Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا کمی مراعات حال همدیگرو بکنن ... اینجا یه تالار عمومی هستش و هرکسی میتونه نظرات خودش رو بگه ... این آزادی و حق همه هستش ..بحث چیز خوبیه ولی تا جایی که به همدیگه خدایی نکرده توهین نکنیم ... هر کسی با یه چیزی حال میکنه و اونو بهتر میدونه پس دلیلی نداره اعتقاداتمون رو به هم دیکته کنیم این کار میشه دیکتاتوری...
فعلا نه به داره و نه به بار ... کمی صبر کنیم تا ببینیم چی میشه و چی از آب در میاد...

یه پست تقریبا بی ربط بدیم تاپیک از این حال و هوا در بیاد :دی.
کسی Resident Evil Remake که برا GameCube اومده بود رو بازی کرده؟ (اگه بازی نکردین حتما روی PC بازی کنید با امولاتور)
خیلی چیز ردیفی شده بود. گرافیکش هم عالی بود.
میگم اگه Evil 2 & 3 هم همون جوری ریمیک میکردن عالی میشدا :-?. نمیدونم چرا این کار رو نکردن.
بعد همه رو در یک پکیج استثنایی برا PS3 عرضه میکردن :دی
من هم شدیداً پیشنهاد میکنم اگه بازی نکردید بازی کنید. شاید معنی ریشه و اصالت بازی از نظر برخی از عزیزان تغییر کنه و متوجه بشن اصالت یعنی چی. این بازی یک بازی دو نسل قبله ولی دوباره سازی شده برای این نسل. به خوبی هم جواب داده. در یک کلام عالی. برای کسانی که میگن توی این نسل مکانیزم و گیم پلی نسل های قبل دیگه جواب گو نیست.

پستم افتاد آخر صفحه:| نیما هم که قاطی کرد:دی بزار اینجا نقل قولش کنم:
HL2-GF
نیما، فقط DLCـه Lost In Nightmare کل حرفاتو نقض میکنه. یه REـه اصیل، حتما نیازی نیست که دوربین ایزومتریک داشته باشه. RE رو در درجه ی اول داستانش، بعد اتمسفر Mysteryـیش و معماهاش کرد RE، نه زاویه دوربینش. نمیگم RE4 و RE5 رزیدنت ایول های اصیلی بودن، دارم میگم با یک دوربین استاندارد و اکشن روون هم میشه یه REـه وفادار به ریشه ها ساخت. که این طور که از شواهد پیداس، کپکام سعی کرده حداقل در نیمه ی لیان تو RE6 این کار رو بکنه.

کیوان خواستم جواب پستت رو بدم که به من فرمودی کلا توهم میزنم. اما بعد از خوندن 3-4 صفحه که بعد از اون حرفت رفته بود جلو، تصمیم گرفتم کلا جواب ندم به حرفات. اصلا ارزش جواب دادن هم نداری. موفق باشی با تفکراتی که داری، و جلو میری. ;)

بعضیا واقعا کودکانه حرف میزنن درسته که شماره کلاسیک خوب بود ولی دلیلی وجود نداره که اینجوری سطح بالا حسابشون کنیم تا حدی که مقدس بشن
خود من خیلی شماره های کلاسیک رو دوس دارم و لا خیلی ها هم جنگ و دعوا داشتم سرشون که از 4 و 5 بهتر بودن ولی الان اگر یه کلاسیک و شماره 6 رو بزارن جلوم من صد در صد این رو انتخاب می کنم چون این بازی نشون میده رزیدنت ایول داره وارد یه قلمرو جدیدی میشه

دوستان من پیشنهاد میکنم دیگه همگی از این تاپیک و از این بحث بکشید بیرون.
دیگه واقعا داره بعضی چیزا از حد میگذره و طرفین بحث از هم ناراحت میشن و دید ها نسبت به هم عوض میشه. خیلی چیزا که نباید گفته میشد ، گفته شد. دیگه نذارید بدتر بشه.
از اولش هم معلوم بود تاپیک بوی خون میده :دی

ایول با همون دوربین ثابت ( ایزومتریک ) ، به قول دوستان زامبی های کند حرکتی که هر قدمشون بوی مرگ میداد ! معنا پیدا کرد . ایول برای اکشن ساخته نشد ! همون سال ها سبک اکشن عناوین خودش رو داشت ، ایول های 1 2 3 و سازنده هاش هدفشون معنای واقعی Survival Horror بود .

