دارم ! ولی میخوام پلاس بگیرم !عربستان فکر نکنم Store داشته باشه! ز کشور های عربی تا اونجایی که اطلاع دارم فعلا فقط همین اماراته! (کاش کویت هم داشت :d )
بهتره یک یوزر دیگه بسازی و بعد با توجه به اون و بازی هات کارت مورد نظرت رو بگیری!
ببینم به جز با PSN راه دیگه ای هست که مثلا از تو سایت خود pS بشه اکانت Plus برا یکی خرید ؟!نه جناب نمیشه، چه ربطی داره آخه؟ فقط PSN Card امارت تو استورش redeem میشه.
سلام..عربستان فکر نکنم Store داشته باشه! ز کشور های عربی تا اونجایی که اطلاع دارم فعلا فقط همین اماراته! (کاش کویت هم داشت :d )
بهتره یک یوزر دیگه بسازی و بعد با توجه به اون و بازی هات کارت مورد نظرت رو بگیری!
سلام..چرا میشه شما اگر یک اکانت برای امارت داشته باشید میتوانید راحت یک کارت psn امرکایی تهیه کنید و راحت توی اکانت امارت استفاده کنید خیلی از دوستان امتحان کردند و جواب هم داد:d
در این حالت 2 راه داری :dدارم ! ولی میخوام پلاس بگیرم !
چرا بابا هست.. من خودم مرتب دارم UAE PSN Card میگیرم..psn کارت دلار باید بخرید.واسه امارات کارتی وجود نداره.
جدی همین 2 راهه فقط ؟! با visa و master نمیشه خرید ؟!کی کو کجا ؟ :d
فعلا که در حال آپدیت socom هستیم! بعدش میرم امتحان میکنم :d
در این حالت 2 راه داری :d
یا بی خیال یوزرت بشی و کلا کوچ کنی به یک یوزر دیگه و با اون از این به بعد ادامه بدی :d
یا اینکه با یک یوزر دیگه پلاس بشی و مثلا بی خیال آواتر و این علامت + کنار یوزرت توی PSN بشی :d
حالا اومدیمُ یکی خواست مهاجرت کنه !وقتی Store نداشته باشه اون کشور مستر و ویزا هم کار نمیکنه دیگه :d
مشکل از کشوریه که موقع ثبت نام انتخاب کردی :d مثل من که نمیدونم چرا صادق بودم و محل زندگی رو زدم :d
نمیتونه کشورش و آدرسش رو تغییر بده ؟! 
سلام..حالا اومدیمُ یکی خواست مهاجرت کنه !نمیتونه کشورش و آدرسش رو تغییر بده ؟!
باو جا برا مستر و ویزا داره ها !