Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
فقط یه دلیل عقلانی بیار که چطور وسکر هنوز زندست ؟:d
دنبال دلایل عقلانی باشی که سری RE برات بی معنی میشه :دی ! وسکر زندست هنوز و ما توی این نسخه دوباره باهاش ملاقات خواهیم کرد . اصلاً ایول بدون وسکر ایول نیست !

چه پشتکاری دارن بچه ها :دی چقدر صفحه ها نجومی جلو میره :دی
نه بازی نکردم ولی خب در کل مضمون حرفت با حرف من تناقضی نداره منم میگم گیم پلی نمیتونه تا حدی مثل قبل بمونه ولی خب اون چیزایی که توی خط دوم گفتی منم گفتم باید روش کار کنن و به اونها امید هست دیگه :دی
--------------------------
بازم شروع شد :دی بابا کی میگه یه بازی اکشن نمی تونه ترسناک باشه ؟! (DS) :دی کی میگه حتماً باید کرکتر بازی عین آدم های علیل فقط توی 4 جهت حرکت کنه , نتونه درست شلیک کنه و دوربین باید جوری باشه که چشات در بیاد تا دور و ورت رو ببینی و ... که بازی ترسناک بشه ؟! :| حداقل الان که بازی ها دارن به سمت رئال شدن میرن همچین چیزهایی دیگه جواب نمیده ! بابا همین تاریک شدن خودش میتونه یه امیدی برای این شماره باشه :دی
صفحات قبل رو می خوندم واقعاً نظر بعضی دوستان جای تامل داشت ! اینجا ویروس داره جهانی و همه گیر میشه و اینطور که به نظر میرسه داره به یه بحران جهانی تبدیل میشه بعد مثلاً آمریکا یا هر کوفت دیگه ای فقط یه مامور بفرسته توی تاریکی کل داستان بازی رو خاتمه بده :-b نه آخه خداییش منطقیه ؟! واسه همچین مواقعی در حد کوتاه , نمی گم زیاد , لازمه استفاده از چمیدونم توپ و تانک و ... برای خلق یه سری صحنه های مثلاً حماسی :دی بابا شاید اون صحنه های توپ و تانک اواخر بازی باشه اصلاً ! شاید برای کشتن چمیدونم یه قول چند متری باشه !نه کشتن چهارتا جوجه زامبی وسط خیابون ! مگه کسی یه غول n متری رو با کلت میکشه ؟ شماره های قبلی اگه اونجوری بود بحران ویروس محدود به یه منطقه ی خاص میشد و هدف سربسته نگه داشتن موضوع بود که با یه گروه چند نفری قضیه رو خاتمه بدن بره اینم الان همونه ؟! نمیگم نباید اونجوری باشه ولی وجود مراحل کریس هم تا حدودی لازمه ! فقط اون یارو پسره یه کم نا امید کنندس :( با یه کم محیط تاریک و هیولاهای خفن و عجیب غریب و یه سری پازل می تونن همه چیز رو درست کنن :دی لازم نیست حتماً دوربین مثل قبل باشه یا کرکتر عین علیل ها راه بره :دی
پ.ن : همه رو نمیگم ولی به نظر میرسه با این جو مخالفت هایی که راه افتاده بعضی دوستان فکر کردن اگه بگن از 4 به بعد و هر چی که بعدش تایید میشه به درد نمی خوره و فقط 1 تا 3 خوب بود سابقه ی گیمریشون میره بالا ! تکرار میکنم بعضی ها نه همه !
دوست عزیز مشخصه که داستان بازی بر پایه اکش شدن نوشته شده اگه میخواستن میتونستن داستان رو بر پایه گیم پلی کلاسیکش بنویسن فکر کنم منظور من رو متوجه شدی واین که شما میگی اونایی که از شماره 1و2و3 فقط خوششون میاد سابقه گیمریشون میره بالا یا سن شما کمه که تو اون دوران نبودی و میدید ی چقدر گیم پلی بازی ها در اون زمان سخت تر و پیچیده تر و البته جذاب تر بود الان یک عدد اسلحه و یک گله زامبی و صحنه ای پر خون که اصلا گیم پلی بازی جای هیچ فکر و اندیشه و برنامه ای نمیذاره تمام کسایی که تو اون دوران بودن میدونن من چی میگم الان همه چی ظاهر شده چه از لباس پوشیدن بگیر و روابط انسان ها تا بازی های کامپیوتری وقتی به باطن مراجعه میکنی میبینی همه چی پوچ هستش .

