PS4 :Chmielarz پنجاه درصد اختلاف سرعت دارد - Penello جواب می دهد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

اخیرا آقای Adrian Chmielarz که کارگردان هنری استدیو People Can Fly هستند و بازی های Painkiller و Bulletstorm را در کارنامه خود دارند، طی توئیتی ادعا کرده اند که یکی از کنسول های نسل بعد دارای 50 درصد قدرت بیشتر است.
یک نفر از ایشان خواسته است تا واضح صحبت کنند و ایشان پاسخ دادند: این PS4 است که قوی تر می باشد.

ps4_xbox-one_bulletstorm-dev.jpg

طولی نکشید که درباره این موضوع از آقای Albert Penello که به عنوان مدیر برنامه ریزی محصولات در کمپانی مایکروسافت مشغول هستند، سوال شد.
که پاسخ دادند: کدوم سازنده؟ پست Chmielarz نشان داده شد و آقای Penello گفتند: او را نمی شناسم
پاسخ آقای Penllo بسیار جالب است زیرا People Can Fly بازی Gears of War: Judgment را زیر نظر Epic Games به صورت انصحاری برای Xbox 360 ساخته است.
نظر شما چیست؟
GB

آخرین ویرایش:
اصلا من تو کفه این موندم که هنوز یه ادم بیطرف در مورد کسنولها نظر نداده :) یا طرف از قطب ps حساب میشه یا اینکه اخراجی های استودیوهای مایکروسافت بوده :lol: دوتا ادم درست حسابی نظر دادند که کارمک و کوجیما هست و هر دو گفتند قدرت کنسولها یکسانه و هیچ پلتفورم برتری را هم انتخاب نکردند .

تو این تاپیک هم من الان دوست دارم به دوتا نتیجه بگیرم این یارو گفته از چیزی که شنید ps4 تقریبا 50 درصد قویتره اون پایینش هم نوشته 360 کنسول قویتریه قشنگ هم گفته نه از نظر برنامه نویسی بلکه کلا قویتره و سریعتره ! الان کدومش راست هست کدومش دروغ ؟!

من قبلا هم گفتم یه ادم درست حسابی مثل کارمک که خودش این کاره باشه بیاد بگه ps4 قویتره شخصا قول شرف میدم بحث را همونجا تموم کنم !

تقدیم به شما:
عزیز من شما نمیخای قانع بشی تقصیر من نیست . سریع بودن با قوی بودن فرق داره به نظرم . روان بودن ـه کنسول 360 رو همه میدونیم و تو بازیای مولتی معلوم میشه که این یارو هم همینو گفته و قدرت کنسول هم تو بازیای انحصاری که این بابا به tlou اشاره کرده .

این آقا مگه مریضه بیاد بگه 360 قوی هست ولی بازیای PS3 قویتره پس در نتیجه PS3 قوی تره :دی ps3 به خاطر اختلاف جزئی گرافیک تو بازیای مولتی ضعیف پنداشته میشه که اینطور نیست .

Gartall
اینکه قدرت کنسولا تقریبا یکسان خواهد بود شکی نیست ولی بازیسازان TP حق اظهار نظر در مورد اختلاف قدرت کنسولا ندارن مخصوصا قبل از شروع نسل . همین که میان از کنسول تعریف میکنن زیادیه .

Last edited by a moderator:
عزیز من شما نمیخای قانع بشی تقصیر من نیست . سریع بودن با قوی بودن فرق داره به نظرم . روان بودن ـه کنسول 360 رو همه میدونیم و تو بازیای مولتی معلوم میشه که این یارو هم همینو گفته و قدرت کنسول هم تو بازیای انحصاری که این بابا به tlou اشاره کرده .

این آقا مگه مریضه بیاد بگه 360 قوی هست ولی بازیای PS3 قویتره پس در نتیجه PS3 قوی تره :دی ps3 به خاطر اختلاف جزئی گرافیک تو بازیای مولتی ضعیف پنداشته میشه که اینطور نیست .

Gartall
اینکه قدرت کنسولا تقریبا یکسان خواهد بود شکی نیست ولی بازیسازان TP حق اظهار نظر در مورد اختلاف قدرت کنسولا ندارن مخصوصا قبل از شروع نسل . همین که میان از کنسول تعریف میکنن زیادیه .

اوکی !
الان شما اینو برای من تفسیر کن، همون کسی که صحبتهاش موضوع این تاپیک شده گفته:
همه سازنده های عناوین AAA که من باهاشون صحبت کردم گفتن 50 درصد اختلاف سرعت وجود داره.
الان شما اینو چی تفسیر میکنی؟

- - -ویرایش - - -

آقایون لطفا این بحث ناظم VS ناظم رو هم بی خیال بشین

شما از کجا فهمیدی که ایشون تا حالا کنسول رو از نزدیک ندیده؟:|
شما مسئول فروش Dev kit های X1 هستید؟:|

تو PCF که دیگه نیست ...در ضمن واقعن فک میکنی اگه پنلو با این آقا قرارداد داشت واسه حتی یه بازی که واسشون پورت کنه اینطوری جوابشو میداد!؟ میگفت اصن نمیشناسمش؟!

