ar93
کاربر سایت
اقاااااااا تورو خدا يكي بگه من Psn eu از كجا گير بيارم
امروز بعد از 2 هفته با 1000 بدبختيو ضرر يه Uncharted 2 PAL جور كردم
حالا هيجا اروپا نداره
حتي dc
چه كنم...؟
همین بازی سنتر خودمون هم اکانت میفروشه !دوستان بهترین و مطمئنترین سایتی که میشه ازش اکانت خرید لطفا معرفی کنید.در ضمن ایا ریجین دستگاه یا خوده بازی هم برای خرید اکانت مهمه یا نه؟ممنون
نه فقط در صورت عوض شدن آیدی کم میشه یعنی یه نفر دیگه از یه آیدی دیگه دانلود کنه !دوستان 1 سوال
اگه من psn کارت بگیرم و مثلا 1 DLC رو دانلود کنم که پولیه یهو وسط دانلود دانلود قطع بشه و بعد بخوام دوباره دانلود رو از نو شروع کنم اون تعداد دفعات دانلود کم میشه؟
یعنی 1 فایل رو که مثلا 4 دفعه میزاره دانلود کنی میمونه 4 دفعه یا 3 دفعه میشه (درصورتی که نصفه دانلود شده)
نمیدونم تونستم نظورمو برسونم یا نه؟
این سوال منم هست.دوستان تو PSN قیمت ها برای من به صورت £ نشون داده می شه این یعنی اکانت من UK هست درسته ؟!؟
من اگه از این گیم کارت های امارات بگیرم می تونم باهاش اکانت UK م رو شارژ کنم ؟
با ویزا کارت مجازی می شه خرید انجام داد یا اکانت رو شارژ کرد ؟
اکثر بازی هام هم رجین دو هستن ...
کارت امارات رو بخرید! اگر بخواید کارت uk که واحدش پوند هست بخرید هزینه ی زیادی باید بپردازید!این سوال منم هست.
منم اکانتم UK هست باید چه کارتی رو بخرم که کار کنه؟
آیا از لحاظ جهانی هم قیمت ها فرق میکنه یا فقط توی ایران اینجوریه؟ منظورم اینه که اگه یه DLC قیمتش 3 پوند هست و بفرض سه پوند مساوی 5 دلار باشه آیا توی PSN امارات قیمت اون DLC 5 دلاره؟کارت امارات رو بخرید! اگر بخواید کارت uk که واحدش پوند هست بخرید هزینه ی زیادی باید بپردازید!
یه یوزر اماراتی بسازید و از psn امارات dlc مورد نظرتون رو بخرید و این dlc روی بازی های ریجن 2 کار میکنه و مشکلی نداره! چون امارات و uk هر دو ریجن 2 هستن!
قیمت ها تقریبا برابر هستن! برای مثال یه بازی توی uk 3.99پوند هست توی us 6.99$ ! البته اینو من فرضا گفتم! اگر هم اختلافی بین قیمتا باشه در حده چند سنت هست!آیا از لحاظ جهانی هم قیمت ها فرق میکنه یا فقط توی ایران اینجوریه؟ منظورم اینه که اگه یه DLC قیمتش 3 پوند هست و بفرض سه پوند مساوی 5 دلار باشه آیا توی PSN امارات قیمت اون DLC 5 دلاره؟