آقا یه چیز جالب. تو کیم اسپات سایت رسمی بازی این هست.
No Hope Left!
این اصن چی هست. یه نماد کشیده که شکلش یه دایره هست با سه تا خط که ازش انشعاب گرفته و ~ داره. چند تا عکس نامفهموم هستن. چی چیه؟

الان یه دو سه بار این تریلر رو دیدم
هر دفه این اشلی رو می بینم یاد اون حرف لویس خدا بیامرز میفتم که زمان آشناییش با اشلی اون جمله تاریخی رو می گه :
I see that the President has equipped his daughter with ballistics too :biggrin1:
ولی توی تریلر این قضیه نقض شده:biggrin1: خیلی غربی شده بازی باید برگرده به ریشه ها:biggrin1:

دوست عزیز مشخصه که داستان بازی بر پایه اکش شدن نوشته شده اگه میخواستن میتونستن داستان رو بر پایه گیم پلی کلاسیکش بنویسن فکر کنم منظور من رو متوجه شدی واین که شما میگی اونایی که از شماره 1و2و3 فقط خوششون میاد سابقه گیمریشون میره بالا یا سن شما کمه که تو اون دوران نبودی و میدید ی چقدر گیم پلی بازی ها در اون زمان سخت تر و پیچیده تر و البته جذاب تر بود الان یک عدد اسلحه و یک گله زامبی و صحنه ای پر خون که اصلا گیم پلی بازی جای هیچ فکر و اندیشه و برنامه ای نمیذاره تمام کسایی که تو اون دوران بودن میدونن من چی میگم الان همه چی ظاهر شده چه از لباس پوشیدن بگیر و روابط انسان ها تا بازی های کامپیوتری وقتی به باطن مراجعه میکنی میبینی همه چی پوچ هستش .
بله درسته می تونستن بر پایه ی اون بنویسن ولی چند نفر میرفتن سراغش ؟ اگه تمام فن های قدیمی (اگه هنوزم گیمر باشن :دی) برن سراغش ممکنه حتی هزینه ی ساخت بازی رو هم براشون برنگردونه ! چون اون استایل چیزی نیست که هر کسی الان اون رو بپسنده !
گُلم من اون پ.ن رو اشاره کردم بعضی ها نه همه بولد و قرمز هم کردم نمی دونم شما از چی شکایت میکنی ؟ :دی مگه به خودت شک داری ؟ :دی من سنم قد میده ولی نه در حدی که اون زمان فنش بوده باشم :دی من وقتی نمسیس رو دیدم یه جیغ میغ کشیدم دسته رو پرت کردم رفتم گریه کردم :دی ولی خب تمام اینها رو در نظر بگیری بازم زمان خودش رو می طلبه الان فک نمیکنم کسی باشه که دوباره اون قیافه ها رو ببینه و بترسه یا حداقل الان خودم که دوباره بازی میکنم نمی ترسم (ps1 ـم هنوز رندس :دی) کلاً به مرور زمان حتی طبع ترسیدن افراد هم عوض میشه و همیشه یه فرمول جوابگو نیست ! خیلی از بازیها از گذشته برامون خاطره هستن ولی ممکنه اگه همین الان با همون شکل یه نسخه ی جدید جلومون بذارن و بخواهیم به خاطرات گذشته توجه نکنیم شاید حتی تحمل اون بازی سخت باشه ! کما اینکه الان بازگشت سری فاینال فنتزی یا ریمیکش به همون شکل قدیمی ممکنه به مذاق خیلی ها خوش نیاد ! در صورتی که اونها زمان خودشون خدایی میکردن ! به قول استاد بهتره بعضی چیزها خاطره بمونن :دی

