Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
قربونت برم آر پی جی رفت تو حلقش. مرگ 160% تائید شدس از طرف ما :دی. برگشتن از دنیای مردگان توی God of War رو Castlevania و DMC چیز عادی هست ولی RE.... فک نکنم :دی.

ای بابا مگه شما آثار کوجیما رو بازی نکردی :d ما دیگه به این ژاپنی بازیا عادت کردیم :d یه دفعه بیگ باس ظاهر میشه اون میمیره و زنده میشه یکی دیگه متولد میشه :d کلا ژاپنی ها حال میکنن از این کارا احتمال مردن وسکر هم از 160 بکن 60 چون معلوم نیست :d

قربونت برم آر پی جی رفت تو حلقش. مرگ 160% تائید شدس از طرف ما :دی. برگشتن از دنیای مردگان توی God of War رو Castlevania و DMC چیز عادی هست ولی RE.... فک نکنم :دی.

خوب فریدون مشکل اصلی این هست که ممکنه چیزی که ما به عنوان وسکر دیدیم وسکر اصلی نباشه. یه جایی رو میگم برو یه چکی بکن. برو تو بخش کات سین‌های RE5 کات‌سین Wesker's Vulnerability رو انتخاب کن. آخرای کات سین موقعی که جت اوج میگیره یه چیزی شبیه موشک از جت شلیک میشه. یا مثلا قضیه‌ی سرم وسکر هم مشکوکه. وسکر از سال 1998 اون مدلی بوده. چرا باید به خودش فقط توی RE5 سرم بزنه؟ از اون جالب‌تر روی اون سرم علامت ترایسل هست. یعنی ساخت اون شرکته. هیچ فایل یا گزارشی در مورد استفاده‌ی وسکر از اون سرم نیومده جز RE6 و اون هم با آرم ترایسل.

خوب فریدون مشکل اصلی این هست که ممکنه چیزی که ما به عنوان وسکر دیدیم وسکر اصلی نباشه. یه جایی رو میگم برو یه چکی بکن. برو تو بخش کات سین‌های RE5 کات‌سین Wesker's Vulnerability رو انتخاب کن. آخرای کات سین موقعی که جت اوج میگیره یه چیزی شبیه موشک از جت شلیک میشه. یا مثلا قضیه‌ی سرم وسکر هم مشکوکه. وسکر از سال 1998 اون مدلی بوده. چرا باید به خودش فقط توی RE5 سرم بزنه؟ از اون جالب‌تر روی اون سرم علامت ترایسل هست. یعنی ساخت اون شرکته. هیچ فایل یا گزارشی در مورد استفاده‌ی وسکر از اون سرم نیومده جز RE6 و اون هم با آرم ترایسل.
احد اون فرضیه اولت به نظرم رده چون اگه این شاتلهای فضایی رو هم ببینی وقتی میرن بالا تیکه میشن و یه چیزی ازشون میفته . اون جت هم به نظرم مثل همینه .
اما اون 2 تا فرضیت جالبه . مخصوصا اون سرم خودمم شک کرده بودم .

