PS4 :Chmielarz پنجاه درصد اختلاف سرعت دارد - Penello جواب می دهد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

اخیرا آقای Adrian Chmielarz که کارگردان هنری استدیو People Can Fly هستند و بازی های Painkiller و Bulletstorm را در کارنامه خود دارند، طی توئیتی ادعا کرده اند که یکی از کنسول های نسل بعد دارای 50 درصد قدرت بیشتر است.
یک نفر از ایشان خواسته است تا واضح صحبت کنند و ایشان پاسخ دادند: این PS4 است که قوی تر می باشد.

ps4_xbox-one_bulletstorm-dev.jpg

طولی نکشید که درباره این موضوع از آقای Albert Penello که به عنوان مدیر برنامه ریزی محصولات در کمپانی مایکروسافت مشغول هستند، سوال شد.
که پاسخ دادند: کدوم سازنده؟ پست Chmielarz نشان داده شد و آقای Penello گفتند: او را نمی شناسم
پاسخ آقای Penllo بسیار جالب است زیرا People Can Fly بازی Gears of War: Judgment را زیر نظر Epic Games به صورت انصحاری برای Xbox 360 ساخته است.
نظر شما چیست؟
GB

آخرین ویرایش:
با این حساب اگه واچ داگز روی پلی 4 30 فریم بده روی ایکس باکس وان 15 فریم میده، ایکس باکس وان فقط به درد فیلم دیدن و پیتزا سفارش دادن می خوره :bighug:
نکنه اول نسلی قراره تو بازی ها اختلاف بین این دو مشخص بشه؟:-/
اختلاف 50 درصد به قدری زیاده که هنوز نسل شروع نشده هم باید تفاوت فاحشش رو نشون بده :)
چه ربطی داره,اول نسل که نمیان از کل قدرت کنسول ها استفاده کنند.

دوتا PC بزار کنار هم یکیش از اونیکی 50% قویتر باشه,ببین اختلاف نشون میده یا نه؟:-/
نشون میده؟:-/
مومن اینجا قضیه فرق داره,توی کنسول ها فریم رو قفل می کنن(معمولا روی 30),درصورتی که روی PC اینطور نیست.
رزولیشن هم روی PC می شه بالا برد و تنظمیات گرافیکی رو عوض کرد.
:|

آخرین ویرایش:
اقلا به حرف یکی که کنسول دستش رسیده و داره واسش بازی میسازه استناد کنید...مثلا کرایتکی یا بلک تاسک.
این بشر که تا ححالا کنسولُ از نزدیک ام ندیده چطوری همچین چیزی گفته آخه :| نظرش عینِ بچه های BC میمونه...نه کنسولِ دیده , نه کار کرده باهاش تز داده!

یه قسمت از حرفایی که زده خیلی جالبه:

گفته اگر شما فکر میکنید که این جنگ تموم شده چون PS4 امروز 50 درصد قویتره توهم زدین!

یه قسمت دیگشم جالبه:

360 از PS3 سریعتره نه تنها برنامه نویسی براش راحت تره مجموعا هم سریعتره (البته PS هم تو بعضی چیزا سریعتر/بهتر هست)

:)) بازم آورین. فقط جاهایی که به نفع خودتونه رو هایلایت کن، شیره بمال.

And yet no exclusive on X360 looks like The Last of Us. Halo 4 looks great. Gears blew my mind in 2006. And still, the best looking AAA game of this generation belongs to the supposedly weaker platform.

از بقیه حرف ها هم میشه این نتیجه رو گرفت که حرف هیچ کس به جز تیم PR مایکروسافت رو نباید قبول کرد، چه سازنده باشه چه DF و ...

بعضی از کامنت ها رو میخونم واقعا فکر میکنم طرف احتمالا دیروز گیمر شده از کی تا حالا اول نسل قدرت یه کنسول مشخص شده؟ بازیای سال 2005 روی کنسولا مشابه سال 2012 بوده؟ چرا فکر میکنید این اختلاف رو باید روز اول ببینید؟ اختلاف این دوکنسول رو سه سال دیگه میشه دید نه الان

اقلا به حرف یکی که کنسول دستش رسیده و داره واسش بازی میسازه استناد کنید...مثلا کرایتکی یا بلک تاسک.
این بشر که تا ححالا کنسولُ از نزدیک ام ندیده چطوری همچین چیزی گفته آخه :| نظرش عینِ بچه های BC میمونه...نه کنسولِ دیده , نه کار کرده باهاش تز داده!
شما از کجا فهمیدی که ایشون تا حالا کنسول رو از نزدیک ندیده؟:|
شما مسئول فروش Dev kit های X1 هستید؟:|

:)) بازم آورین. فقط جاهایی که به نفع خودتونه رو هایلایت کن، شیره بمال.