آقای Chuji حرف های شما از دید یه شخصی که میخواد یه بازی ناب دستش برسه کاملاً منطقیه. اما از دید شخصی که میخواید یک رزیدنت ایول ناب رو تجربه کنه جای بحث داره.
خیلی میشه راجع بهش صحبت کرد. اما اگه کنسول Wii داری فقط و فقط کافیه نسخه ی دوباره بازسازی شده ی RE1 رو بگیری و بازی کنی. حاظرم قسم بخورم بارها و بارها بیشتر از 90% بازی های رز بازار شوکه میشی و ترس تمام وجودت رو میگیره. البته این فقط توی نسخه ی یکش نمود واقعی داره. چرا که توی شماره ی یک، زامبی ها واقعاً زامبی بودن. کم بودن ولی هیبتی داشتن. گاهاً امکان داشت با یکبار اسیر شدن توی دستاشون دیگه از زمین بلند نشی. شاید خنده دار باشه برات اما قد های بلند، لباس های خونی، دست های همیشه رو به جلو، حرکات کاملاً آهسته که هرچند به خوبی میدونی این آهستگی به جاش به راحتی جونتو میگیره. محیط واقعاً رعب انگیز، تاریک، تنهایی مطلق توی بازی، همگی باعث میشد به معنی واقعیش ترس رو احساس کنی. شاید اینایی که گفتم از المان های کلیشه ای باشه. ولی وقتی بازی رو تجربه میکنی میبینی هنوز هم همون کلیشه ها روت تاثیر داره اساسی!! ( البته RE0 هم از لحاظ تم و محیط ها شباهت خیلی زیادی به RE1 داشت ولی هیچی جای RE1 رو نمیگیره )
حالا میشه گفت گیم پلی رو به سبک RE4 هم بکنن ولی کافیه محیط های تاریک، ساکت و هولناک، زامبی های کند و باس های هم قد و هیکل خودت توی Raccon City رو در قالب گیم پلی رزیدنت 4 تصور کنی اون موقع شاید بشه تصویر یه رزیدنت ایول اصیل رو با تم ترسناک قبل در ذهنت مجسم کنی.
راجع به جهانی شدن ویروس و اینا هم یکی از کاربران گفت که میتونستن خیلی راحت داستان بازی رو طور دیگه ای بنویسن که جهانی نباشه!!

خدا پدر کپکام رو بیامرزه ! خیلی منتظر خبر در مورد RE6 بودم !

بخشی که مربوط به لیان بود جدا قشنگ بود , با اینکه خودم طرفدار سری کلاسیک RE هستم از این بخش خوشم اومد . ایول .
و نکته دیگه , داستانش هست که با توجه به حضور ادا و لیان به احتمال زیاد قضایای سازمان و نکات مبهم داستان بر طرف میشند و همینطور حضور کریس تو این شماره , به احتمال خیلی قوی به البرت وسکر هم ربط داره ولی فکرش رو هم نمیکردم که کریس تو RE6 حضور داشته باشه ! به نظرم کپکام هم میخواد فن های قدیمی و جدیدش و راضی کنه اما قسمتی که مربوط به کریس بود خیلی نا امیدم کرد . خعلی !

در کل خوشمان امد :d

آخرین ویرایش:
احترام پیشکسوت Resident Evil یعنی Chris Redfield رو داشته باشین :دی مطمئن باشین اگه قرار باشه یه جایی از داستان بازی جذاب باشه اون قسمت مربوط به کرس هست :دی
خوب اما اینکه قضیه ی وسکر مشکوکه. وسکر رو اگه اینا 1000 بار هم منکرش بشن که نیست ولی من میگم هست.هیچ وقت کسی نمیاد بگه که وسکر هست. مجبور هستن رد کنن.
اما انتخاب کازکترهای قابل بازی تا حدی دور از انتظار نیست. بودن کرس و لیان در کنار هم خواسته‌ی فن ها بوده. اما مشکلی که من دارم این هست که کرس با گفتن جملات پایانیش توی RE5 پرونده‌ی خودش رو بست. اما چرا دوباره برشگردوندن؟ آیا واقعا فقط حرف فن ها بود یا چیز دیگه؟
همچنان میگم که کارکترهای زیادی توی بازی هستن که در ادمه خواهیم دید. اکثرشون هم آشنا هستند.

خوب اما در مورد اتمسفر بازی ... بازی خیلی بهتر از RE4 و RE5هست. دوطرف هم ارضا میشن. این واسه همه خوبه. سوپر فن RE4 و فن‌های کلاسیک رو احتمالا راضی کنه. با این حال غلظت تم کلاسیک رفته بالا.

