دارم ! ولی میخوام پلاس بگیرم ! ببینم به جز با PSN راه دیگه ای هست که مثلا از تو سایت خود pS بشه اکانت Plus برا یکی خرید ؟!عربستان فکر نکنم Store داشته باشه! ز کشور های عربی تا اونجایی که اطلاع دارم فعلا فقط همین اماراته! (کاش کویت هم داشت :d )
بهتره یک یوزر دیگه بسازی و بعد با توجه به اون و بازی هات کارت مورد نظرت رو بگیری!
نه جناب نمیشه، چه ربطی داره آخه؟ فقط PSN Card امارت تو استورش redeem میشه.
سلام..عربستان فکر نکنم Store داشته باشه! ز کشور های عربی تا اونجایی که اطلاع دارم فعلا فقط همین اماراته! (کاش کویت هم داشت :d )
بهتره یک یوزر دیگه بسازی و بعد با توجه به اون و بازی هات کارت مورد نظرت رو بگیری!
سلام..چرا میشه شما اگر یک اکانت برای امارت داشته باشید میتوانید راحت یک کارت psn امرکایی تهیه کنید و راحت توی اکانت امارت استفاده کنید خیلی از دوستان امتحان کردند و جواب هم داد:d
در این حالت 2 راه داری :dدارم ! ولی میخوام پلاس بگیرم !
چرا بابا هست.. من خودم مرتب دارم UAE PSN Card میگیرم..psn کارت دلار باید بخرید.واسه امارات کارتی وجود نداره.
جدی همین 2 راهه فقط ؟! با visa و master نمیشه خرید ؟!کی کو کجا ؟ :d
فعلا که در حال آپدیت socom هستیم! بعدش میرم امتحان میکنم :d
در این حالت 2 راه داری :d
یا بی خیال یوزرت بشی و کلا کوچ کنی به یک یوزر دیگه و با اون از این به بعد ادامه بدی :d
یا اینکه با یک یوزر دیگه پلاس بشی و مثلا بی خیال آواتر و این علامت + کنار یوزرت توی PSN بشی :d
حالا اومدیمُ یکی خواست مهاجرت کنه ! نمیتونه کشورش و آدرسش رو تغییر بده ؟!وقتی Store نداشته باشه اون کشور مستر و ویزا هم کار نمیکنه دیگه :d
مشکل از کشوریه که موقع ثبت نام انتخاب کردی :d مثل من که نمیدونم چرا صادق بودم و محل زندگی رو زدم :d
سلام..حالا اومدیمُ یکی خواست مهاجرت کنه ! نمیتونه کشورش و آدرسش رو تغییر بده ؟!
باو جا برا مستر و ویزا داره ها !