Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
معلوم نیست مشکل بچه ها چیه من که re4 خیلی حال کردم از او سیستم کیف لیون که باید یه جوری میچیدی همه چی جا شه تا کلی مود اضافی که با تموم کردن بازی ازاد میشد امیدوارم اینم همینطوری باشه

حالا خوبه 70 درصدتون کلا گیم رو با 360 و PS3 شروع کردین ! خیلی هم هنر کرده باشین RE4 رو هم بازی کرده باشین ! بیخیال بابا گوش ما که دراز نیست !!

وقتی اینقد سلیقه ها چیپ شده که ونکوئیش هم بشه بازیه بزرگ ، سُر خوردن هم بشه مکانیزم ِ در حدِ خدا ! خب معلومه کپکام کرّه خر هم میاد به جای horror survival تا دسته mixed Action فرو میکنه تو بازی ! خوبه باز این یه لیان داره حداقل یاد RE4 بیافتیم ، اگه فقط کریس بود من یاد پیک نیک رفتن تو روز روشن تو هوای حاره ی افریقا و قایق سواری و هنگ اوت کردن با شوا تو RE5 میافتادم ! ترس مرس رو هم که کلا بیخیال باو ! پس نتیجه میگیریم به کپکام گیر ندیم ، گیر و گور کار خود ماهاییم که تو این نسل دنبال هر بازی چیپی افتادیم حلوا حلواش کردیم ! اونا هم که دیدن تنور این جوری داغ میشه خب مجبورن تا داغه خمیرُ بچسبونن !

یعنی هزار بار هم ادم میشد لایک بزنه بازم کم بود برا این پست !!
به شدت موافقم !

تو تموم رزیدنت اویل ها شخصا نسخه4 رو بیشتر از همه دوست داشتم ! اینقدر به این نسخه که هم جو اتمسفرش خوفناک بود (به نظر من) گیر دادین تا رزیدنت اویل 5 و 6 رو اینطوری تحویلتون بدن :دی
نسخه 4 داستانش ربطی به سری نداشت ولی جو خوفناک لازم رو با یک گیم پلی امروزی داشت و یک دست پا چلفتیم دنبالت بود که تازه باید مراقبش هم باشی !
نسخه 5 داستان داشت ولی توی محیط هیچ حس ترسی نبود بخصوص وقتی یک شریکم همیشه دنبالته !

میگم اشلی هم باید باشه دیگه خب پدره اشلی رییس جمهور بود اشلی دختره رییس جمهور بود خب توو اول تریلر هم که نشون دادن رییس جمهور رو میکشن پس اشلی هم درگیره این ماجراست هستش دیگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or