جوری که دوستان حساب کردند داستان بازی قبل از RE5 اتفاق میفته

بله درسته می تونستن بر پایه ی اون بنویسن ولی چند نفر میرفتن سراغش ؟ اگه تمام فن های قدیمی (اگه هنوزم گیمر باشن :دی) برن سراغش ممکنه حتی هزینه ی ساخت بازی رو هم براشون برنگردونه ! چون اون استایل چیزی نیست که هر کسی الان اون رو بپسنده !
گُلم من اون پ.ن رو اشاره کردم بعضی ها نه همه بولد و قرمز هم کردم نمی دونم شما از چی شکایت میکنی ؟ :دی مگه به خودت شک داری ؟ :دی من سنم قد میده ولی نه در حدی که اون زمان فنش بوده باشم :دی من وقتی نمسیس رو دیدم یه جیغ میغ کشیدم دسته رو پرت کردم رفتم گریه کردم :دی ولی خب تمام اینها رو در نظر بگیری بازم زمان خودش رو می طلبه الان فک نمیکنم کسی باشه که دوباره اون قیافه ها رو ببینه و بترسه یا حداقل الان خودم که دوباره بازی میکنم نمی ترسم (ps1 ـم هنوز رندس :دی) کلاً به مرور زمان حتی طبع ترسیدن افراد هم عوض میشه و همیشه یه فرمول جوابگو نیست ! خیلی از بازیها از گذشته برامون خاطره هستن ولی ممکنه اگه همین الان با همون شکل یه نسخه ی جدید جلومون بذارن و بخواهیم به خاطرات گذشته توجه نکنیم شاید حتی تحمل اون بازی سخت باشه ! کما اینکه الان بازگشت سری فاینال فنتزی یا ریمیکش به همون شکل قدیمی ممکنه به مذاق خیلی ها خوش نیاد ! در صورتی که اونها زمان خودشون خدایی میکردن ! به قول استاد بهتره بعضی چیزها خاطره بمونن :دی
مثل این که ماجرای نرود میخ آهنین در سنگه من و تمام کسایی که میگن این بازی از اصالت خودش دور شده واژه ای به نام ترس هستش و معما هاش و همچنین دوربین بازی خوب دوربین بازی با توجه به تغییر نسل باشه مشکلی نیست ترس بازی و معماهش کجا رقت شما مثل این که DLC اویل 5 رو بازی نکردی تا متوجه بشی من چی میگم بازی خیلی به اویل های گذشته شبیه شده بود حتی با وجود دوربین جدید زبون ما مو در آورد از بس گفتیم پایه و اساس بازی بر ترس و معماهاش بود باشه مشکلی نیست به خاطر مدرنیزه شدن هم گیم پلی بازی باید تغییراتی هم بکنه و نو آوری داشته باشه نه این که برن ریشه و اصالت بازی رو از پایه و اساس عوض کنن بازی metal gear solid 4 رو بازی کردی حتما دیدی کوجیما با حفظ اصالت گذشته نو آوری هم در بازی داشت آیا اون بازی یک اکشن صرف شده بود به خاطر فروش البته که نه و دیدی چه قدر موفقیت داشت آیا silent hill هم باید اکشن بشه هلیکپتر و تانک بیاد وسط بازی من بازم میگم این شماره جدید اویل یا درستش ایول جدید بیاد بازهم بازی موفقی میشه ولی اصلا این بازی هیچ شباهتی به اویل های گذشته نداره البته اینو بگم تا گیم پلی بازی رو نبینیم و اطلاعات بیشتری ازبازی به گوش ما نرسه نمیشه قضاوت درستی انجام داد خصوصا اوایل تریلر کاملا جو اویل های گذشته رو تداعی میکرد ولی کاور گیری و صحنه های اواخر بازی اصلا برای من یکی اصلا قابل قبول نیست ولی میدونم به هر حال نطرات متفاوته و کاریش نمیشه کرد .

آخرین ویرایش:
اگر به حرف فنها بود که اصلا نباید وسکر رو میکشتن!. وسکر یه نماد بود مثل پرایس، یه موجود نامیرا، سمبل. اینها به حرف هیچ احدی (:دی) گوش ندادن و نمیدن.

