PS4 :Chmielarz پنجاه درصد اختلاف سرعت دارد - Penello جواب می دهد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

اخیرا آقای Adrian Chmielarz که کارگردان هنری استدیو People Can Fly هستند و بازی های Painkiller و Bulletstorm را در کارنامه خود دارند، طی توئیتی ادعا کرده اند که یکی از کنسول های نسل بعد دارای 50 درصد قدرت بیشتر است.
یک نفر از ایشان خواسته است تا واضح صحبت کنند و ایشان پاسخ دادند: این PS4 است که قوی تر می باشد.

ps4_xbox-one_bulletstorm-dev.jpg

طولی نکشید که درباره این موضوع از آقای Albert Penello که به عنوان مدیر برنامه ریزی محصولات در کمپانی مایکروسافت مشغول هستند، سوال شد.
که پاسخ دادند: کدوم سازنده؟ پست Chmielarz نشان داده شد و آقای Penello گفتند: او را نمی شناسم
پاسخ آقای Penllo بسیار جالب است زیرا People Can Fly بازی Gears of War: Judgment را زیر نظر Epic Games به صورت انصحاری برای Xbox 360 ساخته است.
نظر شما چیست؟
GB

آخرین ویرایش:
چرا باید دروغ بگه ؟:-/
من نمیخام از کنسولی دفاع بکنم ، چون دوتاشو میخرم :d
ولی اونایی که تو ابن صنعت دارن کار میکنن دروغ میگن و ما این جا تو بازسنتر(تو ایران:blink:) راست میگیم ! :|

کلا آدم بازی ساز نمیاد PS حرف یزنه...چون اگر بازی ساز باشه از 600 اسب بخار باید بگه و این چیزا......

یزنه نه بزنه درسته
نرود میخ اهنی در سنگ ...
عالم و ادم گفتن و میگن و بازم این قصه تکرار میشه
PS4 کاملا سرتره
حرف ما هم نیست حرف دنیاست
عجیبه که کنسولی که قرار بود تو کنفرانس کشته بشه کاری کرد که سیاست های یه کمپانی هر روز عوض شد و به زور اورکلاک و افزایش فرکانس و فیفای مجانی هنوزم تو پیش فروش مایلها عقبه ...
از چی دفاع میکنید ؟
انحصاری های زیاد و با کیفیت ؟
فناوری باتری قلمی رو دسته سال 2014 ؟
یا مجهز شدن به بلوری پلیر در سال 2014 ؟
اون موقع که ما بلوری پلی میکردیم بعضی ها رفته بودن سر کوچه دنبال باتری قلمی یه عده هم پشت شهرداری دنبال HD DVD PLAYER اکسترنال :-& بودن
مقایسه نکنید که عمق فاجعه بسیار زیاده

بازم سونی پول داد به ملت که ازش تعریف کنن

حالا فهمیدم نسل قبل چرا سونی اوایل نسل همش ضرر میداد چون همه پولاشو میداد به ملت که ازش تعریف کنن

آقا من این پست رو ویرایش کردم چون نسل رو نوشته بودم نثل حالا دیگه لازم نیست ده نفر نقل قول کنن بگن
شما خودت رو ناراحت نکن 4تا گیمر ارزش این حرفا رو نداره که!اوه اوه پیتزام اومد:wow::excited::دی

این چیز ها معلوم کننده نیست تا خودتون بازی نکرده و این اختلاف رو حس نکردید باور نکنید
یادم تو نسل قبل هم همین حرفا بود آخرش کی بیشتر فروش کرد ؟
تو نسل قبل هم می گفتن ps3 خیلی سر تره ولی اینطور نبود البته بازی های انحصاری توپی داشت
من هر دوتا رو دارم و تو نسل بعد هم هر دو رو می گیرم حالا یکی زودتر یکی دیرتر
اینکه آدم فن یک شرکت باشه بد نیست ولی تعصب برای چی ؟
با این تفاسیر احتمالا آخرش هر دوتا مثل هم هستن و اون اختلاف باعث بد شدن هیچکدوم نمیشه هر کدوم هم طرفدار های خودشون رو دارن
امیدوارم دلار ارزون شه همه بتونن هر دوتا بخرن و انقدر جر و بحث نکنند

بعضیا همچین میگن باید کنسولها بیان بعد بشه نظر داد انگار قراره نظرات ریز کارشناسانه بدن!!
یارو یک Developer ـه داره این حرفو میزنه. به علاوه ی بسیاری دیگه. دیگه چطور باید ثابت بشه!!!
شاید تو این مورد خدا هم نتونه کمک کنه ! باید کنسول ها بیاد تا قشنگ جا بیفته :d

PS3 هم قدرتش حدودا 100% بیشتر از 360 هست(حدودا 2 برابر)
خب نتیجه اش چی شد؟ بازی های ملتی پلتفرم 360 که بهتره تا PS3
همه چیز که سخت افزار نیست.........
یعنی شما نمیدونی نتیجه چی شد!!؟

آخرین ویرایش:
این چیز ها معلوم کننده نیست تا خودتون بازی نکرده و این اختلاف رو حس نکردید باور نکنید
یادم تو نسل قبل هم همین حرفا بود آخرش کی بیشتر فروش کرد ؟
تو نسل قبل هم می گفتن ps3 خیلی سر تره ولی اینطور نبود البته بازی های انحصاری توپی داشت
من هر دوتا رو دارم و تو نسل بعد هم هر دو رو می گیرم حالا یکی زودتر یکی دیرتر
اینکه آدم فن یک شرکت باشه بد نیست ولی تعصب برای چی ؟
با این تفاسیر احتمالا آخرش هر دوتا مثل هم هستن و اون اختلاف باعث بد شدن هیچکدوم نمیشه هر کدوم هم طرفدار های خودشون رو دارن
امیدوارم دلار ارزون شه همه بتونن هر دوتا بخرن و انقدر جر و بحث نکنند

اينه حرف درست و منطقي چقدر کم هستن که اینطوری فکر میکنن

بعضیا همچین میگن باید کنسولها بیان بعد بشه نظر داد انگار قراره نظرات ریز کارشناسانه بدن!!
یارو یک Developer ـه داره این حرفو میزنه. به علاوه ی بسیاری دیگه. دیگه چطور باید ثابت بشه!!!
شاید تو این مورد خدا هم نتونه کمک کنه ! باید کنسول ها بیاد تا قشنگ جا بیفته :d
PS3 هم قدرتش حدودا 100% بیشتر از 360 هست(حدودا 2 برابر)
خب نتیجه اش چی شد؟ بازی های ملتی پلتفرم 360 که بهتره تا PS3
همه چیز که سخت افزار نیست.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or