PSN Cards

دوستان نضرتون درباره ی این سایت چیه ؟ واقعیه ؟

http://www.psncodegenerator.com/?i=473126

شرمنده نظر هستش .;)

اول این سایت ها شیاد هستن ID شما رو بالا میکشن میگه ID با پسورد بدین تا بهتون $ بدیم بعد اکانت پر .:biggrin1:

دوم مگه سایتش چی داره که به شما با دعوت دوستانتون به سایتش $ هدیه بگیرین :confused:

انقدر تو 360 یا PS3 دیدم ایدی بچه ها رو بالا میکشن که حد نداره پیشنهاد میکنم برین پول بدین $ رو بخرین بهتره.

اقاااااااا تورو خدا يكي بگه من Psn eu از كجا گير بيارم
امروز بعد از 2 هفته با 1000 بدبختيو ضرر يه Uncharted 2 PAL جور كردم
حالا هيجا اروپا نداره
حتي dc
چه كنم...؟

دوستان بهترین و مطمئنترین سایتی که میشه ازش اکانت خرید لطفا معرفی کنید.در ضمن ایا ریجین دستگاه یا خوده بازی هم برای خرید اکانت مهمه یا نه؟ممنون

دوستان بهترین و مطمئنترین سایتی که میشه ازش اکانت خرید لطفا معرفی کنید.در ضمن ایا ریجین دستگاه یا خوده بازی هم برای خرید اکانت مهمه یا نه؟ممنون
همین بازی سنتر خودمون هم اکانت میفروشه !
البته باید دقت کنی که آیدیت ماله چه ریجنی هست که همون اکانت رو بخری مثلا اگه آمریکایی هست باید PSNcard US بگیری ...

آخرین ویرایش:
همین بازی سنتر خودمون هم اکانت میفروشه !
البته باید دقت کنی که آیدیت ماله چه ریجنی هست که همون اکانت رو بخری مثلا اگه آمریکایی هست باید PSNcard US بگیری ...
این سایتی که گذاشتی بازیسنتر خودمون نیست.آدرس فروشگاه بازیسنتر اینه: http://store.bazicenter.com/

دوستان 1 سوال
اگه من psn کارت بگیرم و مثلا 1 DLC رو دانلود کنم که پولیه یهو وسط دانلود دانلود قطع بشه و بعد بخوام دوباره دانلود رو از نو شروع کنم اون تعداد دفعات دانلود کم میشه؟
یعنی 1 فایل رو که مثلا 4 دفعه میزاره دانلود کنی میمونه 4 دفعه یا 3 دفعه میشه (درصورتی که نصفه دانلود شده)
نمیدونم تونستم نظورمو برسونم یا نه؟:">

دوستان 1 سوال
اگه من psn کارت بگیرم و مثلا 1 DLC رو دانلود کنم که پولیه یهو وسط دانلود دانلود قطع بشه و بعد بخوام دوباره دانلود رو از نو شروع کنم اون تعداد دفعات دانلود کم میشه؟
یعنی 1 فایل رو که مثلا 4 دفعه میزاره دانلود کنی میمونه 4 دفعه یا 3 دفعه میشه (درصورتی که نصفه دانلود شده)
نمیدونم تونستم نظورمو برسونم یا نه؟:">
نه فقط در صورت عوض شدن آیدی کم میشه یعنی یه نفر دیگه از یه آیدی دیگه دانلود کنه !

دوستان تو PSN قیمت ها برای من به صورت £ نشون داده می شه این یعنی اکانت من UK هست درسته ؟!؟
من اگه از این گیم کارت های امارات بگیرم می تونم باهاش اکانت UK م رو شارژ کنم ؟
با ویزا کارت مجازی می شه خرید انجام داد یا اکانت رو شارژ کرد ؟
اکثر بازی هام هم رجین دو هستن ...

فقط به عشق دس ال سی جدید مگ !

دوستان تو PSN قیمت ها برای من به صورت £ نشون داده می شه این یعنی اکانت من UK هست درسته ؟!؟
من اگه از این گیم کارت های امارات بگیرم می تونم باهاش اکانت UK م رو شارژ کنم ؟
با ویزا کارت مجازی می شه خرید انجام داد یا اکانت رو شارژ کرد ؟
اکثر بازی هام هم رجین دو هستن ...
این سوال منم هست.
منم اکانتم UK هست باید چه کارتی رو بخرم که کار کنه؟

این سوال منم هست.
منم اکانتم UK هست باید چه کارتی رو بخرم که کار کنه؟
کارت امارات رو بخرید! اگر بخواید کارت uk که واحدش پوند هست بخرید هزینه ی زیادی باید بپردازید!
یه یوزر اماراتی بسازید و از psn امارات dlc مورد نظرتون رو بخرید و این dlc روی بازی های ریجن 2 کار میکنه و مشکلی نداره! چون امارات و uk هر دو ریجن 2 هستن!

کارت امارات رو بخرید! اگر بخواید کارت uk که واحدش پوند هست بخرید هزینه ی زیادی باید بپردازید!
یه یوزر اماراتی بسازید و از psn امارات dlc مورد نظرتون رو بخرید و این dlc روی بازی های ریجن 2 کار میکنه و مشکلی نداره! چون امارات و uk هر دو ریجن 2 هستن!
آیا از لحاظ جهانی هم قیمت ها فرق میکنه یا فقط توی ایران اینجوریه؟ منظورم اینه که اگه یه DLC قیمتش 3 پوند هست و بفرض سه پوند مساوی 5 دلار باشه آیا توی PSN امارات قیمت اون DLC 5 دلاره؟

آیا از لحاظ جهانی هم قیمت ها فرق میکنه یا فقط توی ایران اینجوریه؟ منظورم اینه که اگه یه DLC قیمتش 3 پوند هست و بفرض سه پوند مساوی 5 دلار باشه آیا توی PSN امارات قیمت اون DLC 5 دلاره؟
قیمت ها تقریبا برابر هستن! برای مثال یه بازی توی uk 3.99پوند هست توی us 6.99$ ! البته اینو من فرضا گفتم! اگر هم اختلافی بین قیمتا باشه در حده چند سنت هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or