کی اکشن خواست از RE؟ فکر کنم بعد از گند RE4 به اینور این مسخره بازی های اکشن در اومد ها...!!! منکه یادم نمیاد قبلا حالت اکشن نفس گیر دیده باشم تو RE. من یه بازی ترسناک و خوفناک، با زامبی های ساده کند یادم میاد که حتی وقتی یکی از این زامبی های کند جلوم سبز میشد کم میموند دسته رو پرت کنم. معماهای جالب و پیدا کردن قفل در ها رو یادم میاد. ترکیب های جالب سلاح ها و مواد رو یادم میاد. یادم میاد وقتی یه بازمانده پیدا میکردیم و یه موجود زنده می دیدیم از خوشحالی تو پوستمون نمیگنجیدیم. یادم میاد وقتی وارد Safe room میشدیم نفس راحت میکشیدیم و انگار وارد بهشت شدیم. یادم میاد وقتی مثلا نمسیس جلوت سبز میشد دنیا رو سرت خراب میشد. با هزار راه و نقشه سعی میکردی بکشیش. من اکشنی یادم نمیاد. الان ماشالا مسلسل و کلی نیروی کمکی و آر پی جی و ... دست به دست هم دادن تا تازه به دوران رسیده های Re که این سری رو از RE4 به بعد شناختن برن بازی رو بخرن و فروش بری Capcom تضمین بشه. همونطور هم که خودش علنا داره اعتراف میکنه که فقط به خاطر فروش نمیریم به سبک گذشته و در حقیقت طرفداران واسه ما پشیزی ارزش ندارن.
همش توهمه این پست ، از سر و روی این پست ، فقط توهم میباره ...
بابا تو اُلدسکول ، just leave us alone ...
از آبدارچی کپکام گرفته ، تا Kenichi Ueda و Yasuhiro Anpo از من و تو بیشتر از گیمینگ سر در میارن ، پس وقتی میبینن تقاضا اینه ، بازیشون رو بر اساس تقاضا میسازن ، نه بر اساس ماینریتی ... حالا شما دوس نداری این دوربین رو (خیلی جالبه ! صنعت باهاش متحول شده ، گیرز و آنچارتد تحویل ما داده ، بعد میشه بد ! ) خب نظرت محترم ، دیگه این که آمپر میچسبونی و Fact میدونی نظر خودت رو ، یُخده بدور از انصافه فردین جان ؛ شما اکشن دوس نداری دلیل نمیشه اکثریت دوس نداشته باشن .
یه نکته ای هم که هست اینه که اگر RE4 به قول تو و تمام کسایی که این لطیفه رو میگن : "گند" ، این نمیشد متا اسکورش .
Happy or not , face the truth .

آخرین ویرایش:
:دی
البته فریدون از RE5 این کپکام داره به حرف‌های فن بیس‌هاش توجه میکنه. علت حضور وسکر هم همین خواسته‌های فن بیس‌ها بود :دی اون مردن وسکر هم خیلی مشکوکه. یعنی این طور نیست که وسکر مرده باشه و کپکام هی زنده بدونش رو تکذیب کنه و ما مجبور باشیم قبولش کنیم. وسکر در بدترین حالت هم اگه مرده باشه باز یه نقشی توی RE6 داره. حضور کرس باید توجیه باشه. یاد اون جمله‌ی معروف Illidan به Maiev میوفتم. " the hunter is nothing without the hunt" این دقیقا مصداق کرس هست توی این بازی. :دی
بابا‏‏ ‏تو‏ ‏چه‏ ‏گیری‏ ‏به‏ ‏مرده‏ ‏یا‏ ‏زنده‏ ‏بودن‏ ‏وسکر دادی؟:دی داستان بازی مگه تو سال 2008 نیست؟ خوب چه بخوایم چه نخوایم وسکر تو اون سال زنده بود! پس این فرضیه که وسکر زنده هست یا مرده رو باید کنار بزاریم.

ممکن نیست به خاطر سقوط جت باشه؟خب اونموقع تا حد زیادی ضعیف بود.

از آبدارچی کپکام گرفته ، تا Kenichi Ueda و Yasuhiro Anpo از من و تو بیشتر از گیمینگ سر در میارن ، پس وقتی میبینن تقاضا اینه ، بازیشون رو بر اساس تقاضا میسازن ، نه بر اساس ماینریتی ... حالا شما دوس نداری این دوربین رو (خیلی جالبه ! صنعت باهاش متحول شده ، گیرز و آنچارتد تحویل ما داده ، بعد میشه بد ! ) خب نظرت محترم ، دیگه این که آمپر میچسبونی و Fact میدونی نظر خودت رو ، یُخده بدور از انصافه فردین جان ؛ شما اکشن دوس نداری دلیل نمیشه اکثریت دوس نداشته باشن .
یه نکته ای هم که هست اینه که اگر RE4 به قول تو و تمام کسایی که این لطیفه رو میگن : "گند" ، این نمیشد متا اسکورش .

کیوان تو باره رگ اژدها دوستیت گل کرد..؟

خوب این رو هر کسی میدونه که بازیهای اکشن و سینمایی متقاضی بیشتری دارن و اگر بحث تقاضا باشه باید همه بزنن تو این سبک اونم به تقلید از کالاف دیوتی..

هر بازی یک سبک خاص خودش رو داره و RE هم به خاطر این سبکش معروف شد و الان درست نیست برای شرکتی مثل کپکام که سبک بازیش رو به پول بفروشه..

