PS4 :Chmielarz پنجاه درصد اختلاف سرعت دارد - Penello جواب می دهد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

اخیرا آقای Adrian Chmielarz که کارگردان هنری استدیو People Can Fly هستند و بازی های Painkiller و Bulletstorm را در کارنامه خود دارند، طی توئیتی ادعا کرده اند که یکی از کنسول های نسل بعد دارای 50 درصد قدرت بیشتر است.
یک نفر از ایشان خواسته است تا واضح صحبت کنند و ایشان پاسخ دادند: این PS4 است که قوی تر می باشد.

ps4_xbox-one_bulletstorm-dev.jpg

طولی نکشید که درباره این موضوع از آقای Albert Penello که به عنوان مدیر برنامه ریزی محصولات در کمپانی مایکروسافت مشغول هستند، سوال شد.
که پاسخ دادند: کدوم سازنده؟ پست Chmielarz نشان داده شد و آقای Penello گفتند: او را نمی شناسم
پاسخ آقای Penllo بسیار جالب است زیرا People Can Fly بازی Gears of War: Judgment را زیر نظر Epic Games به صورت انصحاری برای Xbox 360 ساخته است.
نظر شما چیست؟
GB

آخرین ویرایش:
راجب قوی تر بودن درسته بعد معرفی x box one خبر های زیادی شنیدیم که به نظر میاد کنسول x box one قوی تر از اون چیزیه که ما روز معرفیش فکر میکردیم اما باز هم هنوز ps4 قوی تره . و اون منتقد هم به نظرم میخواد این (قوی تر بودن محسوس ps4 ) رو برسونه و گرنه 50 درصد یا 49.5 فقط حرفیه که روی کاغذه و باید ازمایش های بیشتری انجام بشه اما تا اونجا که من شنیدم و میبینم (1.8
>1.2 یا 1.3 + ram ) کنسول جدید سونی قوی تره و تعداد زیادی از منتقد ها و بازی ساز ها هم بهش اشاره کردن .
x box one قوی تر از اون چیزیه که ما روز معرفیش فکر میکردیم اما باز هم هنوز ps4 قوی تره .
اما باز هم هنوز ps4 قوی تره .
how much؟
1%؟50%؟
پس واقعیت رو قبول کنید .
من که واقعیت رو قبول دارم ,بارها هم گفتم:cheesygri

یه سری جوری در مورد best graphic صحبت میکنن که انگار از بدو تولد این نسل 8 تا best graphics گرفتن:d

فعلا چيزهايي كه مشخصه اينه CPU توي XBOX1 در حدود 10 درصد قوي تر از PS4 هستش.از اون طرف GPU توي PS4 روي كاغذ 50 درصد قوي تر از XBOX1 هستش كه در اين مورد نميشه صددرصد مطمئن بود چون كه معماري XBOX1 با داشتن يك سري پيچيدگي ها احتمال داره قوي تر از اون چيزي باشه كه به نظر ميرسه.در مورد RAM هم نميشه نظر قطعي داد كه 8GB+32 ESRAM بهتر عمل خواهد كرد يا 8GB GDDR5.

مشخصا چيزي كه الان از همين اطلاعات ناقص هم ميشه پي برد اينه قوي تر بودن 50 درصدي PS4 يكم دور از واقعيت به نظر ميرسه.

how much؟
1%؟50%؟

من که واقعیت رو قبول دارم ,بارها هم گفتم:cheesygri

یه سری جوری در مورد best graphic صحبت میکنن که انگار از بدو تولد این نسل 8 تا best graphics گرفتن:d
مقدارش رو میگم که دقیق معلوم نیست و هر کی هم درصد بده امکان داره اشتباه بشه ( سیستم could مایکرو معلوم نیست چه قدر قدرت رو زیاد میکنه و مقایسه بازی ها هم باید انجام بشه ) اما فعلا اونجوری که دو طرف سخت افزارشون رو اعلام کردند ps4 قوی تر بوده .

این Best Graphic و VGA و اینا همونی هست که Gears of War و Halo 4 هم جایزه ـش رو بردن یا یه چیز دیگه هست؟ :-/

دقیقاً خودشه , همونی که :

2011 بهترین گرافیکش Uncharted 3 شد

2010 بهترین گرافیکش God of War III شد

2009 بهترین گرافیکش Uncharted 2 شد + GOTY

2008 بهترین گرافیکش MGS 4 شد

ضمناً Geow انحصاری 360 نیست:bighug:

دقیقاً خودشه , همونی که :

2011 بهترین گرافیکش Uncharted 3 شد

2010 بهترین گرافیکش God of War III شد

2009 بهترین گرافیکش Uncharted 2 شد + GOTY

2008 بهترین گرافیکش MGS 4 شد

ضمناً Geow انحصاری 360 نیست:bighug:
بله دست سونی درد نکنه، ولی من در مورد سونی صحبت نکردم. در مورد Gears of War و Halo 4 صحبت کردم. حالا نمی دونم الان این بازی هایی که لیست کردی چه ربطی داشت به کامنت من؟ :-/ اون بخش آخر کامنتت هم نکته طنز لطیفی بود، خندیدیم آخر شبی:)) :دی

این Best Graphic و VGA و اینا همونی هست که Gears of War و Halo 4 هم جایزه ـش رو بردن یا یه چیز دیگه هست؟ :-/

والا من که شخصاً معتقدم Halo 4 اگه به تور Beyond/TLOU تو اون سال می خورد همونم قطعاً چیزی عایدش نمی شد:d ولی بازم خیالی نیست حالا دوبارم بازیهای 360 تو کل یه نسل! این جایزه رو بگیرن که یه موقع کسی شک نکنه
yahoo_4.gif

بله دست سونی درد نکنه، ولی من در مورد سونی صحبت نکردم. در مورد Gears of War و Halo 4 صحبت کردم. حالا نمی دونم الان این بازی هایی که لیست کردی چه ربطی داشت به کامنت من؟ :-/ اون بخش آخر کامنتت هم نکته طنز لطیفی بود، خندیدیم آخر شبی:)) :دی
البته صحبت مولتي شدن Geow هم زياد بوده اما بعيد ميدونم مايكرو بزاره بقول ماكان اگه پاش بيفته كل اپيك رو ميخره اما نميزاره

مگه بازی های مولتی پلتفرم رو نسخه کنسولی در نظر نمیگیرن برای best graphics؟:-/
نسخه PC ـش که یک سال بعد از نسخه X360 عرضه شد :دی
والا من که شخصاً معتقدم Halo 4 اگه به تور Beyond/TLOU تو اون سال می خورد همونم قطعاً چیزی عایدش نمی شد:d ولی بازم خیالی نیست حالا دوبارم بازیهای 360 تو کل یه نسل! این جایزه رو بگیرن که یه موقع کسی شک نکنه:d
نظر من هم دقیقا برعکس نظر شما هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or