وسکر تو سال 2009‏ ‏مثلا‏ ‏!!! میمیره! در حالیکه این نسخه تو سال 2008 روی میده. پس تو این سال وسکر زندست.. با این حساب 99.9% بهت قول میدم که آلبرت وسکر تو این نسخه حضور داره :دی

اگر به حرف فنها بود که اصلا نباید وسکر رو میکشتن!. وسکر یه نماد بود مثل پرایس، یه موجود نامیرا، سمبل. اینها به حرف هیچ احدی (:دی) گوش ندادن و نمیدن.
:دی
البته فریدون از RE5 این کپکام داره به حرف‌های فن بیس‌هاش توجه میکنه. علت حضور وسکر هم همین خواسته‌های فن بیس‌ها بود :دی اون مردن وسکر هم خیلی مشکوکه. یعنی این طور نیست که وسکر مرده باشه و کپکام هی زنده بدونش رو تکذیب کنه و ما مجبور باشیم قبولش کنیم. وسکر در بدترین حالت هم اگه مرده باشه باز یه نقشی توی RE6 داره. حضور کرس باید توجیه باشه. یاد اون جمله‌ی معروف Illidan به Maiev میوفتم. " the hunter is nothing without the hunt" این دقیقا مصداق کرس هست توی این بازی. :دی