منظور فردین هم از به گند کشیده شدن RE4 تغییر سبک بازی بود وگرنه هم RE4 و RE5 جزء بازی ها خوب محسوب میشن

WoW
اویل 6 تایید شده انقد شلوغ شده فک کنم Half Life 3 تایید بشه سرور فرم Down بشه به کل :دی
نه دیگه!:دی
داری RE رو با HL مقایسه میکنی؟!
هم قدمت RE بیشتر از HL هست و هم طرفدارها و فن های RE بیشتر از HL هستند...:دی
محبوبیتی که رزیدنت اویل داره رو HL نداره.

کیوان تو باره رگ اژدها دوستیت گل کرد؟
اژدها دوستی دیگه چه صیغه ایه ؟:-/
= = =
منظور فردین هم از به گند کشیده شدن RE4 تغییر سبک بازی بود وگرنه هم RE4 و RE5 جزء بازی ها خوب محسوب میشن.
Garbage ...
RE5 شاید رزیدنت اویل خوبی نبود و بازی خوبی بود(که قطعا بازی خوبی بود که انقدر فروخته؛Haters gonna hate) ، اما RE4 ، نه تنها بازی شاهکاری بود (اگر میتوانید عنوانی مثل این بیاورید - تحدّی -) ، بلکه رزیدنت اویل فوق العاده خوبی هم بود .
تا زمانی که لـَنگ دوربین باشید ، وضعیت همینه متاسفانه .
هر بازی یک سبک خاص خودش رو داره و RE هم به خاطر این سبکش معروف شد و الان درست نیست برای شرکتی مثل کپکام که سبک بازیش رو به پول بفروشه.
خیر ، رزیدنت اویل 4 ، میوه به بار نشسته کپکام از ip رزیدنت اویل هست . نوک قلّه موفقیت ...

مگه هرچی صنعت گیم رو متحول کرد باید ازش تو بقیه بازیها استفاده بشه؟ ، چون گیرز و آنچارتد MOTEHAVVEL :دی ، کردن صنعت گیم رو با این حرکت که من خیلی قبل از گیرز تو بازی Kill Switch دیدم ، از فردا Fifa هم از این دوربین استفاده کنه ، Little Big Planet و Need For Speed هم از این دوربین استفاده کنن چون متحول کرده ، ها؟
مطمئنا" تقاضا اینه که محتوای پــ*ـورن هم تو بازی گنجونده بشه ، استفاده کنن درسته ؟ ، چون از گیمینگ بیشتر از من سر در میارن؟

خیر ، رزیدنت اویل 4 ، میوه به بار نشسته کپکام از ip رزیدنت اویل هست . نوک قلّه موفقیت ...
شما که اصلا فک نمی کنی هرچی میگی [FACT] ـه مطلقه!
----------------------------------------
می دونی ، کلا هر چی مینویسی داری ادا در میاری ، سعی می کنی خیلی c00l و باحال بنظر برسی ، ولی خب ، حقیقتش اینه که اصلا نیستی :)
نه فقط بخاطر این پست! ، کلا" خیلی سعی می کنی دیده بشی! ، تک تک استفاده های پر از اغراق عبارات انگلیسیت و خیلی از کارای دیگه ت که دیگه به این تاپیک مربوط نیست این قضیه رو ثابت می کنه!
قشنگ می دونم وقتی پست میزنی چه حسی داری:) ، فک می کنی الان کاپ میدن بهت هرچی c00l تر مخالفت کنی ، ولی...

