Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
اون دوربین ، دیگه برای سال 2012 جواب نمیده فرهاد ؛ استاندارد ، و عرف گیمینگ الآن این مدل دوربین هست ... دوربین کلاسیک ، اجازه نمیده یه اکشن هیجان انگیز رو در بیاریم ؛ مهم حس ترسه ، دوربین و اینا در بک گراند قرار دارند ...
کی اکشن خواست از RE؟ فکر کنم بعد از گند RE4 به اینور این مسخره بازی های اکشن در اومد ها...!!! منکه یادم نمیاد قبلا حالت اکشن نفس گیر دیده باشم تو RE. من یه بازی ترسناک و خوفناک، با زامبی های ساده کند یادم میاد که حتی وقتی یکی از این زامبی های کند جلوم سبز میشد کم میموند دسته رو پرت کنم. معماهای جالب و پیدا کردن قفل در ها رو یادم میاد. ترکیب های جالب سلاح ها و مواد رو یادم میاد. یادم میاد وقتی یه بازمانده پیدا میکردیم و یه موجود زنده می دیدیم از خوشحالی تو پوستمون نمیگنجیدیم. یادم میاد وقتی وارد Safe room میشدیم نفس راحت میکشیدیم و انگار وارد بهشت شدیم. یادم میاد وقتی مثلا نمسیس جلوت سبز میشد دنیا رو سرت خراب میشد. با هزار راه و نقشه سعی میکردی بکشیش. من اکشنی یادم نمیاد. الان ماشالا مسلسل و کلی نیروی کمکی و آر پی جی و ... دست به دست هم دادن تا تازه به دوران رسیده های Re که این سری رو از RE4 به بعد شناختن برن بازی رو بخرن و فروش بری Capcom تضمین بشه. همونطور هم که خودش علنا داره اعتراف میکنه که فقط به خاطر فروش نمیریم به سبک گذشته و در حقیقت طرفداران واسه ما پشیزی ارزش ندارن.

کی اکشن خواست از RE؟ فکر کنم بعد از گند RE4 به اینور این مسخره بازی های اکشن در اومد ها...!!! منکه یادم نمیاد قبلا حالت اکشن نفس گیر دیده باشم تو RE. من یه بازی ترسناک و خوفناک، با زامبی های ساده کند یادم میاد که حتی وقتی یکی از این زامبی های کند جلوم سبز میشد کم میموند دسته رو پرت کنم. معماهای جالب و پیدا کردن قفل در ها رو یادم میاد. ترکیب های جالب سلاح ها و مواد رو یادم میاد. یادم میاد وقتی یه بازمانده پیدا میکردیم و یه موجود زنده می دیدیم از خوشحالی تو پوستمون نمیگنجیدیم. یادم میاد وقتی وارد Safe room میشدیم نفس راحت میکشیدیم و انگار وارد بهشت شدیم. یادم میاد وقتی مثلا نمسیس جلوت سبز میشد دنیا رو سرت خراب میشد. با هزار راه و نقشه سعی میکردی بکشیش. من اکشنی یادم نمیاد. الان ماشالا مسلسل و کلی نیروی کمکی و آر پی جی و ... دست به دست هم دادن تا تازه به دوران رسیده های Re که این سری رو از RE4 به بعد شناختن برن بازی رو بخرن و فروش بری Capcom تضمین بشه. همونطور هم که خودش علنا داره اعتراف میکنه که فقط به خاطر فروش نمیریم به سبک گذشته و در حقیقت طرفداران واسه ما پشیزی ارزش ندارن.
انیم اضافه کنم الانم همینطوره یعنی بازم بعد گذشت کلی مدت از سری کلاسیک به خاطر همون دلایل که گفتی دیگه حاظر نیستم بشینم بازیشون کنم:-s
ولی همونطور که گفتم قسمت کریس خیلی اکشن شده بود ادم میمونه به کاپکام چی بگه:|

میگم احیاناً این Resident Evil 1 که برای wii ( فکر کنم ) دوباره ساختن رو بازی نکردی درسته!؟
گرافیک با بازیهای امروزی تفاوت خاصی نداره. اما آهنگ ها؛ صداگذاری ها، انیمیشن ها، قیافه ها!! همگی به طرز عجیبی عالی طراحی شدن. خود همون زامبی ها که همه دیگه به خوبی دیدنشونو باهاشون آشنایی دارن حتی دیدن یه دونش باعث میشه از دیدنش کُپ کنی! مخصوصاً که قیافه هاشون هم خیلی نزدیک به این سریال Walking Dead طراحی شده و کاملاً هم مشخصه از دور. ( در صورتی که بعد از شماره ی 3 بازی، دیگه زامبی ها ترس زامبی های قبل رو نداشتن! الانم که کنگفو کار و استاد بزرگ هم شدن!!! ) محیط های بازی هم کاملاً پویا هستن البته نه که تخریب شن اما با یه تصویر محض رو به رو نیستی. نورپردازی های پویا، جزئیات زیاد. اگر یه همچین بازی برای این نسل هم بیاد میشه خیلی خوب با همون سبک قدیم یه بازی ساخت، ( المان های نسل جدیدی رو هم بهش اضافه کنید مثل تخریب و این چیزا )
یه Resident Evil سخت. که مثل قدیم ابهت داشته باشه. حتی شنیدن اسم این بازی قدیما بعضی ها رو میترسوند!

