Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
خوب با اينكه دير اومدم ولي تبريك به همه ي طرفداراي RE.

خوب قطعا بزرگترين خبر نسل واسه من بود.اين بازي هر كوفت و زهرماري كه باشه معلومه من يك 10 باري تموم ميكنم.

در مورد گرافيك هم بگم كه اصلا از الان نميشه گفت بازي نهايي چي ميشه.

اين عكس از RE5.اولاي معرفي تا عرضه.تفاوت گرافيكي كاملا مشخصه.

ایول باووو . تانک - هلکوپتر تو بازی موجودن >:d:d
من با توجه به تریلر استنباط:d کردم که :d: قسمت مربوط به لیون ترسناک - قسمت مربوط به کریس اکشن
تو یک صحنه یکی از برادران ادم خوار به طرف لیون حرکت کونگ فوی زد که خوب بازی تو چین هست و عادیه :d

دوستان تایید شد که بازی دو خط داستانی جدا خواهد داشت برای لئون و کریس.هر دو خط داستانی در یک زمان مشابه انجام میگیرن.

حالم از تعویض کارکتر بهم میخوره..

Gears of War 3 هم همچین گندی زد

فردین خداییش اگه دوربین ثابت میزاشتن به نظرت بازی چقدر میفروخت ؟ چه نمره ایی میگرفت ؟ گذاشتن دوربین ثابت یه ریسک خیلی بزرگه که کاپکام حاضر نیست همچین ریسکی بکنه ( البته شاید مثل DLC های RE5 به عنوان یه گزینه اختیاری بزارتش ، برای بخش های لئون ولی اینکه کل بازی بخواد با دوربین ثابت باشه تقریبا غیرممکنه )
خوب منم دارم میگم اختیاری بذارن دیگه. اما با این وضعی که اینا ساختن حتی دوربین اختیاری هم نمیشه گذاشت واسش.

خوب منم دارم میگم اختیاری بذارن دیگه. اما با این وضعی که اینا ساختن حتی دوربین اختیاری هم نمیشه گذاشت واسش.
فردین فعلا برای نظر دادن زوده ولی بخش های لئون رو میتونند دوربین اختیاری براش بزارن چون اونجا از تانک و رگبار خبری نیست

کاگردان بازی Eiichiro Sasaki هست و فقط تو کارگردانی Resident Evil: Outbreak رو داشته (تو این سری) حالا نمیدونم ایشون چقدر میتونه به این بازی اون حس ترس و مخفی کاری رو بده. در کل امیدوارم، همینطور که برگشتن به راکون سیتی بازی رو هم به سبک اولش برگردونن.

چندتا نكته كه از تريلر مشخصه :

1- بازي به نظر بايد طولاني باشه.چون واقعا اگه بخوان داستان رو از سه زاويه ديد خوب نقل كنن حداقل بايد 15 ساعتي باشه بازي.

2- نقش اون شخصيت سوم تو بازي خيلي زياده.يعني اصلا كمتر از ليان و كريس نيست.

3- اكشن بازي خيلي سريعتر و بيشتر از RE5 هستش.به نوعي حريف ميطلبه واسه خودش.حتي به نظرم از Geow هم اكشنتره.

4-داستان بازي هم به نظر خوب از آب دربياد.حداقل تو اين تريلر كاملا ادم مجذوب ميكرد.

5-در كل فكر كنم موفق ترين RE تاريخ بشه.اما RE محبوب واسه طرفداراي قديمي بتونه باشه جاي سوال داره.

کاگردان بازی Eiichiro Sasaki هست و فقط تو کارگردانی Resident Evil: Outbreak رو داشته (تو این سری) حالا نمیدونم ایشون چقدر میتونه به این بازی اون حس ترس و مخفی کاری رو بده. در کل امیدوارم، همینطور که برگشتن به راکون سیتی بازی رو هم به سبک اولش برگردونن.
فعلا که کارگردانان این سری هر نسخه دارند عوض میشند!
نمیدونم ولی تا اینجا که راضی کننده بود! خصوصا قسمت لیان.
به نظرم جای اون شخص سوم باید جیل رو میذاشتند.
نسخه پنجم ادمه نسخه1 و نسخه 4 ادامه نسخه 2 بود. تو این نسخه باید داستانی برای ادامه نسخه 3 میذاشتن. جیل رو هم باید یکی از شخصیت های اصلی و قابل بازی میکردند...
بازی قراره 10 سال پس از اتفاقات راکون سیتی باشه درسته ؟ راکون سیتی و جریاناتش میشه سال 1998 ده سال بعدش میشه 2008 در صورتی که RE5 توی 2009 اتفاق افتاد

پس یا کاپکام تاریخ ها رو قاطی کرده یا اینکه RE6 قراره یکسال قبل از اتفاقات RE5 باشه
اگه بازی سال 2008 اتفاق بیوفته پس 100% وسکر رو هم خواهیم دید! چون ویسکر تو اون سال هنوز نمرده!!!