کپکام دیگه کیکام 1997 نیست . امروز کپکامی هست که میاد میگه ، باید واسه فروش بیشتر و همه پسند تر شدن بازیمون در غرب خشونت سری DMC رو بیشتر کنیم .

تعجب می کنم از پست هایی که بدون تست موضوعی نتیجه رو صادر می کنند ! ایا واقعا امروز گیمرها تبدیل شدن به یک سری وحشی ! که فقط می خوان دیسک بازی رو بزارن توی دستگاه و با انیمیشن نرم شخصیت بازی و اهنگ های راک و تندش شروع کنند وحشیانه شمشیر یا گلوله های بی نهایت موجود رو در شکم یه مشت سیاهی لشکر خالی کنند تا جایی که ارضا بشن ؟ اینه درک کپکام از گیمر های امروز غرب ؟

ایا باید این خضعبلات کپکام رو باور کرد که ملت خودشون شدند مثل یک سری زامبی که فقط گیم پد رو میگیرن دست و می کشند تا جایی که سرشون از شدت صدای موسیقی تند بازی و کشتار کرکتر به درد بیاد و گیم پد رو بزارن و برن ......

دوستان من پیشنهاد میکنم دیگه همگی از این تاپیک و از این بحث بکشید بیرون.دیگه واقعا داره بعضی چیزا از حد میگذره و طرفین بحث از هم ناراحت میشن و دید ها نسبت به هم عوض میشه. خیلی چیزا که نباید گفته میشد ، گفته شد. دیگه نذارید بدتر بشه.
از اولش هم معلوم بود تاپیک بوی خون میده :دی
کل کل و بحث کردن هیچ اشکالی نداره. اما متاسفانه جنبه و ظرفیت خیلی از دوستان پایینه. اگه یکی خلاف میلش نظر بده تا میتونه طرف رو میکوبونه. اینجا هیچ کس به کسی احترام نمیزاره و همه به جای صحبت کردن در مورد موضوع اصلی تاپیک بهم می توپند و همدیگرو مسخره میکنند. کی میخواد این فرهنگ درست کامنت دادن درست بشه خدا میدونه !

من نمی دونم الان اگه بالفرض از شماره 4 همون سبک قبلیارو ادامه می دادن بازم رفقا می گفتن که همون سبک خوبه یا نه ! یا می گفتن که دیگه خسته کننده شده ! 8-|
بعضیام که بازیو دو سه بار تموم کردن دارم میزنن تو سر کله هم میگین دیگه ما قطع امید کردیم و این حرفا ! بابا حداقل صب کنین بازی بیاد ! بعد هرچی میخواین بگین ! :|

من نمی دونم الان اگه بالفرض از شماره 4 همون سبک قبلیارو ادامه می دادن بازم رفقا می گفتن که همون سبک خوبه یا نه ! یا می گفتن که دیگه خسته کننده شده ! 8-|
بعضیام که بازیو دو سه بار تموم کردن دارم میزنن تو سر کله هم میگین دیگه ما قطع امید کردیم و این حرفا ! بابا حداقل صب کنین بازی بیاد ! بعد هرچی میخواین بگین ! :|
ما ایرانیا استاد چشم بسته غیب گفتنیم!!!

