PSN Cards

برادران ببخشید میدونم این سوال جاش این جا نیست اگه جواب بدید ممنون میشم!!!

من می خوام وصل شم فقط نمدونم کدوم کشور انتخاب کنم یکی میگه امریکا یکی میگه اروپا راستی ریجن دستگاه من 2 پالم هست!!!! درکل کدوم بهتر مزیتشم بگید ممنون میشم :">:">

برادران ببخشید میدونم این سوال جاش این جا نیست اگه جواب بدید ممنون میشم!!!

من می خوام وصل شم فقط نمدونم کدوم کشور انتخاب کنم یکی میگه امریکا یکی میگه اروپا راستی ریجن دستگاه من 2 پالم هست!!!! درکل کدوم بهتر مزیتشم بگید ممنون میشم :">:">
سلام..
کلا کشورِ اکانتی که میسازی بستگی به ریجن بازی هایی که داری داره.. مثلا اگه بازی ریجن یک داری برای خریدن DLCی اون بازی به اکانت ریجن یک (آمریکا) احتیاج داری.. اگه بازی ریجن دو داری به اکانت ریجن دو (انگلستان) احتیاج داری..
من خودم دوتا اکانت دارم یکی ریجن یک، یکی هم ریجن دو.. اکانت اصلیم ریجن دو هستش و سعی میکنم بازی های ریجن دو بگیرم.. (ولی ای کاش PS3م، اکانتم و همه ی بازی هام ریجن یک بود..)
ریجن دستگاه هم PAL هستش.. با توجه به اینکه ریجن PS3 روی بازی ها، DLCها و اکانت تاثیر نداره، به نظر من اکانت اصلیت رو ریجن یک (آمریکا) بساز و سعی کن بازی های ریحن یک بخری که اگه یه موقع خواستی DLC بگیری دچار مشکل نشی و احتیاج به یه اکانت دیگه نداشته باشی..
PS Store آمریکا فیمتهاش از بقیه Storeها بیشتر موقع ها کمتره و کارتش هم توی ایران زیاده..
اگه بازی هات ریجن دو هستن و خواستی یه اکانت ریجن دو بسازی، انگلستان رو انتخاب کن که کارتاش توی ایران هست..

سلام..
کلا کشورِ اکانتی که میسازی بستگی به ریجن بازی هایی که داری داره.. مثلا اگه بازی ریجن یک داری برای خریدن DLCی اون بازی به اکانت ریجن یک (آمریکا) احتیاج داری.. اگه بازی ریجن دو داری به اکانت ریجن دو (انگلستان) احتیاج داری..
من خودم دوتا اکانت دارم یکی ریجن یک، یکی هم ریجن دو.. اکانت اصلیم ریجن دو هستش و سعی میکنم بازی های ریجن دو بگیرم.. (ولی ای کاش PS3م، اکانتم و همه ی بازی هام ریجن یک بود..)
ریجن دستگاه هم PAL هستش.. با توجه به اینکه ریجن PS3 روی بازی ها، DLCها و اکانت تاثیر نداره، به نظر من اکانت اصلیت رو ریجن یک (آمریکا) بساز و سعی کن بازی های ریحن یک بخری که اگه یه موقع خواستی DLC بگیری دچار مشکل نشی و احتیاج به یه اکانت دیگه نداشته باشی..
PS Store آمریکا فیمتهاش از بقیه Storeها بیشتر موقع ها کمتره و کارتش هم توی ایران زیاده..
اگه بازی هات ریجن دو هستن و خواستی یه اکانت ریجن دو بسازی، انگلستان رو انتخاب کن که کارتاش توی ایران هست..

ممنون دوست عزیز >:d<>:d<

سلام دوستان
من یه اکانت هنگ کنگ دارم و میخوام برای بازی های ریجن اسیا از ps store خرید کنم ولی psn card برای این کشور گیر نمیارم
اگه لطف کنید و بهم بگید چیکار کنم خیلی خیلی ممنون میشم!!!
مرسی!! :):):):):)

دوستان كارت براي بازي هاي رجين 3 بايد چي خريد ؟
من رد دد رجين 3 دارم ميخوام دي ال اس هاشو بخرم ولي كارت رجين 3 نيست !!!

بعد يوزر خودم رجين يكه ، اگه يه يوزر رجين 3 بسازم و دي ال اس ها رو بگيرم ، وقتي با يوزر رجين 1ام بخوام بازي رو انجام بدم كه مشكلي نداره ؟

دوستان كارت براي بازي هاي رجين 3 بايد چي خريد ؟
من رد دد رجين 3 دارم ميخوام دي ال اس هاشو بخرم ولي كارت رجين 3 نيست !!!

بعد يوزر خودم رجين يكه ، اگه يه يوزر رجين 3 بسازم و دي ال اس ها رو بگيرم ، وقتي با يوزر رجين 1ام بخوام بازي رو انجام بدم كه مشكلي نداره ؟
ریجن 3خیلی کم یابه
شما بیا یک کاری کن برو بازیت را عوض کن و ریجن 2 بگیر تا راحتر پیدا میشه
اره میشه یک یوزه دیگه بسازی و توی یوزه اصلیت بازیش کنی
فقط یک یوزت را پاک نکنی تا پاک نشه:|:|:|

سلام

دوستان من یک کارت خرید آمریکا تهیه کردم و زمانی که میخوام ان را به کیف پولم اضافه کنم این پیغام را میدهد:
The funds could not be added to the wallet

همیشه مشکلی نبوده و بارها خرید داشتم.
کارت را هم مثل همیشه از سایت http://www.gamecredits.ir تهیه کردم

سلام دوستان
من یه اکانت برای کشور کویت دارم
میخواستم بدونم اگر یه dlc بخرم روی چه رجیونی کار میکنه؟
کلا رجیونه کشورهای خاورمیانه چنده؟؟!!
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or