اما حیف ... :D

چه پشتکاری دارن بچه ها :دی چقدر صفحه ها نجومی جلو میره :دی
نه بازی نکردم ولی خب در کل مضمون حرفت با حرف من تناقضی نداره منم میگم گیم پلی نمیتونه تا حدی مثل قبل بمونه ولی خب اون چیزایی که توی خط دوم گفتی منم گفتم باید روش کار کنن و به اونها امید هست دیگه :دی
--------------------------
بازم شروع شد :دی بابا کی میگه یه بازی اکشن نمی تونه ترسناک باشه ؟! (DS) :دی کی میگه حتماً باید کرکتر بازی عین آدم های علیل فقط توی 4 جهت حرکت کنه , نتونه درست شلیک کنه و دوربین باید جوری باشه که چشات در بیاد تا دور و ورت رو ببینی و ... که بازی ترسناک بشه ؟! :| حداقل الان که بازی ها دارن به سمت رئال شدن میرن همچین چیزهایی دیگه جواب نمیده ! بابا همین تاریک شدن خودش میتونه یه امیدی برای این شماره باشه :دی
صفحات قبل رو می خوندم واقعاً نظر بعضی دوستان جای تامل داشت ! اینجا ویروس داره جهانی و همه گیر میشه و اینطور که به نظر میرسه داره به یه بحران جهانی تبدیل میشه بعد مثلاً آمریکا یا هر کوفت دیگه ای فقط یه مامور بفرسته توی تاریکی کل داستان بازی رو خاتمه بده :-b نه آخه خداییش منطقیه ؟! واسه همچین مواقعی در حد کوتاه , نمی گم زیاد , لازمه استفاده از چمیدونم توپ و تانک و ... برای خلق یه سری صحنه های مثلاً حماسی :دی بابا شاید اون صحنه های توپ و تانک اواخر بازی باشه اصلاً ! شاید برای کشتن چمیدونم یه قول چند متری باشه !نه کشتن چهارتا جوجه زامبی وسط خیابون ! مگه کسی یه غول n متری رو با کلت میکشه ؟ شماره های قبلی اگه اونجوری بود بحران ویروس محدود به یه منطقه ی خاص میشد و هدف سربسته نگه داشتن موضوع بود که با یه گروه چند نفری قضیه رو خاتمه بدن بره اینم الان همونه ؟! نمیگم نباید اونجوری باشه ولی وجود مراحل کریس هم تا حدودی لازمه ! فقط اون یارو پسره یه کم نا امید کنندس :( با یه کم محیط تاریک و هیولاهای خفن و عجیب غریب و یه سری پازل می تونن همه چیز رو درست کنن :دی لازم نیست حتماً دوربین مثل قبل باشه یا کرکتر عین علیل ها راه بره :دی
پ.ن : همه رو نمیگم ولی به نظر میرسه با این جو مخالفت هایی که راه افتاده بعضی دوستان فکر کردن اگه بگن از 4 به بعد و هر چی که بعدش تایید میشه به درد نمی خوره و فقط 1 تا 3 خوب بود سابقه ی گیمریشون میره بالا ! تکرار میکنم بعضی ها نه همه !

با حرف های کیوان و احسان کاملا موافقم ، منم مثل خیلی از دوستان عاشق نسخه های کلاسیک بودم و باهاشون بزرگ شدم ولی خب الان دیگه یه همچین نسخه ایی جوابگو نیست

در ضمن از قیافه لئون خیلی خوشم اومد یه جورایی آشنا میزنه فقط کافیه موهاش سفید بشه ( اگه متوجه نشدید یه نگاه به آواتارم بندازید )