از بقیه حرف ها هم میشه این نتیجه رو گرفت که حرف هیچ کس به جز تیم PR مایکروسافت رو نباید قبول کرد، چه سازنده باشه چه DF و ...

And still, the best looking AAA game of this generation belongs to the supposedly weaker platform

از این یه تیکه حرفاش چه نتیجه ای گرفتی؟

من با حرفش در مورد کنسولای این نسل تا حدی موافقم خود یامائوچی هم از ساختار PS3 انتقاد کرده بود PS3 مسلما خیلی قدرتمنده ولی کمتر کسی تونسته از قدرتش استفاده کنه این به نظر من یعنی ضعف سخت افزاری. اگر از قدرت Ps3 درست استفاده شه میشه یه بازی مثل TloU رو روش RUN کرد که مسلما روی 360 قابل اجرا نیست ولی ازون ور صد دو جین بازی مولتی روی 360 بهتر اجرا شدن من هم مثل ایشون به صورت کلی Overall کنسول مایکرو یعنی 360 رو بهتر میدونم (از نظر طراحی سخت افزار البت )

اول: PS3 کنسول ضعیف تری بوده در بعضی زمینه ها ولی بازی سازهای first party خیلی خوبی داشته که تونستن در کنسول ضعیف تر بازی های بهتری بسازن.
دوم: PS4 کنسول قوی تر از Xbox One است و همچنان سازنده های first party خیلی خوبی داره که میتونن بازی های بهتری بسازن.

و به عبارتی advantage کنسول سونی + بازی سازهای first party این نسل از نسل قبل هم بیشتر میشه.

اول: PS3 کنسول ضعیف تری بوده در بعضی زمینه ها ولی بازی سازهای first party خیلی خوبی داشته که تونستن در کنسول ضعیف تر بازی های بهتری بسازن.
دوم: PS4 کنسول قوی تر از Xbox One است و همچنان سازنده های first party خیلی خوبی داره که میتونن بازی های بهتری بسازن.

و به عبارتی advantage کنسول سونی + بازی سازهای first party این نسل از نسل قبل هم بیشتر میشه.

خوب الان تو قبول داری PS3 کنسولی هست که مجموعا ضعیفتر از 360ـه اگرچه در بعضی موارد هم سریعتر از 360 هست؟
اگه قبول نداری که هیچی فقط نمیدونم چرا به من تهمت میزنی که گزینشی ترجمه کردم!؟
اگه قبول داریم که پس تو 7-8 ساله چرا قبول نمیکردی؟
فقط خواهشا سوفسطایی گری نکن :)

خوب الان تو قبول داری PS3 کنسولی هست که مجموعا ضعیفتر از 360ـه اگرچه در بعضی موارد هم سریعتر از 360 هست؟
اگه قبول نداری که هیچی فقط نمیدونم چرا به من تهمت میزنی که گزینشی ترجمه کردم!؟
اگه قبول داریم که پس تو 7-8 ساله چرا قبول نمیکردی؟
فقط خواهشا سوفسطایی گری نکن :)
این گفته 360 به طور کلی سریع تر هست . این هممون میدونیم و از اکثر مولتی پلتفورم ها هم معلومه .

ولی تو جمله ای که کیوان نقل قول کرده گفته قوی ترین بازی نسل (از لحاظ تکنیکی و ...) از کنسولی هست که ضعیف پنداشته میشه به خاطر بازیای مولتی . supposedley weak به این معنی نیست که ضعیف هست .

این گفته 360 به طور کلی سریع تر هست . این هممون میدونیم و از اکثر مولتی پلتفورم ها هم معلومه .

ولی تو جمله ای که کیوان نقل قول کرده گفته قوی ترین بازی نسل (از لحاظ تکنیکی و ...) از کنسولی هست که ضعیف پنداشته میشه به خاطر بازیای مولتی . supposedley weak به این معنی نیست که ضعیف هست .

تقدیم به شما:

شیره بمال.

Frobary
تو که سخنگو ماکروسافتی حافظه خیلی خوبی هم داری ؛ پارسال این بابا یه چیز خیلی بد دیگه هم بار ماکروسافت نکرده بود!؟ :-?
فقط دارم سوال میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or