PS4 :Chmielarz پنجاه درصد اختلاف سرعت دارد - Penello جواب می دهد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

اخیرا آقای Adrian Chmielarz که کارگردان هنری استدیو People Can Fly هستند و بازی های Painkiller و Bulletstorm را در کارنامه خود دارند، طی توئیتی ادعا کرده اند که یکی از کنسول های نسل بعد دارای 50 درصد قدرت بیشتر است.
یک نفر از ایشان خواسته است تا واضح صحبت کنند و ایشان پاسخ دادند: این PS4 است که قوی تر می باشد.

ps4_xbox-one_bulletstorm-dev.jpg

طولی نکشید که درباره این موضوع از آقای Albert Penello که به عنوان مدیر برنامه ریزی محصولات در کمپانی مایکروسافت مشغول هستند، سوال شد.
که پاسخ دادند: کدوم سازنده؟ پست Chmielarz نشان داده شد و آقای Penello گفتند: او را نمی شناسم
پاسخ آقای Penllo بسیار جالب است زیرا People Can Fly بازی Gears of War: Judgment را زیر نظر Epic Games به صورت انصحاری برای Xbox 360 ساخته است.
نظر شما چیست؟
GB

آخرین ویرایش:
افت فریم های مشاهده شده در تریلریهای متوالی WATCH DOGS که رو PS4 اجرا کردن.. به خصوص این تریلر اخری که جزییات و بافتهای بازی هم کاسته بودن تابلووووووو .. بعلللللللللللللللللللله کاملا مشخصه که ( پنجاه درصد چیه .. صد درصد ) از ایکس باکس وان قوی هستش ! این حرف و تعارفا چیه ..

خوش باشین .. جوجه رو اخر پاییز میشمریم

یزنه نه بزنه درسته
نرود میخ اهنی در سنگ ...
عالم و ادم گفتن و میگن و بازم این قصه تکرار میشه
PS4 کاملا سرتره
حرف ما هم نیست حرف دنیاست
عجیبه که کنسولی که قرار بود تو کنفرانس کشته بشه کاری کرد که سیاست های یه کمپانی هر روز عوض شد و به زور اورکلاک و افزایش فرکانس و فیفای مجانی هنوزم تو پیش فروش مایلها عقبه ...
از چی دفاع میکنید ؟
انحصاری های زیاد و با کیفیت ؟
فناوری باتری قلمی رو دسته سال 2014 ؟
یا مجهز شدن به بلوری پلیر در سال 2014 ؟
اون موقع که ما بلوری پلی میکردیم بعضی ها رفته بودن سر کوچه دنبال باتری قلمی یه عده هم پشت شهرداری دنبال HD DVD PLAYER اکسترنال :-& بودن
مقایسه نکنید که عمق فاجعه بسیار زیاده
رفیق اینقدر جوش نیار ، نسل پیش هم ، همین Devــها بودن که کنسول PS3 رو می کوبیدن و از 360 یه کنسول رویایی ساخته بودن ، حالا قضیه گهی پشت به زین ، زین به پشت ، کاری نداریم حالا کدوم واقعا قوی تره ، ولی شما نباید به فن های Xone خرده بگیرید، همین شمایی بودین که تو کنسول PS3 یه اژدهای درونی خفته ساخته بودید، همین انتظار رو داشته باش این طرفیا هم انتظار یه معجزه از ESRAM و 15 پردازنده پنهان و ... داشته باشن، حرص نخور ، ارزش نداره . :)

یه بار یکی گفت PS4 قوی تره جبهه مقاومتیا میگن یارو سونی فنه بایدم بگه.یکی دیگه اینو میگه میگین بابا فلانی تا حالا بازیه AAA نساخته حرفش پشمه الانم این آقا که قبلا از پاچه خوارای ماکرو بوده خودش برگشته میگه PS4 قویتره برمیگردین میگین طرف اخراج شده میسوزه حتما!:dآخرشم مثل همه این فیلما میدونین چی میشه دیگه...:d
بقیه رو نمیدونم ولی خودم 10-12 باری گفتم ps4 قویتره:d

بعضی از این فیلم رو اعصابارو دیدین(مثلا پارانورمال اکتیویتی)دختره میاد میگه بابا خونه جن داره باباهه میگه بورو خودتو اسکل کن بابا:dبعد دختره میره با مدرک میاد میگه باباجون اینم مدرک ازش فیلم گرفتم حالا چی میگی!؟باباهه برمیگرده میگه هه! رفتی با کامپیوتر یه چی درست کردی که مثلا منو بترسونی و اینا...آخرشم همه با هم به اف میرن!:d
الان دقیقا اوضاع اینجاس!:d
یه بار یکی گفت PS4 قوی تره جبهه مقاومتیا میگن یارو سونی فنه بایدم بگه.یکی دیگه اینو میگه میگین بابا فلانی تا حالا بازیه AAA نساخته حرفش پشمه الانم این آقا که قبلا از پاچه خوارای ماکرو بوده خودش برگشته میگه PS4 قویتره برمیگردین میگین طرف اخراج شده میسوزه حتما!:dآخرشم مثل همه این فیلما میدونین چی میشه دیگه...:d
این یارو تو اخر پستش هم گفته 360 از ps3 قویتره ! قبوله آیا ؟!

