PSN Cards

سلام !
من با PSN card US میشه DLCـه KZ3 ریجن 2 رو خرید ؟! اکانتم برای Asiaـس !
سلام..
نه نمیشه باید ریجن فروشگاهی که ازش خرید میکنی با ریجن بازی یکی باشه.. یعنی کارتی که میگیری و اکانتی که باهاش خرید میکنی باید هم ریجن بازی باشند..
وقتی روی یه دستگاه یه DLC با رعایت موارد بالا گرفتی اون وقت میتونی تا موقعی که اکانتی که باهاش خرید کردی روی دستگاه هست (پاکش نکنی) از بقیه ی اکانتهای روی اون دستگاه از DLCی خریداری شده استفاده کنی..

حتما ریجن بازی با DLC باید یکی باشه (در مورد بعضی بازی ها باید کد روی جلد بازی رو هم بهش دقت کنی که DLC مربوط به اون دیسک رو تهیه کنی مثل سری بازی های COD)..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
سلام..
نه نمیشه باید ریجن فروشگاهی که ازش خرید میکنی با ریجن بازی یکی باشه.. یعنی کارتی که میگیری و اکانتی که باهاش خرید میکنی باید هم ریجن بازی باشند..
وقتی روی یه دستگاه یه DLC با رعایت موارد بالا گرفتی اون وقت میتونی تا موقعی که اکانتی که باهاش خرید کردی روی دستگاه هست (پاکش نکنی) از بقیه ی اکانتهای روی اون دستگاه از DLCی خریداری شده استفاده کنی..

حتما ریجن بازی با DLC باید یکی باشه (در مورد بعضی بازی ها باید کد روی جلد بازی رو هم بهش دقت کنی که DLC مربوط به اون دیسک رو تهیه کنی مثل سری بازی های COD)..
مرسي علي جون از جوابت !
قيمتاي پلاس چجوريه؟ براي خريد پلاس كه من آسيام ميتونم با psn card us خريداريش كنم؟

مرسي علي جون از جوابت !
قيمتاي پلاس چجوريه؟ براي خريد پلاس كه من آسيام ميتونم با psn card us خريداريش كنم؟
خواهش میکنم دوست من..
توی فروشگاه امارات الان 12+3ماه رو یعنی 15ماه پلاس رو 65$ میده.. کلا برای خریدن هر آیتمی از فروشگاه ها باید PSN Card همون Store رو تهیه کنی.. یعنی متاسفانه نمیتونی با US PSN Card توی یه فروشگاه آسیایی خرید کنی و اصلا کدش رو نمیتونی Redeem کنی..

اکانت پلاس اونقدرها هم خوب نیستش.. وقتی اشتراکت تموم بشه بازی های رایگانی که دانلود کردی دیگه نمیتونی ازشون استفاده کنی و باید دوباره تمدید کنی.. فقط آواتارها و ثم ها برای همیشه میمونه..
خوبی پلاس تخفیف ها هستش که اگه چیزی که تخفیف خورده رو بخری برای همیشه داریش..
بعضی از دموها رو هم برای پلاس زودتر ارائه میدن که توی ایران تا بخوای دانلودش کنی برای همه ارائه شده دیگه..

اگر برای گرفتن DLC کیلزونی که ریجنش پاله با اکانت پال از PSN خرید کنی , بعد از اتمام کار با پروفایل USA بازی رو انجام بدی DLC ها هستند؟
آره، مهم فقط اینه که از Store ـی بخری و نصب کنی که هم ریجن بازیت باشه، بعد از Download و نصب با هر پروفایلی از هر ریجنی میتونی باهاش بازی کنی ...
اکانت امارات PAl محسوب میشه؟
آره، ریجن دو محسوب میشه دیگه ...

آخرین ویرایش:
بازی های free مربوط پلاس همشون هم پاک نمیشنا! چون بعضیاشون تاریخ انقضایی نزده براشون! ولی برای بعضی های دیگشون زده(فکر کنم بازی های PS1 تاریخ انقضا دارند :d )

بازی های free مربوط پلاس همشون هم پاک نمیشنا! چون بعضیاشون تاریخ انقضایی نزده براشون! ولی برای بعضی های دیگشون زده(فکر کنم بازی های PS1 تاریخ انقضا دارند :d )
آره درسته.. منم دقیقا دیدم که بعضی هاش تاریخ انقضا نداره ولی دو سه تا بیشتر نبودن توی این همه بازی..
کلا این که تاریخ انقضا دارن خیلی ضده حاله..

آقا زیاد سوال کردم , این دیگه آخریشه:d

پس امارات ریجن 2 محسوب میشه , چون واحد پولیش دلاره میشه با PSN Card های US از استورش خرید کرد؟

بله دقیقا میتوانی خرید کنی بدونه هیچ مشکلی موفق باشی و خوش به حالت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or