Saints Row IV | Xbox 360

چند دلیل که باعث شد بیخیال این بازی بشم:
1.فضای همیشه تاریک
2.شهر تکراری
3.بی دلیل بودن رانندگی(کارکتر خودمون از هرماشینی سریع تر و قوی تر هست و هیچ نیازی به ماشین نیست)
4.بی بهره ماندن از اهنگ های رادیو ماسین(مربوط به دلیل بالا)
5.تقلید از prototype
....
من این قسمت بودم که بیخیال بازی شدم :
اونجایی که باید یه تانک رو کنترل کنیم و گرافیک هم اشغال میشه
.
برای گوش کردن رادیو نیازی نیست سوار ماشین باشید.
توقسمت کنترل اسلحه میشه رادیو رو انتخاب کرد.

یه سوال:

من قسمت سوم رو بازی نکردم.

به نظر شما اول برام سراغ قسمت سوم و بعد چهارم یا نه، همین قسمت 4 رو بگیرم؟

نه باو! همین رو بگیر! همون 3 هست با قابلیت های اضافه!
فقط اینکه روز نداره بده!!

بازی رو تموم کردم...........باس آخر بازی از اون چیزی که فکر میکردم اسونتر بود..........همه اینها یه طرف شوخی با بازیها و فیلمها و حتی سریالها هم یه طرف ............متال گیر - street of rage(شورش در شهر)-این آخر بازی هم با کریتوس و خدای جنگ - کات سین آخر بازی با سریال how I met your mother >>>how I met the saints

آخرین ویرایش:
Scary Movie رو دیدین؟ این Scary Game هستش :d کلا به این بازی فقط باید به جنبه ی FUN نگاه کرد نه بیشتر..که انصافا هم از این لحاظ خوب بوده..بخصوص قسمت Metal Gear :d

بازی رو تموم کردم
باس آخر بازی از اون چیزی که فکر میکردم اسونتر بود..........همه اینها یه طرف شوخی با بازیها و فیلمها و حتی سریالها هم یه طرف ............متال گیر - street of rage(شورش در شهر)-این آخر بازی هم با کریتوس و خدای جنگ - کات سین آخر بازی با سریال how I met your mother >>>how I met the saints
سلام دوست گرامی ببین خودت چیزی جز نقطه چین و این طرف او نطرف کردن اسم گیم ها(بازی ها)که بلاخره لاتین خواستی بگی فارسی خواستی بگی مقایسست ببین خودت دقیقا متوجه میشی فارسی رو فینگلیش گفتی فینگلیشم که گفتی فارسی گفتی اونم نا مفهوم من بی سواد فقط فهمیدم اقا شما بازی رو تو 2 روز و نصفی تموم کردی --تو یک جمله ساده افرین احسنت این همه دنگ وفنگ نداشت به خدا --ولی جدا ترکوندی ها چند ساعت ؟ فکر کنم با فن کنسول میشد مرغ بریون کرد .

یه توضیح میدی چطوری باید گرفتش بدون نیاز به چیز پی ان؟؟

اگه بخوای از xbox بخری موقع خرید بت یه ارور میده و باید چیز پی ان شیر کنی با Xbox تا بخری ولی چون این تو xbox.com هست فقط با پروفایلت ساین این شو البته تو پیسی باس چیز پی ان داشته باشی از xbox.com بخر بعد بزن از رو xbox دانلود شه

آقا یکی میگه این ماموریت گرفتن دقیقا از کدوم قسمته ؟ از quest ها باید بگیریم یا از موبایلمون ؟

Primay Quest ماموریت های اصلی و Side Quest ماموریت های فرعی هست که زیاد جالب و نصفش اینه که فقط بری با یارو حرف بزنی ! :دی

-------------

بازی تموم شد.:|
این باس مرحله اخر خیلی اسون بود و قسمت اول مرحله خیلی خیلی سخت بود.پیشنهاد میکنم قبل از مرحله اخر که شروع بشه RPG رو تا اخر پر کنید وگرنه راهی دیگه ای ندارید ! یا اینکه Cheat استفاده کنید !
خیلی خیلی خوب بود بازی بهتر از شماره قبلی بود و حتما بازی کنید کلا 9.7/10 می ارزه !

یه توضیح میدی چطوری باید گرفتش بدون نیاز به چیز پی ان؟؟

سلام حال از ما نمیگیری چاکریم با اجازه دوست و استاد گرامی ایشون گذاشتن ولی کم به چش میاد (اقا یوسف گل )
پ
که فقط نیاز به خود یک قند شکن داره رو pc که 800 پوینت رو اکانتت شارژ باشه از خود سایت ایکس باکس میخرید ---بازم من نوکرتم بی وفا موفق باشی.

آقا من یه دقیقه از گیم پلی بازی رو دیدم,چرا اینقدر شبیه inFamous و Prototype در اومده بازی؟:-/(البته حال کردم)
ترول کرده یا گیم پلی کلا اینجوریه؟(آخه SR بازیهای دیگه رو ترول میکنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or