Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
آقا من یه چیزی واسم سوال شده این وسط

تو اویل 5 وقتی کریس ماجینی ها رو دید گفت اینا مثل چیزایی یه که لیان گزارش داده بود (یعنی خودش تا حالا این مدلیش رو ندیده بود)

حالا تو اویل 6 که داستانش قبل از 5 شده خودش با کلی جونور پیشرفته درگیر شده بوده که چطور تو 5 اون حرفو زده ؟

حالا شاید من دارم اشتباه میگم نمیدونم ماشالا همه شما مو به مو اویل رو حفظین استادان گرامی ولی اگه درست یادم مونده باشه این قضیه الان عجیبه

شرمنده حواسم نبود ، کلا همه حرفهاشون Garbage هست و توهم به جز شما :)
حتی معنی شقایق و گودرز رو نمی دونی
دقیقا جوابتو داده بودم! ، بازم سعی کردی c00l بنظر برسی جای اینکه فکر کنی!
چیزی که مشخصه :
Resident Evil 1, 2 ,3 ، سبکشون مشابه بود ، یه سبک خاص بود و واقعا واسه تموم کردنش به مقداری عقل نیاز بود و واقعا زمان خودش ترسناک بود بازی
سبک رو عوض کردن ، دیگه عقلی لازم نبود واسه تموم کردنش ، احمق ها هم می تونستن بازی کنن ، و کوچیک تر ها هم دیگه سکته نمی کردن و خیلی راحت تا تهش میرفتن بازی رو...
فرمولشون موفق شد ، باز هم بازی رو ساده تر و اکشن تر کردن
به طوری که یک عدد احمق گیم ندیده می تونه دسته رو برداره ، بکوب بازی رو تموم کنه ، نه احساس ترس می کنه چون تو روشناییه و کنارش یه خانم همراهیش می کنه ، نه مهمات کم میاره نه بسته سلامتی!
خب مسلما بیشتر فروش می کنه تو این سالها که بازی ساده و آبکی طرفدار داره
به این میگن آب بستن تو کار ! ، اصلا هیچ اهمیتی نداره تو چی میگی، مهم اینه که این اتفاقی که نوشتم ، افتاد!...
این اتفاق تو موزیک هم میافته! ، همونطور که برای Avril Lavigne ! ، Metallica , Bullet for My Valentine (این 3 تا یهو رسید به ذهنم) افتاد!
پسر خوب ، میتونی بیای بگی فن این بازیم من ، نمی تونی بگی یه ادامه ی خوب بود شماره ی 5!
درست مثل این می مونه که بگی St.Anger ادامه ی خوبی بود برای مثلا ، Master of Puppets !!
-------------------
من 1 سالی بود فک کنم پست نداده بودم ، ولی چک می کنم سایتو ، فک می کردم متولد 95 اینا باشی ، منم آخه 5 سال پیش اینطوری بودم تقریبا ، البته به حرف دیگرون همینجوری نمی گفتم Garbage ، یه ذره شعور به خرج می دادم!
ولی الان پروفایلتو خوندم دیدم با این سن هنوز تو این دنیایی ، خوش بگذره بت
ولی کلا چرت گفتی پست قبلی رو ، خیلی هم ناشیانه جواب Fard!n رو دادی :)
شما هم می دونی احیاناً با این پستت به جماعتی توهین کردی ؟! یعنی هر کس توی این سایت و ... که بنا به هر دلیلی RE 4 , 5 رو بازی کرده احمق ـه و کسایی که به 3 تا قبلی وفادار موندن و تن به خفت ندادن روشن فکر و با کمالات !
نه عزیز من ، کسی به طرفدارای بازی نگفت احمق
گفتم چون احمق ها هم از این به بعد می تونن بازی کنن این شماره ها رو ، تعداد طرفدار ها و فروش بازی بیشتر میشه
قرار نیست حتما احمق باشن که!
یه کار ساده رو هم احمق ها می تونن انجام بدن ، هم زرنگ ها
یه کار سخت رو احمق ها نمی تونن انجام بدن!
الان گرفتی چی شد؟! کسی به شما نگفت احمق ، من کی باشم بیام به یه عده ای بگم احمق!
به هر حال بهتره لحن بهتری رو استفاده کنید چون اگه قرار نیست کسی اینجا احمق خطاب بشه پس اصلاً چرا این حرف باید زده بشه در غیر این صورت هم که تکلیف مشخصه ! در کل با لحن بهتر هم میشه اعتراض کرد !