دوست عزیز ps3 تو امار قبلی که سونی داده بود فروشش از 360 کمتر از 1میلیون عقب بود اما با اومده tlou وgod فزوشش از 360 بیشتر شده بود یک منبع معتبری هم اعلام کرده بود الان یادم نمیاد تازه قبل از اومدن tlou
شما مطمئن باش اگه سونی فقط یک کنسول بیشتر از مایکروسافت فروخته باشه, به تموم دنیا اعلام میکنه...

افت فریم های مشاهده شده در تریلریهای متوالی WATCH DOGS که رو PS4 اجرا کردن.. به خصوص این تریلر اخری که جزییات و بافتهای بازی هم کاسته بودن تابلووووووو .. بعلللللللللللللللللللله کاملا مشخصه که ( پنجاه درصد چیه .. صد درصد ) از ایکس باکس وان قوی هستش ! این حرف و تعارفا چیه ..

X1 که توی اجرا کردن انحصاریهاش روی 30 فریم زاییده ( dead rising 3، حول و حوش 10 ، 15 فریم )

ما تو ایران به بازی فکر می کنیم و بس ولی در تمام دنیا امکانات دیگه نظیر tv و... خیلی مهم است پس باید یکم منطقی باشیم اینکه یه سیستم همه چیز داشته باشه برای یه یوزر با اینترنت درست درمون خیلی مهمه مثلا تو نسل قبل تو ایران هیچکس یا بندرت از سیستم کرایه فیلم تو xboxlive استفاده کرد
ولی تو دنیا این سیستم طرفدار های خودش رو داره به نظر من باید یه کنسول تو خانواده همه رو سرگرم کنه نه گیمر ها رو
برای مثال کنیکت اسپرت یا بازی های move
پدر من با 65 سال سن از بازی کنیکت اسپرت خوش اومد و توی خانواده مسابقه دنس سنترال برقراره این یعنی کنسول خانواده
بدی سونی اینه که همه افراد رو شامل نمیشه
در مورد نظر کارشناسی که دوستمون داد باید بگم که من کسی هستم که تو همین رشته هم 10 ساله کار می کنم و با تمام این چیزها آشنایی کامل دارم ولی بحث یوزر فرندلی موضوع یه چیز دیگه است تا کار نکنید و باگهای سیستم مشخص نشه نمیشه در موردشون نظر داد حالا چه ps4 باشه چه xbox1. در م.رد شرکتهای بازی سازی هم باید بگم که اونا برای فروش بیشتر کنسولها دارن زیادی بزرگ نمایی می کنن
اگه یادتون باشه اولین بازی ها ی کنسولهای نسل قبل با نسل قبلیش زیاد فرق نمی کرد ولی در انتهای این نسل شاهد the last of us و forza بودیم
درکل این چیزها ارزش بحث و درگیری رو ندارهhttps://www.google.com/search?clien...GDtAba74HgCA&ved=0CCgQvwUoAA&biw=1024&bih=609

این یارو تو اخر پستش هم گفته 360 از ps3 قویتره ! قبوله آیا ؟!

این یارو نگفته 360 از ps3 قویتره، حرف از سریع بودن که در برخی جاها هم PS3 رو سریعتر از 360 دونسته:

X360 is faster than PS3. Not just easier to program on, it's faster overall (although PS is faster/better in SOME areas

دوست عزیز به شما توصیه میکنم حتما تریلر های dead raising 3 رو ببینی تا افت فریم قشنگ واست تداعی بشه
حالا بماند که اقایون ترسیدن خیلی از بازی هاشون رو رو pc به ملت تحویل دادن روش هم نوشتن xbox1 :))

این یارو نگفته 360 از ps3 قویتره، حرف از سریع بودن که در برخی جاها هم PS3 رو سریعتر از 360 دونسته:
میخوای کلاس زبان بزارم اینجا ؟!

X360 is faster than PS3. Not just easier to program on, it's faster overall (although PS is faster/better in SOME areas

وقتی چیزی میره داخل پرانتز هم میدونی چیه ؟! یعنی هی چیزی را داره تذکر میده یعنی اشاره کرده ps3 هم تو بعضی چیزها قویتره ولی چیزی که مد نظرش هست و از overall استفاده کرده یعنی 360 در کل قویتره . حضرت جناب عالی کارمک را قبول داری ؟ چی گفته بود 360 قویترینه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or