درود
خوب اولین پستم هست که پس از تأیید شدن RE6 میگذارم(خواستم بدونید:d)
همین که این عنوان تأیید شده بسی خوشحال کنندست. تریلر رو دیدم، نمایش خوبی بود ولی عالی نبود، بسیاری از حدسیاتم راجع به نسخه ششم درست بود، و احتمال میدادم بازی همچین جوی داشته باشه با همچین کاراکترهایی فکر میکنم کپکام واقعاً تو این شمار حداکثر سعیش رو میکنه تا هر دو قشر مخاطبان رو جذب کنه یعنی هم طرفداران شوتر و قسمت‌های چهارم و پنجنم و هم طرفداران سری کلاسیک. مثلاً شب بودن در طول بازی و تاریکی خیلی کمک کرده بازی شبیه به نسخه‌های کلاسیک باشه، دشمنان که اگر اشتباه نکنم دقیقاً همون زامبی‌ها هستند، دیگه فکر نکنم با گاندوها و ماجینی‌ها برخورد داشته باشیم. جو بازی هم که کثیف و مخوف نشون داده میشه. در کل این نمایش نسبتاً راضی کننده بود. اینکه کپکام سرش به سنگ خورده و ساخت این نسخه جدید رو به دست غربی ها نسپرده خودش امیدوار کنندست.این یک ORC ژاپنیه پس نسبتاً راضی کننده تر هست.
در آخر اصلاً فکر نمیکردم بازی به این صورت رونمایی بشه!!! کپکام بزرگترین هایپ تاریخ رو راه انداخت.
یه مشکلی هم باسیاست مالی کپکام دارم این وسط، واقعاً معرفی این بازی تو فروش ORC تأثیر نمیگذاره؟ یه چیزی به من میگه بازی تا 2013 تأخیر میخوره... .
جای همتون خالی یک جعبه شیرینی تر گرفتم تو محل بخش کردم، الوعده وفا:d

به نظرم گیم پلی لیان میتونه ترسناک باشه چون تاریکه و تنهاست ولی بخشهای دیگه رو واسه فروش گزاشتن کاش تمام گیم همون گیم پلی لیان میبود ولی آدم دلش نمیاد بیخیال کریس بشه . الان یه شهر اینفکتد شده یه نفر که نمیتونه بره کل شهر رو درو کنه باید افراد بیشتر باشن . تو رزیدنت های قبلی عملیات سری بود ولی الان دیگه سری نیست حالا این تصمیم از سوی کپکام درست هست یا نه کاری ندارم . ولی به خدا همین که بار دیگه با لیان تو متروی تاریک و به تنهایی بازی خواهیم کرد باید خوشحال باشیم دیگه فاز منفی رو بیخیال شین .

اگر هوادارا پشیزی برای کپکام ارزش نداشتن،بخش لیان توی بازی قرار نمیگرفت.نمیشه که کپکام بیاد یه بازی واسه هوادارا بسازه بعد ورشکست بشه بره پی کارش!شما هنوز هم انتظار اون مکانیزم تاریخ گذشته RE های کلاسیک رو دارید.اون مکانیزم ها دیگه برای این نسل جوابگو نیستن.چند نفر از هوادارای قدیمیِ RE هنوز توی سن گیمریشون به به سر میبرن؟!چند نفرشون حاضرن اگر نسخه جدیدی از بازی با رنگ و بوی نسخه های کلاسیک اومد اونو خریداری کنن؟مطمئنا این تعداد به 10 میلیون نمیرسن!کپکام نمیتونه بخاطر رضایتِ نهایت 5 میلیون نفر بیاد یک عنوان پر هزینه بسازه و بعد شکست مالی بخوره که.واقعا چرا فک میکنید کپکام دلش برای نسخه های قدیمی تنگ نشده؟!مگه خودش اونا رو خلق نکرده؟!مطمئنا یک نفر یا یک کمپانی از چیزی که خودش خلق کرده متنفر نمیشه که.از فنهای اون هم متنفر نمیشه.حالا صنعت گیم به جایی رسیده که دیگه دوربین کلاسیک و محیط های تاریک و ساکت،ترکیب کردن مواد،جواب بازار رو نمیده.کپکام کاری رو کرد که به نفع همست.بازگشت به جو و اتمسفر نسخه های کلاسیک با قسمت های لیان.صحنه های اکشن،هیجان انگیز و حماسی در قسمت های کریس.و اون پسر جدیده که قراره آرزوی اونایی که میخواستن قدرت های وسکر رو داشته باشن برآورده کنه.در ضمن اگر هم سازنده ها گفتن میخوان برگردن به ریشه،منظورشون اون ویژگی های که بالاتر گفتم نبوده.اگر هم سازنده ها در آینده حرفی از ریشه زدن،منظورشون نسخه دوم به اینور هست.