آخرین ویرایش:
آقا من یه چیزی واسم سوال شده این وسط

تو اویل 5 وقتی کریس ماجینی ها رو دید گفت اینا مثل چیزایی یه که لیان گزارش داده بود (یعنی خودش تا حالا این مدلیش رو ندیده بود)

حالا تو اویل 6 که داستانش قبل از 5 شده خودش با کلی جونور پیشرفته درگیر شده بوده که چطور تو 5 اون حرفو زده ؟

حالا شاید من دارم اشتباه میگم نمیدونم ماشالا همه شما مو به مو اویل رو حفظین استادان گرامی ولی اگه درست یادم مونده باشه این قضیه الان عجیبه

خوب تو شماره 5 وجود ویروس جدیدی مطرح شد به اسم اورابورس که قبلاً نمونش وجود نداشته، منظور از این شباهت اینه که ماجینی‌ها چیزی شبیه به گاندوها بودند، نوعی زامبی‌ جهش یافته بودند. ولی فکر نکنم از این نمونه هیولاها تو نسخه ششم ببینیم.

شما هم می دونی احیاناً با این پستت به جماعتی توهین کردی ؟! یعنی هر کس توی این سایت و ... که بنا به هر دلیلی RE 4 , 5 رو بازی کرده احمق ـه و کسایی که به 3 تا قبلی وفادار موندن و تن به خفت ندادن روشن فکر و با کمالات !

نه عزیز من ، کسی به طرفدارای بازی نگفت احمق
گفتم چون احمق ها هم از این به بعد می تونن بازی کنن این شماره ها رو ، تعداد طرفدار ها و فروش بازی بیشتر میشه
قرار نیست حتما احمق باشن که!
یه کار ساده رو هم احمق ها می تونن انجام بدن ، هم زرنگ ها
یه کار سخت رو احمق ها نمی تونن انجام بدن!
الان گرفتی چی شد؟! کسی به شما نگفت احمق ، من کی باشم بیام به یه عده ای بگم احمق!
به هر حال بهتره لحن بهتری رو استفاده کنید چون اگه قرار نیست کسی اینجا احمق خطاب بشه پس اصلاً چرا این حرف باید زده بشه در غیر این صورت هم که تکلیف مشخصه ! در کل با لحن بهتر هم میشه اعتراض کرد !
خب ، "افرادی که هوش کافی برای تموم کردن 3 شماره ی اول رو ندارند" خوبه؟!

آخرین ویرایش:
RE5 شاید رزیدنت اویل خوبی نبود و بازی خوبی بود(که قطعا بازی خوبی بود که انقدر فروخته؛Haters gonna hate) ، اما RE4 ، نه تنها بازی شاهکاری بود (اگر میتوانید عنوانی مثل این بیاورید - تحدّی -) ، بلکه رزیدنت اویل فوق العاده خوبی هم بود .
تا زمانی که لـَنگ دوربین باشید ، وضعیت همینه متاسفانه .
من فک نکنم تو اصلا دستت به Evil های PS1 خورده باشه چون اگه خورده بود مشخصا باید میگفتی RE4 و RE 5 بازیهای خوبی هستن ( مشخصا RE4 بازی خیلی خوبیه ولی RE5 یه تقلید ناشیانه و دست و پا چلفتی از RE4 و یه سری اکشن رو حوضی که خودشون از RE 4 تقلید میکردن ) نه Evil های خوبی . مطمئنا خود میکامی هم میدونه با RE4 روند Evil رو تغییر داد . یه عده بازی خیلی به دلشون نشست چون بازی روون تر شده بود ، ترسش کمتر شده بود ( خیلی ، خیلی کمتر ) کلا ذهن رو مشغول نمیکرد و فضای بازی بازشده بود ، قرار بود تو دهکده تو هوای باز بری جلو ، دیگه قرار نبود بری تو اداره ی پلیس با زامبی ها تو 6 متر جا دسته و پنجه نرم کنی ! دوربین دیگه واید شات از روبه رو نبود دوربین رفته بود پس سر لیان ! دیگه ترسی وجو نداره ! دیگه نمیدونم چی بگم ! بهتره تو اون دوران بازی میکردی تا متوجه بشی من چی میگم ! الان دیگه ... بیخیال !
نه احمق نیست ، ولی مسلما آبکی دوسته ! نمیدونه Evil چی بوده الان چی شد ! یه جوری سیر قهقرایی COD دوست من .