من که از تریلرش خوشم اومد.
باز همین که تو شبه خودش دستاورد بزرگیه :lol: به ریشه ها که عمرا برنمیگرده. ولی فکر کنم بازی خوبی بشه ، بهتر از اویل 5
تریلر که هایپ کننده بود تا حدودی ، باید ببینیم نتیجه چی میشه :دی
پ.ن : داره به ریشه های GeoW برمیگرده :laughing:
لئون یه مقدار شبیه دانته ی دویل می کرای نشده؟ :دی

تا اونجایی که یادم میاد دوربین سری بازیهای RE1.2.3 همشون classic camera angle بودن و یکی محبوترین نوع دوربین در سبک بازیهای به شمار می اومد حتی یه dlc هم برای اوردن این دوربین برای RE5 ساختن نمیدونم رو چه حسابی باید این دوربین داغون سری جدید RE رو تحمل کنیم!

.......................
Biohazard 15th Anniversary January 20th In Shibuya

این اطلاعاتو از مراسم بدست آوردم.

الان تو مراسم دارم میبینم در مورد رزیدنت اویل6 حرف میزنه رزیدنت اویل5 در سال 2009 رزیدنت اویل 6 کمتر از نیم سال زودتر اتفاق میفته. چند تا کرکتر قابل بازی دیگه هم در بازی وجود داره
اسم دختر همراه لیان Helena Harper هست. جیل و کلر وسکر در بازی غایب هستند. اون دختر مو بوره اشلی گراهام هست. یه اسم اورد بنام Javo نمیدونم فکر کنم یکی از دشمنای بازی باشه مطمعن نیستم. کریس تو چین هست . اتفاقات بطور همزمان تو چین و امریکا رخ میده.Sasaki گفت به عنوان یک فن بزرگ بایوهازارد من خواستم تا ایده های و پیشنهادات شما رو در بازی بگنجونم . بزرگترین ویژگی یعنی ترس. Hirabayash گفت BH6 بزرگترین بایوهازاردی هست که ما تا حالا داشتیم.
Kobayashi گفت به فن ها ما خوشحالیم که باالاخره بازی رو معرفی کردیم ما رو ببخشید که شما رو معطل کردیم واسه رونمایی بازی رزیدنت اویل6 ما بهترین نحو کارمونو تو بازی انجام میدیم و از شما تشکر میکنیم برای حمایتتون.

http://www.ustream.tv/channel/ハギトコ--カプコンちょこっと公認#utm_campaign

این اسکن ها از ORC هم نشون دادن.

اینم 2 تا آرت ورک از هلنا و لیان.

من حرفمو پس گرفتم گرافیک بازی باور نکردنی هست. شب اینو بهتون ثابت میکنم.

خوب منم تریلر را دیدم بدک نبود خوب بود معلومه این شماره داستان گسترده ای داره فقط با اون قیمت کریس زیاد حال نکردم شده بود عین گیزر :|

---------- نوشته در 04:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:38 PM ارسال شده بود ----------

.......................
کاشکی بعد اتفاقات 5 بود با گذشته حال نمیکنم:d
نبود کلیر یا جیل خیلی بده باید یکیشون را میذاشتن:((

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که یادم میاد دوربین سری بازیهای RE1.2.3 همشون classic camera angle بودن و یکی محبوترین نوع دوربین در سبک بازیهای به شمار می اومد حتی یه dlc هم برای اوردن این دوربین برای RE5 ساختن نمیدونم رو چه حسابی باید این دوربین داغون سری جدید RE رو تحمل کنیم!
اون دوربین ، دیگه برای سال 2012 جواب نمیده فرهاد ؛ استاندارد ، و عرف گیمینگ الآن این مدل دوربین هست ... دوربین کلاسیک ، اجازه نمیده یه اکشن هیجان انگیز رو در بیاریم ؛ مهم حس ترسه ، دوربین و اینا در بک گراند قرار دارند ...

این که خیلی شبیه ه RE5 بود.
اکشن بود اون یارو که شمشیر برداشته داره نصف میکنه.
کریس هم که دوباره کاور گیری میکنه و مسلسل بدست... .
واقعا حال کردم با تریلر ولی اونجا که اینا رو دیدم یهو هر چی فکر میکردم خراب شد.
به نظر میرسه بازی با لیان بیشتر ترسناک باشه.
قیافه ی لبان هم خیلی با حال شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or