PSN Cards

من یه PSN Card خریدم،فقط یه DLC از پروفم خرید کردم.بعد خواستم به یک اکانت ُ پروفایل دیگه که مال برادرم بود funds اضافه کنم،ولی ارور می ده؛هیچ راهی نیست بشه این مشکل رو حل کرد؟

من یه PSN Card خریدم،فقط یه DLC از پروفم خرید کردم.بعد خواستم به یک اکانت ُ پروفایل دیگه که مال برادرم بود funds اضافه کنم،ولی ارور می ده؛هیچ راهی نیست بشه این مشکل رو حل کرد؟
نه دوسته عزیز هیچ راهی نداره که یکی دیگه ازش استفاده کنه
فقط یک راه برایتان میمونه اکانته خودتان را بهش بدید و اون از اکانته شما دانلود کنه حالا هر چی که خواست
بعد فقط یادش نره که ایدیتان را پاک نکنه چون انوقت هر چی دانلود کرده پاک میشه:|

• Like
Reactions: ™Meysam

دوست من سلام
منظور شما این هست که یه دستگاه ps3 دارید و با داداشت 2 نفرش ازش استفاده میکنید ولی مثلا توی دستگاه 2 تا پروفایل دارید که یکیش برای داداشت هست و یکی دیگش برای تو خوب رفتی dlc خریدی دانلود کردی اضافه شده به دستگاه حالا اکانت داداشت رو انتخاب کردی و خواستی توش یوزر و پسورد خودت رو وارد کنی و dlc رو برای پروفایل داداشت دانلود کنی خوب این اررور داده چون وقتی dlc رو دانلود کنی با هر پروفایلی که داخل ps3 هست بخوای انلاین بزنی مشکلی برات به وجود نمیاد دیگه نیاز نداری دوباره دانلود کنی یعنی شما dlc دانلود کردی داداشت با پروفایل خودش بیاد بالا میتونه از dlc استفاده کنه

یا اینکه منظور شما این هست 2 تا ps3 هست یه دونه خودت یه دونه هم داداشت باید DLC رو که دانلود کردی به داداشت بگی با PS3 خودش دانلود کنه یعنی یوزر و پسورد اکانت تو روی توی پروفایلش بزنه و دانلود کنه

دوستان من خودم از اين سايت كارت خريدم مشكلي نبود...قيمت هاشم خوبه....
دوست نداشتم تبليغ جايي بشه چون چيزيش بهم نميرسه:d..ولي شايد مشكل تهيه كارت بعضي دوستان حل بشه;)
منم از اینجا میخرم مشکلی نبوده تا الان

دوستان من خودم از اين سايت كارت خريدم مشكلي نبود...قيمت هاشم خوبه....
دوست نداشتم تبليغ جايي بشه چون چيزيش بهم نميرسه:d..ولي شايد مشكل تهيه كارت بعضي دوستان حل بشه;)
سلام.. من هم از همین سایت PSN Cardهام رو تهیه میکنم.. قیمتهاشم الان خیلی بهتر شده.. مدیرش هم فکر کنم مدیر یه قسمتی از بازی سنتر هستش و آدم قابل اطمینانی هستش..
UAE PSN CARD هم مثل اینکه چند وقته سفارش دادن قراره به زودی برسه که اگه برسن عالی میشه..

سلام..
کسی UAE PSN CARD جایی پیدا نکرد بفروشه؟! اکانت اصلی ریجن2 من امارات هستش و نمی خوام یه اکانت ریجن2 دیگه بسازم.. یه اکانت US هم دارم برای اون راحت کارت میخرم ولی این اماراته من رو بیچاره کرده.. چندتا DLC ریجن2 میخوام بخرم..
لطفا اگه کسی جایی رو سراغ داره که UAE PSN CARD داره اطلاع رسانی کنه..

برای خرید بازی باید ریجن کارت با ریجن بازی یکی باشه؟:d
من اینو همیشه قاطی میکنم
سلام..
برای اینکه برای یه بازی DLC بخرید باید ریجن DLC با بازی یکی باشه.. یعنی کارتی که میخرید باید با بازی هم ریجن و مخصوصه اکانتی باشه که ساختین.. مثلا اگه یه بازی ریجن2 داری باید یه اکانت ریجن2 داشته باشی که براش DLCبخری و اگه اکانتت ریجن2 ماله امارات باشه مثلا، باید PSN CARD مخصوصه امارات بگیری..

سلام..
برای اینکه برای یه بازی DLC بخرید باید ریجن DLC با بازی یکی باشه.. یعنی کارتی که میخرید باید با بازی هم ریجن و مخصوصه اکانتی باشه که ساختین.. مثلا اگه یه بازی ریجن2 داری باید یه اکانت ریجن2 داشته باشی که براش DLCبخری و اگه اکانتت ریجن2 ماله امارات باشه مثلا، باید PSN CARD مخصوصه امارات بگیری..
ممنون فقط الان من دوتا اکانت دارم یکیش 1 یکیش 3:d
اکانت اصلی همون 3 هست بعد الان من بازی ریجن 1 بخرم از اون اکانتم که ریجن 1 هست هم خرید کنم میتونم با اکانت ریجن 3 بازیش کنم؟

ممنون فقط الان من دوتا اکانت دارم یکیش 1 یکیش 3:d
اکانت اصلی همون 3 هست بعد الان من بازی ریجن 1 بخرم از اون اکانتم که ریجن 1 هست هم خرید کنم میتونم با اکانت ریجن 3 بازیش کنم؟
سلام..
آره هیچ مشکلی نداره.. توی یه PS3 با هر اکانتی که DLC دانلود شه بقیه ی اکانت های روی اون دستگاه هم میتونن ازش استفاده کنن، فقط آواتارها هستش که فکر میکنم نمیشه روی چند اکانت استفاده شون کرد..
من خودم برای بازی های ریجن1م یه اکانت US دارم DLCها رو میگیرم روی اکانت اصلیم که ریجن2 هستش استفاده میکنم..

• Like
Reactions: kan'aan
سلام..
آره هیچ مشکلی نداره.. توی یه PS3 با هر اکانتی که DLC دانلود شه بقیه ی اکانت های روی اون دستگاه هم میتونن ازش استفاده کنن، فقط آواتارها هستش که فکر میکنم نمیشه روی چند اکانت استفاده شون کرد..
من خودم برای بازی های ریجن1م یه اکانت US دارم DLCها رو میگیرم روی اکانت اصلیم که ریجن2 هستش استفاده میکنم..

ممنون که جواب دادی

سلام دوستان
من یه اکانت هنگ کنگ دارم و میخوام برای بازی های ریجن اسیا از ps store خرید کنم ولی psn card برای این کشور گیر نمیارم
اگه لطف کنید و بهم بگید چیکار کنم خیلی خیلی ممنون میشم!!!
مرسی!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or