RE5 شاید رزیدنت اویل خوبی نبود و بازی خوبی بود(که قطعا بازی خوبی بود که انقدر فروخته؛Haters gonna hate) ، اما RE4 ، نه تنها بازی شاهکاری بود (اگر میتوانید عنوانی مثل این بیاورید - تحدّی -) ، بلکه رزیدنت اویل فوق العاده خوبی هم بود .
تا زمانی که لـَنگ دوربین باشید ، وضعیت همینه متاسفانه .
فیلم Twilight هم زیاد فروخت ، اما ضعیفه
فروش چه ربطی به کیفیت داره عزیزم؟!
(میخوای اگه با زبون فارسی نمی فهمی عکس شقایق و گودرز بذارم برات؟)

من فک نکنم تو اصلا دستت به Evil های PS1 خورده باشه چون اگه خورده بود مشخصا باید میگفتی RE4 و RE 5 بازیهای خوبی هستن ( مشخصا RE4 بازی خیلی خوبیه ولی RE5 یه تقلید ناشیانه و دست و پا چلفتی از RE4 و یه سری اکشن رو حوضی که خودشون از RE 4 تقلید میکردن ) نه Evil های خوبی . مطمئنا خود میکامی هم میدونه با RE4 روند Evil رو تغییر داد . یه عده بازی خیلی به دلشون نشست چون بازی روون تر شده بود ، ترسش کمتر شده بود ( خیلی ، خیلی کمتر ) کلا ذهن رو مشغول نمیکرد و فضای بازی بازشده بود ، قرار بود تو دهکده تو هوای باز بری جلو ، دیگه قرار نبود بری تو اداره ی پلیس با زامبی ها تو 6 متر جا دسته و پنجه نرم کنی ! دوربین دیگه واید شات از روبه رو نبود دوربین رفته بود پس سر لیان ! دیگه ترسی وجو نداره ! دیگه نمیدونم چی بگم ! بهتره تو اون دوران بازی میکردی تا متوجه بشی من چی میگم ! الان دیگه ... بیخیال !

نه احمق نیست ، ولی مسلما آبکی دوسته ! نمیدونه Evil چی بوده الان چی شد ! یه جوری سیر قهقرایی COD دوست من .
بیشترین چیزی که موجب ترس میشد مربوط به ایمینگ و نحوه ی تیر اندازی بود و گرنه یه تغییر دوربین همچینم توی ترس غوغا نمیکنه ! همین که هم تیر کم داری باید فرار کنی هم توی شرایط ضروری باید جونت در بیاد تا شلیک کنی (!!!) خودش باعث استرس میشه ! ولی خب فقط همین مورد نیست که می تونه بترسونه !

من نمیدونم چرا وقتی یه بازی همون گیم پلی نسخه های قبل رو ادامه میده میاین میگین آآآآِی این چقدر تکراریه چرا نوآوری نداره.(Call of duty)
ولی وقتی یه بازی میاد زاویه دوربین رو بهتر میکنه گیم پلی رو روون میکنه به سلیقه های دیگران هم اهمیت میده میاین میگین نه این باید برگرده به ریشه هاش.(Resident Evil) حالا این استدیو های بدبخت باید جه کار کنن؟؟؟؟
در ضمن همیشه تو همه ی بازی ها یه شماره از بقیه بهتر مثلا MW2 تو COD یا GEOW1 تو GEOW یا DMC3 تو DMC و RE3 تو RE ها. هر کی هم از یه نسخه خوشش میاد ولی دلیل نمیشه بقیه نسخه ها بد باشن.
این تغییر هم به نظر من لازم بود.
فقط هم بگم که من تمام اویل های شماره دار اویل زیرو اویل کد ورونیکا اویل ریمیک و یه اویل رو WII رو بازی کردم و به نظرم اویل 4 بهتر بود. اویل رو استاد میکامی خلق کرد و با شماره ی 4 اونو کامل کرد.

HL2-GF
نیما، فقط DLCـه Lost In Nightmare کل حرفاتو نقض میکنه. یه REـه اصیل، حتما نیازی نیست که دوربین ایزومتریک داشته باشه. RE رو در درجه ی اول داستانش، بعد اتمسفر Mysteryـیش و معماهاش کرد RE، نه زاویه دوربینش. نمیگم RE4 و RE5 رزیدنت ایول های اصیلی بودن، دارم میگم با یک دوربین استاندارد و اکشن روون هم میشه یه REـه وفادار به ریشه ها ساخت. که این طور که از شواهد پیداس، کپکام سعی کرده حداقل در نیمه ی لیان تو RE6 این کار رو بکنه.

یه عده هنوز باید گوششون رو کشید برد تو زیرزمین انداخت چراغو خاموش کرد که یوخده ادب بشن.

پ.ن: آقا با دوربین ایزومتریک مگه میشه بازی کرد آخه؟ الان که 1997 نیست.

یه پست تقریبا بی ربط بدیم تاپیک از این حال و هوا در بیاد :دی.
کسی Resident Evil Remake که برا GameCube اومده بود رو بازی کرده؟ (اگه بازی نکردین حتما روی PC بازی کنید با امولاتور)
خیلی چیز ردیفی شده بود. گرافیکش هم عالی بود.
میگم اگه Evil 2 & 3 هم همون جوری ریمیک میکردن عالی میشدا :-?. نمیدونم چرا این کار رو نکردن.
بعد همه رو در یک پکیج استثنایی برا PS3 عرضه میکردن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or