PS4 :Chmielarz پنجاه درصد اختلاف سرعت دارد - Penello جواب می دهد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

اخیرا آقای Adrian Chmielarz که کارگردان هنری استدیو People Can Fly هستند و بازی های Painkiller و Bulletstorm را در کارنامه خود دارند، طی توئیتی ادعا کرده اند که یکی از کنسول های نسل بعد دارای 50 درصد قدرت بیشتر است.
یک نفر از ایشان خواسته است تا واضح صحبت کنند و ایشان پاسخ دادند: این PS4 است که قوی تر می باشد.

ps4_xbox-one_bulletstorm-dev.jpg

طولی نکشید که درباره این موضوع از آقای Albert Penello که به عنوان مدیر برنامه ریزی محصولات در کمپانی مایکروسافت مشغول هستند، سوال شد.
که پاسخ دادند: کدوم سازنده؟ پست Chmielarz نشان داده شد و آقای Penello گفتند: او را نمی شناسم
پاسخ آقای Penllo بسیار جالب است زیرا People Can Fly بازی Gears of War: Judgment را زیر نظر Epic Games به صورت انصحاری برای Xbox 360 ساخته است.
نظر شما چیست؟
GB

آخرین ویرایش:
این جور حرف ها درست و صحیح نمیباشند چون مایکروسافت گفته است که X1 نزدیک 5 میلیون ترانزیستور دارد و 600٪ برابر قوی تر است. تازه من تکنلوژی های خفیه کشف شده توسط کارشناس مجرب در همه زمینه ها، فرخ، و اینفینیتی پاور آو ابر را حساب نکردم. خودتان حساب کنید با درنظر گرفتن آنها چند صد درصد برابر میشود. مخ من که سوت کشید و هنگ کرد و متاسفانه نتوانستم محاسبه کنم.

سونی بهتر است بجای خریدن افراد برود چهار تا بازی انحصاری بسازد.

واقعا من متاسف هستم برای T10 که قراره برای رقابت بهترین ریسینگ شبیه ساز را بسازه ولی رو کنسول ضعیفتر کار میکنه و من واقعا برای EPIC و CRYTEK متاسف هستم که هر دو از بهترین انجینهای گرافیکی هستند و قراره قدرت انجیناشون را با بازهای انحصاری روی کنسول ضعیفتر نشون بدند :-s :|

این جور حرف ها درست و صحیح نمیباشند چون مایکروسافت گفته است که X1 نزدیک 5 میلیون ترانزیستور دارد و 600٪ برابر قوی تر است. تازه من تکنلوژی های خفیه کشف شده توسط کارشناس مجرب در همه زمینه ها، فرخ، و اینفینیتی پاور آو ابر را حساب نکردم. خودتان حساب کنید با درنظر گرفتن آنها چند صد درصد برابر میشود. مخ من که سوت کشید و هنگ کرد و متاسفانه نتوانستم محاسبه کنم.

سونی بهتر است بجای خریدن افراد برود چهار تا بازی انحصاری بسازد.

خسته نشدی تو هر پستی که دادی فقط حرفای تکراری زدی؟

میخوای کلاس زبان بزارم اینجا ؟!

X360 is faster than PS3. Not just easier to program on, it's faster overall (although PS is faster/better in SOME areas

وقتی چیزی میره داخل پرانتز هم میدونی چیه ؟! یعنی هی چیزی را داره تذکر میده یعنی اشاره کرده ps3 هم تو بعضی چیزها قویتره ولی چیزی که مد نظرش هست و از overall استفاده کرده یعنی 360 در کل قویتره . حضرت جناب عالی کارمک را قبول داری ؟ چی گفته بود 360 قویترینه ؟
برای کسایی که بازی مالتی می سازند 360 بهتره چون gpu بهتری داره ...در طرف مقابل ps3 cpu بهتری داره و کسی نمی یاد وظایف gpu رو با cpu شبیه سازی کنه بجز استادیوهای داخلی یا طرف قرارداد سونی ..کلا 360 نسبت به ps3 سیستم نرمالتری و ایده ال تری برای بازی سازی بود

XB1 قوی تر هست زیرا خیلی بزرگتر هست ! مگر میشود کنسول قوی تر کوچک تر باشد ؟ ، هرچه که نباشد 5 بیلیون ترانزیستور دارد الکی که نمیباشد !
تازه کجایش را دیده اید ، قدرت بی نهایت ابری دارد و سرعت رمش هم بیش از اندازه قوی هست !!!!! دانشمندان هر روز در حال کشف قدرت بیشتر آن هستند ، که بر طبق آخرین اخبار به رکورد 272 GB دست یافته اند و قرار هست تا پایان سال به رکورد 7947GB هم برسند !!!!!

ps3 چند صد درصد قویتر بود این تازه 50 درصد؟ ما کاری به سریع تر بودن نداشتیم و نداریم و الان داریم با ایکسمون بازی می کنیم و وقتی با ps3 بازی می کنم حالم از بعضی بازی ها بهم می خوره...

ps3 چند صد درصد قویتر بود این تازه 50 درصد؟ ما کاری به سریع تر بودن نداشتیم و نداریم و الان داریم با ایکسمون بازی می کنیم و وقتی با ps3 بازی می کنم حالم از بعضی بازی ها بهم می خوره...

=))

همون بهتر بری با ایکس سرخ و اناریت بازی کنی !! :|
بای بای

عمده تفاوت دو کنسول سر گرافیکشون هست که ps 4 فقط 5 ترافلاپ از x 1 بیشتر داره وگرنه در زمینه cpu و پهنای باند رم x 1 سرتره .....حالا اینکه اینا این 50% رو از کجاشون در اوردن جای سوال داره! اخرش 10 - 15% قویتر باشه ....

04697558360074448450.jpg
نه خداییش خوشم میاد هرکی از مایکروسافت میره یا اخراج میشه میاد از قدرت N برابری PS4 حرف میزنه ! :d کسایی که میگن قدرت PS بیشتره : آقای استاد پروفسور محقق و مسئول گردش های علمی یعنی دکتر سرنی :| آقای نمیدونم کی کی که داره برای سونی انحصاری میسازه :| آقای X که از مایکروسافت اخراج شده :| یعنی یه آدم بی طرف نشد بیاد بگه این PS قویتره, البته کسایی مثل کوجیما که هیچی نمیفهمن ... :-j

با این حساب اگه واچ داگز روی پلی 4 30 فریم بده روی ایکس باکس وان 15 فریم میده، ایکس باکس وان فقط به درد فیلم دیدن و پیتزا سفارش دادن می خوره :bighug:
نکنه اول نسلی قراره تو بازی ها اختلاف بین این دو مشخص بشه؟

اختلاف 50 درصد به قدری زیاده که هنوز نسل شروع نشده هم باید تفاوت فاحشش رو نشون بده
:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or