احترام پیشکسوت Resident Evil یعنی Chris Redfield رو داشته باشین :دی مطمئن باشین اگه قرار باشه یه جایی از داستان بازی جذاب باشه اون قسمت مربوط به کرس هست :دی
خوب اما اینکه قضیه ی وسکر مشکوکه. وسکر رو اگه اینا 1000 بار هم منکرش بشن که نیست ولی من میگم هست.هیچ وقت کسی نمیاد بگه که وسکر هست. مجبور هستن رد کنن.
اما انتخاب کازکترهای قابل بازی تا حدی دور از انتظار نیست. بودن کرس و لیان در کنار هم خواسته‌ی فن ها بوده. اما مشکلی که من دارم این هست که کرس با گفتن جملات پایانیش توی RE5 پرونده‌ی خودش رو بست. اما چرا دوباره برشگردوندن؟ آیا واقعا فقط حرف فن ها بود یا چیز دیگه؟
همچنان میگم که کارکترهای زیادی توی بازی هستن که در ادمه خواهیم دید. اکثرشون هم آشنا هستند.

خوب اما در مورد اتمسفر بازی ... بازی خیلی بهتر از RE4 و RE5هست. دوطرف هم ارضا میشن. این واسه همه خوبه. سوپر فن RE4 و فن‌های کلاسیک رو احتمالا راضی کنه. با این حال غلظت تم کلاسیک رفته بالا.

اون دوربین ، دیگه برای سال 2012 جواب نمیده فرهاد ؛ استاندارد ، و عرف گیمینگ الآن این مدل دوربین هست ... دوربین کلاسیک ، اجازه نمیده یه اکشن هیجان انگیز رو در بیاریم ؛ مهم حس ترسه ، دوربین و اینا در بک گراند قرار دارند ...
فرض کنیم این صحبت هایی که کردی منطقی ولی باید اینو قبول کنی که این بازی نه دیگه اون جو ترسناک رو داره ونه اون معما های زیباش حتی اون معماهاش هم جوری طراحی شده بود که درش میشد حس ترس و تنها بودن در راکون سیتی رو تجربه کرد اویل مرد مثل کپکام حداقل از دید من که طرفدار سری 1و2و3 هستم

---------- نوشته در 07:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

با تک تک حرفات از ته دل موافقم یاد اون دوران بخیر که دیگه هیچ وقت بر نمیگرده .

یکی از ویژگیهای این سری اینه که استاندارد های جدید معرفی میکنه ! من از این سری انتظار عرف بازهایی معمول رو ندارم بلکه انتظارم یه چیزی ورای اون هست.
احترام پیشکسوت Resident Evil یعنی Chris Redfield رو داشته باشین
biggrin1.gif
مطمئن باشین اگه قرار باشه یه جایی از داستان بازی جذاب باشه اون قسمت مربوط به کرس هست
biggrin1.gif

خوب اما اینکه قضیه ی وسکر مشکوکه. وسکر رو اگه اینا 1000 بار هم منکرش بشن که نیست ولی من میگم هست.هیچ وقت کسی نمیاد بگه که وسکر هست. مجبور هستن رد کنن.
اما انتخاب کازکترهای قابل بازی تا حدی دور از انتظار نیست. بودن کرس و لیان در کنار هم خواسته‌ی فن ها بوده. اما مشکلی که من دارم این هست که کرس با گفتن جملات پایانیش توی RE5 پرونده‌ی خودش رو بست. اما چرا دوباره برشگردوندن؟ آیا واقعا فقط حرف فن ها بود یا چیز دیگه؟
همچنان میگم که کارکترهای زیادی توی بازی هستن که در ادمه خواهیم دید. اکثرشون هم آشنا هستند.

خوب اما در مورد اتمسفر بازی ... بازی خیلی بهتر از RE4 و RE5هست. دوطرف هم ارضا میشن. این واسه همه خوبه. سوپر فن RE4 و فن‌های کلاسیک رو احتمالا راضی کنه. با این حال غلظت تم کلاسیک رفته بالا.

فقط یه دلیل عقلانی بیار که چطور وسکر هنوز زندست ؟
yahoo_4.gif

فرض کنیم این صحبت هایی که کردی منطقی ولی باید اینو قبول کنی که این بازی نه دیگه اون جو ترسناک رو داره ونه اون معما های زیباش حتی اون معماهاش هم جوری طراحی شده بود که درش میشد حس ترس و تنها بودن در راکون سیتی رو تجربه کرد اویل مرد مثل کپکام حداقل از دید من که طرفدار سری 1و2و3 هستم

---------- نوشته در 07:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

با تک تک حرفات از ته دل موافقم یاد اون دوران بخیر که دیگه هیچ وقت بر نمیگرده .

شما مگه re6 رو بازی کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or