آخرین ویرایش:
می دونی ، کلا هر چی مینویسی داری ادا در میاری ، سعی می کنی خیلی c00l و باحال بنظر برسی ، ولی خب ، حقیقتش اینه که اصلا نیستی :)
نه فقط بخاطر این پست! ، کلا" خیلی سعی می کنی دیده بشی! ، تک تک استفاده های پر از اغراق عبارات انگلیسیت و خیلی از کارای دیگه ت که دیگه به این تاپیک مربوط نیست این قضیه رو ثابت می کنه!
قشنگ می دونم وقتی پست میزنی چه حسی داری:) ، فک می کنی الان کاپ میدن بهت هرچی c00l تر مخالفت کنی ، ولی...
کلا واسه آدمای متوهمی مثل من کاری نمیتونم بکنم :) دوستانی که من رو میشناسن قشنگ دارن به تو با این پست مضحکت میخندن :) ... !
پست تاریخی بازیسنتر :
توهمات خودتون رو به دیگران نسبت ندین .
مگه هرچی صنعت گیم رو متحول کرد باید ازش تو بقیه بازیها استفاده بشه؟ ، چون گیرز و آنچارتد MOTEHAVVEL :biggrin1: ، کردن صنعت گیم رو با این حرکت که من خیلی قبل از گیرز تو بازی Kill Switch دیدم ، از فردا Fifa هم از این دوربین استفاده کنه ، Little Big Planet و Need For Speed هم از این دوربین استفاده کنن چون متحول کرده ، ها؟
مطمئنا" تقاضا اینه که محتوای پــ*ـورن هم تو بازی گنجونده بشه ، استفاده کنن درسته ؟ ، چون از گیمینگ بیشتر از من سر در میارن؟
81716484303759998217.jpg

===
یهویی پریدن وسط بحث ، اونم پابرهنه همین میشه نتیجش .

ندارم متاسفانه :دی
تمام پاراگراف اولت توی همین بازی هم شدنیه ! :دی شاید خنده دار باشه ولی خب می تونن همچین زامبی هایی رو برای محیطی که لیان توش هست خلق کنن ! البته هنوز چیزی هم ازشون ندیدیم ! ممکنه الان هم با همون زامبی های کند طرف باشیم ! فقط یه صحنه بود یارو پرید روی لیان ولی توی سایر موارد دویدن و بالانس زدن و ... از زامبی ها نبود تا جایی که یادم مونده ! غول های بزرگ مزرگ هم داشت اینطور که توی بعضی صحنه ها دیده میشد . در کل هنوز برای قضاوت زوده چون میشه گفت دونسته های ما از بازی خیلی بیشتر از ندونسته هامونه ! ممکنه خیلی از این صحنه هایی که دیدیم اصلاً اون چیزی نباشه که ما فکر میکنیم ! کما اینکه اولین تریلر نینجا گایدن 2 آخرین صحنه ی بازیه یا تریلر هایی که از آنچارتد 3 پخش میشه یه سری شخصیت رو بر عکس اون چیزی که هستن نشون میده و ... تنها ایراد بازی که 5 رو اونقدر از حال و هوای قبلیا دور کرد پازل بود ! فقط همین بخش پازل می تونه کلی شرایط رو بر عکس کنه حداقل با توجه به اون DLC شماره 5 میشه امید داشت این شماره یه کم از این بابت بهتر بشه ! و گرنه بخش اکشن چیزیه که تا حدودی الان لازمه ی هر سبکی هست حتی RE ! کی بدش میاد لیان به جای راه رفتن در حد یه آدم معمولی بیاد بتونه چند تا دایو هم ببنده وسط اون سیل جمعیت یا بتونه باهاش راحت تر شلیک کنه ؟!
خودت هم توی حرفات هست چون اون RE1 ـه می تونه اون تاثیر لازم رو بذاره حالا از کجا معلوم الان یه RE با همون سبک و سیاق ساخته بشه و همونقدر موفق باشه ؟! :دی اینا نمی تونن یه نسخه ی شماره دار رو با اما و اگر و امید و آرزو بسازن که ! اینو باید در نظر داشت ! ریسک پذیری توی این برهه از بازی سازی خیلی خیلی سخت تر از اون زمانه !

آقا شما مثل اینکه خیلی آتیشت تنده ! :دی بالا هم اشاره کردم بخونی جوابت رو میگیری ! هنوز چیزی از این ندیدیم همین نسخه رو هم می تونن با جو تاریک و معما های سخت کاملاً لذت بخش کنن و رنگ و بوی سری کلاسیک رو بهش ببخشن ! دیگه نمی دونم چه جوری باید بگم ! :دی
آقا به پیر به پیغمبر ما هم بازی کردیم ایول ها رو :دی

این کافیه ؟ :دی (ADSL نداشتیم ولی به عشق DLC هاش خریدیم :دی ما هم این سری رو دوست داریم ولی گفتم که بعضی چیزها باید خاطره بمونه :دی)
آقا ما مخلصیم من هم امیدوارم همون بازی باشه که شایسته نام و پیشینش هست
موفق باشی :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or