Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
خب تریلر رو دیدم
کلا تریلر به 3 قیمت تقسیم شده بود
بخش اول که لیان بود . خیلی باهاش حال کردم . یکم حال و هوای نسخه-های 2و3 رو داشت .
بخش دوم قسمت کریس بود که خیلی خیلی اکشن بود جدا از اینکه اصلا RE نبود ولی مطمئنم جذاب خواهد بود
بخش سوم رو اصلا نمیدونم به چه دلیلی تو بازی گزاشتن ! فوق العاده گند بود .
اون دختره هم که با شخصیت جدید بود بنظر اشلی میومد هم صداش هم یکم قیافش .
از نظر گرافیکی تریلر یکم نسبت به نسخه 5 افت کرده بود ولی مطمئنم از نظر گرافیکی بازیبازهارو ارضا میکنه .
فقط خداکنه قسمت لیان همون چیزی باشه که همه-ی ما فکرش رو میکنیم .

تریلر عالی بود..........
داستان RE همیشه غنی بوده و شماره 5 هم از نظر داستان عالی بود.........
گرافیک هم اینجوری نمیمونه.الان گرافیک تریلر دقیقا حالت گرافیکی DmC رو داره.هنوز دارن روش کار میکنن.ولی در کل دهن هر دو جناح رو با این تریلر بست!!!:d

نمیدونم چرا از تریلر خوشم اومد ! :دی با اینکه اصلآ با RE5 حال نکردم و این هم حال و هواش (اکشن + Co-op) شبیه اون هست ولی یه حالت خوبی برام داشت !

اول از همه اینکه کاپکام به ریشه ها برگشته و داره سعی میکنه هوادارای قدیمی بازی رو خوشحال کنه ( لئون و جو ترسناک ) ،
کجا به ریشه هاش برگشته بود؟!!!

من نمی فهمم یعنی کپکام اینقدر احمقه که حالیش نیست ملت اون دوربین ثابت گذشته رو اون حال رو هوا رو میخوان؟!! تو DLCـه Re5 یه حالت انتخابی واسه دوربین گذاشته بود که میتونستی دوربین رو به سبک گذشته بکنی. وقتی دیدم واقعا روحم از بدنم خارج شد. چرا حداقل نمیخوان یه همچین کاری بکنن؟ البته فکر نکنم بتونن با توجه به سوار تانک شدن کریس و ... رسما شده گیرز آو وار.

نمیدونم چند درصدتون Resident Evil Remake رو روی GC دیدید یا بازی کردید اما من به شخصه انتظار یک چیزی تو اون مایه ها رو داشتم !
فکر نکن بیشتر از 2-3% باشه.

کجا به ریشه هاش برگشته بود؟!!!

من نمی فهمم یعنی کپکام اینقدر احمقه که حالیش نیست ملت اون دوربین ثابت گذشته رو اون حال رو هوا رو میخوان؟!! تو DLCـه Re5 یه حالت انتخابی واسه دوربین گذاشته بود که میتونستی دوربین رو به سبک گذشته بکنی. وقتی دیدم واقعا روحم از بدنم خارج شد. چرا حداقل نمیخوان یه همچین کاری بکنن؟ البته فکر نکنم بتونن با توجه به سوار تانک شدن کریس و ... رسما شده گیرز آو وار.

فکر نکن بیشتر از 2-3% باشه.
فردین خداییش اگه دوربین ثابت میزاشتن به نظرت بازی چقدر میفروخت ؟ چه نمره ایی میگرفت ؟ گذاشتن دوربین ثابت یه ریسک خیلی بزرگه که کاپکام حاضر نیست همچین ریسکی بکنه ( البته شاید مثل DLC های RE5 به عنوان یه گزینه اختیاری بزارتش ، برای بخش های لئون ولی اینکه کل بازی بخواد با دوربین ثابت باشه تقریبا غیرممکنه )

دوستان تایید شد که بازی دو خط داستانی جدا خواهد داشت برای لئون و کریس.هر دو خط داستانی در یک زمان مشابه انجام میگیرن.

Both Leon and Chris’s stories, which take place on the tenth anniversary of the Raccoon City incident

حداقلش اینه که میدونیم میتونیم چند ساعتی رو با لئون سر کنیم.

نکته ایی که هیچ کس بهش اشاره نکرد :

بازی قراره 10 سال پس از اتفاقات راکون سیتی باشه درسته ؟ راکون سیتی و جریاناتش میشه سال 1998 ده سال بعدش میشه 2008 در صورتی که RE5 توی 2009 اتفاق افتاد

پس یا کاپکام تاریخ ها رو قاطی کرده یا اینکه RE6 قراره یکسال قبل از اتفاقات RE5 باشه

فوق العاده بود فقط من یکم از گرافیک بیشتر انتظار داشتم که اونم PS3 و XBOX360 بیشتر نمیتونن یکشن شاید تو PC گرافیک بهتری داشته باشه.
شما مثل این که uncharted 3 و geras 3 رو روی کنسول ها ندیدی که این حرف رو میزنی در حالی که گرافیک این تریلری که دیدیم از اویل 5 پایین تر بود حالا شاید تا عرضه بازی بهتر بشه . خصوصا هر چی تریلر جلوتر میرفت کیفیت گرافیکش افت بیشری میکرد

اون دختره با لیان اسمش Helena Harper ـه (مامور دولت) و پارتنر لیان محسوب میشه ( co-op برای بخش های لیان ؟!)

کپکام هم این قائله رو ختم کرد:

"We've seen the popularity of Resident Evil increase massively as the series became more action oriented - Resident Evil 5 is the biggest seller in the series. So, it makes sense for us to follow this action area more fully."

یه سری صحبت ها تو مراسم :

wgtse6cl13lg5yq1j34q.png

r79tyjakbshg0njta.png

نمیدونم چند درصدتون Resident Evil Remake رو روی GC دیدید یا بازی کردید اما من به شخصه انتظار یک چیزی تو اون مایه ها رو داشتم !
نگارش ابتدائی RE4 رو دیدی؟ ترکیب بینهایت زیبائی از RE کلاسیک و مدرن بود. من انتظار یه چی تو اون مایه ها رو داشتم :دی.

تا جایی که leon رو داشت نشان میداد خیلی خوشحال شدم اما بعدش که رفت کارکترهای دیگه رو نشان داد بنظر میامد همون راه 5 رو ادامه دادند! امیدوارم اینطور نباشه ولی احتمالش زیاده روند باز همون روند باشه هرچند من یکی خیلی خوشحال میشم جو کل بازی مثل اون چندین ثانیه اول تریلر باشه

چه خبره ؟ :-s

10 سال بعد راکون سیتی میشه 2008.پ این میشه prequel ؟ :|:d

prequel شماره دار ! :| لول :d
سری رزیدنت اویل رو نمیدونم ولی توی DMC هم قبلا این اتفاق افتاده ، مثلا نسخه سوم بازی Prequel بود :دی البته این احتمال هم وجود داره ها :دی

نکته ایی که هیچ کس بهش اشاره نکرد :

بازی قراره 10 سال پس از اتفاقات راکون سیتی باشه درسته ؟ راکون سیتی و جریاناتش میشه سال 1998 ده سال بعدش میشه 2008 در صورتی که RE5 توی 2009 اتفاق افتاد

پس یا کاپکام تاریخ ها رو قاطی کرده یا اینکه RE6 قراره یکسال قبل از اتفاقات RE5 باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or