آقای Chuji حرف های شما از دید یه شخصی که میخواد یه بازی ناب دستش برسه کاملاً منطقیه. اما از دید شخصی که میخواید یک رزیدنت ایول ناب رو تجربه کنه جای بحث داره.
خیلی میشه راجع بهش صحبت کرد. اما اگه کنسول Wii داری فقط و فقط کافیه نسخه ی دوباره بازسازی شده ی RE1 رو بگیری و بازی کنی. حاظرم قسم بخورم بارها و بارها بیشتر از 90% بازی های رز بازار شوکه میشی و ترس تمام وجودت رو میگیره. البته این فقط توی نسخه ی یکش نمود واقعی داره. چرا که توی شماره ی یک، زامبی ها واقعاً زامبی بودن. کم بودن ولی هیبتی داشتن. گاهاً امکان داشت با یکبار اسیر شدن توی دستاشون دیگه از زمین بلند نشی. شاید خنده دار باشه برات اما قد های بلند، لباس های خونی، دست های همیشه رو به جلو، حرکات کاملاً آهسته که هرچند به خوبی میدونی این آهستگی به جاش به راحتی جونتو میگیره. محیط واقعاً رعب انگیز، تاریک، تنهایی مطلق توی بازی، همگی باعث میشد به معنی واقعیش ترس رو احساس کنی. شاید اینایی که گفتم از المان های کلیشه ای باشه. ولی وقتی بازی رو تجربه میکنی میبینی هنوز هم همون کلیشه ها روت تاثیر داره اساسی!! ( البته RE0 هم از لحاظ تم و محیط ها شباهت خیلی زیادی به RE1 داشت ولی هیچی جای RE1 رو نمیگیره )
حالا میشه گفت گیم پلی رو به سبک RE4 هم بکنن ولی کافیه محیط های تاریک، ساکت و هولناک، زامبی های کند و باس های هم قد و هیکل خودت توی Raccon City رو در قالب گیم پلی رزیدنت 4 تصور کنی اون موقع شاید بشه تصویر یه رزیدنت ایول اصیل رو با تم ترسناک قبل در ذهنت مجسم کنی.
راجع به جهانی شدن ویروس و اینا هم یکی از کاربران گفت که میتونستن خیلی راحت داستان بازی رو طور دیگه ای بنویسن که جهانی نباشه!!
ندارم متاسفانه :دی
تمام پاراگراف اولت توی همین بازی هم شدنیه ! :دی شاید خنده دار باشه ولی خب می تونن همچین زامبی هایی رو برای محیطی که لیان توش هست خلق کنن ! البته هنوز چیزی هم ازشون ندیدیم ! ممکنه الان هم با همون زامبی های کند طرف باشیم ! فقط یه صحنه بود یارو پرید روی لیان ولی توی سایر موارد دویدن و بالانس زدن و ... از زامبی ها نبود تا جایی که یادم مونده ! غول های بزرگ مزرگ هم داشت اینطور که توی بعضی صحنه ها دیده میشد . در کل هنوز برای قضاوت زوده چون میشه گفت دونسته های ما از بازی خیلی بیشتر از ندونسته هامونه ! ممکنه خیلی از این صحنه هایی که دیدیم اصلاً اون چیزی نباشه که ما فکر میکنیم ! کما اینکه اولین تریلر نینجا گایدن 2 آخرین صحنه ی بازیه یا تریلر هایی که از آنچارتد 3 پخش میشه یه سری شخصیت رو بر عکس اون چیزی که هستن نشون میده و ... تنها ایراد بازی که 5 رو اونقدر از حال و هوای قبلیا دور کرد پازل بود ! فقط همین بخش پازل می تونه کلی شرایط رو بر عکس کنه حداقل با توجه به اون DLC شماره 5 میشه امید داشت این شماره یه کم از این بابت بهتر بشه ! و گرنه بخش اکشن چیزیه که تا حدودی الان لازمه ی هر سبکی هست حتی RE ! کی بدش میاد لیان به جای راه رفتن در حد یه آدم معمولی بیاد بتونه چند تا دایو هم ببنده وسط اون سیل جمعیت یا بتونه باهاش راحت تر شلیک کنه ؟!
خودت هم توی حرفات هست چون اون RE1 ـه می تونه اون تاثیر لازم رو بذاره حالا از کجا معلوم الان یه RE با همون سبک و سیاق ساخته بشه و همونقدر موفق باشه ؟! :دی اینا نمی تونن یه نسخه ی شماره دار رو با اما و اگر و امید و آرزو بسازن که ! اینو باید در نظر داشت ! ریسک پذیری توی این برهه از بازی سازی خیلی خیلی سخت تر از اون زمانه !
مثل این که ماجرای نرود میخ آهنین در سنگه من و تمام کسایی که میگن این بازی از اصالت خودش دور شده واژه ای به نام ترس هستش و معما هاش و همچنین دوربین بازی خوب دوربین بازی با توجه به تغییر نسل باشه مشکلی نیست ترس بازی و معماهش کجا رقت شما مثل این که DLC اویل 5 رو بازی نکردی تا متوجه بشی من چی میگم بازی خیلی به اویل های گذشته شبیه شده بود حتی با وجود دوربین جدید زبون ما مو در آورد از بس گفتیم پایه و اساس بازی بر ترس و معماهاش بود باشه مشکلی نیست به خاطر مدرنیزه شدن هم گیم پلی بازی باید تغییراتی هم بکنه و نو آوری داشته باشه نه این که برن ریشه و اصالت بازی رو از پایه و اساس عوض کنن بازی metal gear solid 4 رو بازی کردی حتما دیدی کوجیما با حفظ اصالت گذشته نو آوری هم در بازی داشت آیا اون بازی یک اکشن صرف شده بود به خاطر فروش البته که نه و دیدی چه قدر موفقیت داشت آیا silent hill هم باید اکشن بشه هلیکپتر و تانک بیاد وسط بازی من بازم میگم این شماره جدید اویل یا درستش ایول جدید بیاد بازهم بازی موفقی میشه ولی اصلا این بازی هیچ شباهتی به اویل های گذشته نداره البته اینو بگم تا گیم پلی بازی رو نبینیم و اطلاعات بیشتری ازبازی به گوش ما نرسه نمیشه قضاوت درستی انجام داد خصوصا اوایل تریلر کاملا جو اویل های گذشته رو تداعی میکرد ولی کاور گیری و صحنه های اواخر بازی اصلا برای من یکی اصلا قابل قبول نیست ولی میدونم به هر حال نطرات متفاوته و کاریش نمیشه کرد .
آقا شما مثل اینکه خیلی آتیشت تنده ! :دی بالا هم اشاره کردم بخونی جوابت رو میگیری ! هنوز چیزی از این ندیدیم همین نسخه رو هم می تونن با جو تاریک و معما های سخت کاملاً لذت بخش کنن و رنگ و بوی سری کلاسیک رو بهش ببخشن ! دیگه نمی دونم چه جوری باید بگم ! :دی
آقا به پیر به پیغمبر ما هم بازی کردیم ایول ها رو :دی
http://
این کافیه ؟ :دی (ADSL نداشتیم ولی به عشق DLC هاش خریدیم :دی ما هم این سری رو دوست داریم ولی گفتم که بعضی چیزها باید خاطره بمونه :دی)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or