یکسری مثل قدیمند. حرفاشون فرقی با قبل نداره. خب این افراد تکلیفشون معلومه ، یکسری هم منطقی تر شدند که باید تحسین شون کرد. اما اونایی که بقیه رو مسخره می کنند جالبند. الان سره مسخره بازی مثلا یه تیکه می ندازند اما همین الان کافیه بری پست های چهار سال پیش جدیشون رو ببینی (بعد اونجا تازه درک می کنی پست مزخرف و مسخره و البته فن بویسم یعنی چی) یکسری از ما چه قدر زود گذشتمون رو فراموش می کنیم !
چه ربطی به تاپیک داشت؟؟!!
قدیمی های بازی سنتر احتمالا با خوندن 6 صفحه این تاپیک متوجه ارتباطش میشند.
خودم شاهد بودم ولی اینجور کامنت ها تاپیک رو منحرف میکنه...
پ
این رو دیگه من تعیین می کنم نه شما !

آخرین ویرایش:
عجب کاربرانی داریم اینجا!!بحث از کنسول به سوی ناظمین انجمن سوق گرفت!!!!:|

- - -ویرایش - - -

یکسری مثل قدیمند. حرفاشون فرقی با قبل نداره. خب این افراد تکلیفشون معلومه ، یکسری هم منطقی تر شدند که باید تحسین شون کرد. اما اونایی که بقیه رو مسخره می کنند جالبند. الان سره مسخره بازی مثلا یه تیکه می ندازند اما همین الان کافیه بری پست های چهار سال پیش جدیشون رو ببینی (بعد اونجا تازه درک می کنی پست مزخرف و مسخره و البته فن بویسم یعنی چی) یکسری از ما چه قدر زود گذشتمون رو فراموش می کنیم !
چه ربطی به تاپیک داشت؟؟!!
قدیمی های بازی سنتر احتمالا با خوندن 6 صفحه این تاپیک متوجه ارتباطش میشند.
خودم شاهد بودم ولی اینجور کامنت ها تاپیک رو منحرف میکنه...
پ
این رو دیگه من تعیین می کنم نه شما !
نمیخوام باهات بحث کنم چون میدونم بن میشم...:|
بله شوما راست میگید!!

آخرین ویرایش:
خوب الان تو قبول داری PS3 کنسولی هست که مجموعا ضعیفتر از 360ـه اگرچه در بعضی موارد هم سریعتر از 360 هست؟
اگه قبول نداری که هیچی فقط نمیدونم چرا به من تهمت میزنی که گزینشی ترجمه کردم!؟
اگه قبول داریم که پس تو 7-8 ساله چرا قبول نمیکردی؟
فقط خواهشا سوفسطایی گری نکن :)

اختیار دارید قربان ما وارد حیطه کاری شما نمیشیم :دی

بله مشکلی نیست، PS3 میران رم کمتری داشت ولی سریعتر بود، GPU ضعیفتری هم داشت. اما در مورد CPU برترهایی داشت.

حالا شما قبول داری بازی های اختصاصی PS3 همیشه از لحاظ گرافیکی بهتر بودن؟

پ.ن: یک بار دیگه هم میگم به هیچ احدی مربوط نیست ناظم چه علاقه ای داره، اگر تخلفی از من سر زده میتونید با ادمین سایت در میون بگذارید. پست بعدی در این زمینه اخطار میگیره.

من با حرفش در مورد کنسولای این نسل تا حدی موافقم خود یامائوچی هم از ساختار PS3 انتقاد کرده بود PS3 مسلما خیلی قدرتمنده ولی کمتر کسی تونسته از قدرتش استفاده کنه این به نظر من یعنی ضعف سخت افزاری. اگر از قدرت Ps3 درست استفاده شه میشه یه بازی مثل TloU رو روش RUN کرد که مسلما روی 360 قابل اجرا نیست ولی ازون ور صد دو جین بازی مولتی روی 360 بهتر اجرا شدن من هم مثل ایشون به صورت کلی Overall کنسول مایکرو یعنی 360 رو بهتر میدونم (از نظر طراحی سخت افزار البت )
با توجه به چه مدرکی نميشه رويه 360 ران بشه؟

قانون سوم نیوتون!!
yahoo_4.gif

رو چه حسابی هیلو 4 نباید رو ps3 ران بشه؟؟

مثل اينکه شما نگرفتی چی شد
اول با دقت نوشته را بخون بعد نظر بده (مسخره بازی ....)

آخرین ویرایش:
اصلا من تو کفه این موندم که هنوز یه ادم بیطرف در مورد کسنولها نظر نداده :) یا طرف از قطب ps حساب میشه یا اینکه اخراجی های استودیوهای مایکروسافت بوده :lol: دوتا ادم درست حسابی نظر دادند که کارمک و کوجیما هست و هر دو گفتند قدرت کنسولها یکسانه و هیچ پلتفورم برتری را هم انتخاب نکردند .

تو این تاپیک هم من الان دوست دارم به دوتا نتیجه بگیرم این یارو گفته از چیزی که شنید ps4 تقریبا 50 درصد قویتره اون پایینش هم نوشته 360 کنسول قویتریه قشنگ هم گفته نه از نظر برنامه نویسی بلکه کلا قویتره و سریعتره ! الان کدومش راست هست کدومش دروغ ؟!

من قبلا هم گفتم یه ادم درست حسابی مثل کارمک که خودش این کاره باشه بیاد بگه ps4 قویتره شخصا قول شرف میدم بحث را همونجا تموم کنم !
تحلیل گر وبسایت eurogamer هم تایید کرده . کلا هیچ کس نمیگه ماست من ترشه مهم منتقدان که باید درباره ماست نظر بدن . :d هر منتقدی هم نظر بده اگه ضد نظر شما باشه طرف میشه بد دو عالم .
[h=1][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or