جالب اینجاست که تا میگیم بازی بد شده میگن مشکلت با دوربینه!!
الان با فیلم مثال می زنم!
یه فیلم خیلی خوب داریم که سیاه و سفیده ، خیلی معروف و محبوب میشه این فیلم ، از هر لحاظ هم قابل تحسینه!
بعدا بخاطر محبوبیت این فیلم ، از اسمش سو استفاده می کنن ، یه ادامه واسش میسازن که هم رنگیه ، هم هنرپیشه های خوشگل تری داره ، هم درکش راحتتره ، هم تعداد آدمای بیشتری می تونن این فیلم رو ببینن ، حتی اونایی که فیلم هندی دوست دارن!
ولی خب این ادامه صرفا برای پول در آوردن از اسم فیلمه ، و کاملا تجاریه
طرفدارای نسخه اول ، صداشون در میاد که چرا یه ادامه ی چیپ T*eenage پسند ساختین واسه این فیلم
حالا بنظرتون مشکل طرفدارای نسخه اول اینه که چرا هنرپیشه ها خوشگلن؟ چرا فیلم رنگیه؟
می تونستن یه ادامه ی رنگی خیلی خوب واسش بسازن ، ولی فقط به نکات تجاری اهمیت دادن و این که چقدر فروش کنه...
حالا اگه گرفتین منظور چیه؟
کسی نمیگه چرا پیشرفت کرد ، همچنان با دوربین ثابت و BG های از قبل رندر شده بازی تحویلمون بدن ، مشکل با آب بستنشون تو بازیه...
----------------------
ساده تر از این نمیشه توضیح داد بلایی رو که سر این بازی اومده
این هم نظر شخصی من نیست ، این اتفاقیه که افتاده!
چرا یه سری انقدر...

نیما، فقط DLCـه Lost In Nightmare کل حرفاتو نقض میکنه. یه REـه اصیل، حتما نیازی نیست که دوربین ایزومتریک داشته باشه. RE رو در درجه ی اول داستانش، بعد اتمسفر Mysteryـیش و معماهاش کرد RE، نه زاویه دوربینش. نمیگم RE4 و RE5 رزیدنت ایول های اصیلی بودن، دارم میگم با یک دوربین استاندارد و اکشن روون هم میشه یه REـه وفادار به ریشه ها ساخت. که این طور که از شواهد پیداس، کپکام سعی کرده حداقل در نیمه ی لیان تو RE6 این کار رو بکنه.
من اصلا حرفم این نبود که صرفا باید دوربین ایزومتریک باشه ، به قول امیر تو سال 97 که زندگی نمیکنیم . من میگم چرا یه عنوان سروایول هرور که تعریف و نماد یک سبک هست ( حالا به همراه SH ) باید تبدیل بشه به یه عنوان صرفا اکشن ! بعد تازه بهش بگن RE خوبی هم هست ! چون خودمون خواستیم چون ذائقه مون رو پرورش ندادیم ؛ چون بازی که اکشن بی اهمیت ترین المانش بود رو مهمترین المانش کردیم ! من همین حرفم رو صفحه ی 14 هم گفتم ، خوش به حال کسایی که فهمیدن !

RE5 شاید رزیدنت اویل خوبی نبود و بازی خوبی بود(که قطعا بازی خوبی بود که انقدر فروخته؛Haters gonna hate)
این Haters gonna hate هم مثل جملاتی همچون " یخورده بزرگ شید " شدیدا توی بی سی خز شده :دی.
Twilight فروشش عالیه پس خوبه، نه؟ Hater gonna hate.
Transformers فروشش عالی پس شاهکاره، نه؟ Hatter gonna hate.
Cod ها کلا masterpiece هستن، نه؟ Hatter gonna hate.

حقیقتا من RE رو بخاطر حس ترسش دوست دارم ( داشتم یعنی! ) . RE5 یه اکشن خالص بود. یه اکشن خالص و ناقص! چون من اگه بخوام اکشن بازی کنم میرم GeOW میزنم حال دنیا رو هم میبرم. نه اینکه یه بازی اکشن بازی کنم، بعد در حال حرکت نتونم Aim کنم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or