Saints Row IV | Xbox 360

تمومش کردم..
واقعا عالی بود..نمراتش هم کاملا حقش بود.
شوخی با بازی های دیگه هم خیلی جالب بود.
سلام دوست عزیز دیگه منو وسوسه کردید بازی کنم اخه کدوم گیمو بازی کنم 2تا هم از قبل مونده--ولی اینطوری که شما توصیف میکنید منم بازی کنم ولی خوب چون وقتم زیاد نیست طول میکشه ولی نصب هم کردم همون 20 اگوست با sp--, بقیه.مرسی

آقا بازی تو چه سبکیه؟ میشه یکم در مورد بازی توضیح بدید؟ یه بازی هم سبک معروف مثال میزنید؟

بازی رو حتما باید برنر مکس بگیریم؟ 97 درصد نمیشه؟

بازی رو میشه جلو خانواده بازی کرد؟ :D (یا باید بیایم تو اتاق بازی کنیم؟)

بازی قشنگ هست؟

سلام دوستان ، من بازیو که میزارم میگه باید آپدیت شه، دستی داشبوردو آپدیت کنم یا با خود بازی؟ داشبورد الان ورژن 16197 هست. اگه با خود بازی آپدیت و بزنم LT+ نمی پره؟ :d

بازی فوق العادست =))
من که فقط داریم توی شهر ول میچرخم و ماموریت و اکتیویتی های فرعی رو میرم :دی هنوز داستان اصلی رو هم به اون صورت جلو نرفتم ولی با این وجود تا اینجای کار لذتبخش ترین Open World این نسل بوده برام :bighug: (And that's saying something)

من 70% بازی رو رفتم,یه دو سه تا مرحله مونده تموم شه ولی تو لوده یکی از مراحلش گیر میکنه یعنی همش داره لود میکنه ولی هیچی بالا نمیاد,چرا؟چیکار باید کرد؟:(:(

Sent from my X10i using Tapatalk 2

من 70% بازی رو رفتم,یه دو سه تا مرحله مونده تموم شه ولی تو لوده یکی از مراحلش گیر میکنه یعنی همش داره لود میکنه ولی هیچی بالا نمیاد,چرا؟چیکار باید کرد؟:(:(

Sent from my X10i using Tapatalk 2
اگه بازیت 97% هست و داری از رو دیسک اجرا می کنی یه بار بازی رو نصب کن و با پخش موزیک اجرا کن شاید درست بشه، اگر هم برنر داری و نصب نیست اونم نصب کن شاید رد کنه، در غیر این صورت تعویض دیسک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or