشن های جدید هم اضافه شده

نه جانم دید منفی چیه شما خودت قضاوت کن دوشواری نداره اصلا یکه خیلم عالی !! :d
این نسخه که نسخه ی جدید باید تغییراتش بنیادی تر باشه ...من هنوز بازی دستمم نرسید اما اینطور ه دوستان میگن شهر هم همونشهر نسخه ی چهارم !!این واقعا خوبه به نظرت ؟ کجاش قابل دفاس ! نمیخوام این بازی رو با gta مقایسه کنم اما چه کنم که هم سبک هستن ...شما اگر سری gta رو نیگاه کنی هر نسخه زمین تا اسمون فرق دارن ...
ولی انصافا باید نکات منفی رو دید نمیشه که احساسی نقد کرد ....کی بدش میومد شهر بزرگتر و تغییرات بیشتری می داشت ؟؟ببین بازی الان نمره اش روی 8 هست بیشتر سایتا اما این 8 میشد 9 بشه چرا که نه !
بله قبول دارم تغییرات عالی کرده خصوصا گیم پلی فانش که نوکرشم هستم اما نباید یه دستی گرفت ..به شما باشه نمره ی بازی رو 10 میدی !! بحثم اصلا نمره نیست اما باید ضعف ها رو هم دید و گفت الان مگه شهر جدیدتر و بزرگتری بود شما ناراحت میشدی ؟
روی نمره هم حساس نیستم و فان بودن مهمه واقعا ولی همه و نقادها هم برای فان بودن فیلم میبینن و بازی میکنن بعد میان نقد میکنن و منکر فان بود نمیشن اما میگن که مثلا تکراری هست ...نقد برای بهتر شدنه توش شکی نداری که ؟

آخرین ویرایش:
مواد لازم برای ساخت Saints Row IV:مقداری عصاره ی Prototype بهمراه پودر Assassins Creed رو داخل قالب Crackdown 2 ریخته و هم میزنیم..بعد از نگهداری در یخچال و خنک شدن طعم دهنده ی GTA رو اضافه میکنیم و تمام :d

منم بازی رو گرفتم،از اونی که فکر میکردم خیلی بهتره،با اینکه محیط تکراری شهر تو ذوغ میزنه ولی اسلحه ها و کارهای جدیدی که میشه کرد بازی رو خیلی جذاب کردن.
میشه گفت نسخه کامل شده Saints row 3 هست.
+
طراحی اسلحه های بازی عالیه.مثلا dubsteb gun یا An*al probe :d
اسلحه Murica هم فوق العادس،فقط احساس میکنم یکم زیادی قویه :| به اون گنده ها که سپر دارن یدونه یخ میزنم،بعد 3-4 ثانیه با این اسلحه میزنمش میمره :|

آقا تو این بازی چجوری باید مرحله رفت؟؟ :| :دی
از طریق موبایلت.باید ماموریت انتخاب کنی

- - -ویرایش - - -

سلام
وقتی شخصیت ات رو مشخص میکنی اون اول کار دیگه نمیشه تغییری تو قیافه و بدن اش بدی ؟
چرا میشه.تو شهر مغازه هایی برای این کار هستش

این چه بازی بود اخه ؟ اصلا چه لزومی داشت فضایی بیان توی کار ؟
شماره قبلیش خیلی باحال بود و یه حالت کل کل بین گنگ های مختلف ولی این به نظرم خیلی مسخره هست ،
من الان یه ساعته نیم هست بازی کردم و 8 درصد جلو رفتم ( شش مرحله ) . تا اینجا که خیلی حال نکردم ، یعنی مبارزه با فضایی ها و ... بود . از این به بعدشم اینجوریه بازی ؟

راستی یه چیزه دیگه ؛ ماموریت گرفتن از موبایل و قسمت quest ها هست یا جوره دیگه باید ماموریت بگیریم ؟

چند دلیل که باعث شد بیخیال این بازی بشم:
1.فضای همیشه تاریک
2.شهر تکراری
3.بی دلیل بودن رانندگی(کارکتر خودمون از هرماشینی سریع تر و قوی تر هست و هیچ نیازی به ماشین نیست)
4.بی بهره ماندن از اهنگ های رادیو ماسین(مربوط به دلیل بالا)
5.تقلید از prototype
....
من این قسمت بودم که بیخیال بازی شدم :
اونجایی که باید یه تانک رو کنترل کنیم و گرافیک هم اشغال میشه
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or