PS4 :Chmielarz پنجاه درصد اختلاف سرعت دارد - Penello جواب می دهد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4-amd.jpg

اخیرا آقای Adrian Chmielarz که کارگردان هنری استدیو People Can Fly هستند و بازی های Painkiller و Bulletstorm را در کارنامه خود دارند، طی توئیتی ادعا کرده اند که یکی از کنسول های نسل بعد دارای 50 درصد قدرت بیشتر است.
یک نفر از ایشان خواسته است تا واضح صحبت کنند و ایشان پاسخ دادند: این PS4 است که قوی تر می باشد.

ps4_xbox-one_bulletstorm-dev.jpg

طولی نکشید که درباره این موضوع از آقای Albert Penello که به عنوان مدیر برنامه ریزی محصولات در کمپانی مایکروسافت مشغول هستند، سوال شد.
که پاسخ دادند: کدوم سازنده؟ پست Chmielarz نشان داده شد و آقای Penello گفتند: او را نمی شناسم
پاسخ آقای Penllo بسیار جالب است زیرا People Can Fly بازی Gears of War: Judgment را زیر نظر Epic Games به صورت انصحاری برای Xbox 360 ساخته است.
نظر شما چیست؟
GB

آخرین ویرایش:
ایشون قطعا از موارد زیر خبر دار نبوده که این حرفا رو زده:
-Infinite Power Of Cloud.
-600%.
-5 میلیون ترانزیستور.
-کینکتی که قراره با زامبی هل دادن گیمینگ رو متحول کنه .
-ESRAM.
-15 تا پردازنده ای که میتونن اطلاعات در حد
9 گیگ رو به 16 مگ تبدیل کنن.

حاضرم سخت افزاری مثل ps1 داشته باشم اما شاهکاری مثل اویل 3 و dino crisis بازی کنم تا سخت افزار قوی داشته باشم و باری ها حوصله سر بر باشه
اینو گفتم که بگم سخت افزار هیچ وقت تعیین کننده نیست

سودش رو اونا میکنن . جنگ و دعواش هم واسه شماست
یعنی سازندگان کنسول ها هم اینقدر تعصب ندارن
بزارید بیاد با اعدد و رقم نمیشه تصمیم گرفت
من اگر xone احتیاجاتم رو رفع کنه اگر بگن 1000% هم ضعیف تر هست اما در عمل چیز دیگه مشاهده کنم xone رو میگیرم
اگرم براورده نکنه که ps4
البته این وسط نقش دلار هم تعیین کننده هست........

منبع خارجیش رو ندارم ولی منبع ایرانی :
گیم*فا
اگه میخوای منبع خارجی رو از تحریریه ی سایتش میگیرم ؟

آره حتما منبع بگیر چون هر چی گشتم چنین خبری تو سایتهای خارجی ندیدم چون اگر می دیدم سریع خبرشو ترجمه میکردم و میذاشتم! خود سایت یورو گیمر رو هم گشتم خبری نبود!

منبع خارجیش رو ندارم ولی منبع ایرانی :
گیم*فا
اگه میخوای منبع خارجی رو از تحریریه ی سایتش میگیرم ؟
منظورت اینه؟:d
In Theory: Can Xbox One multi-platform games compete with PlayStation 4? • Articles • Eurogamer.net
50% اینجوری بدست اومده ==> 1.8/1.2Tflops = 50%
نتیجه ی EG بیست% فریم اضافست:d
البته الان شده 1.3Tflops یعنی 38% قدرت بیشتر GPU
در بقیه موارد مثل CPU و صدا و پهنای باند One قویتره , یعنی 50% مربوط به کل کنسول نمیشه:d
http://forum.bazicenter.com/thread81400/page19/#post2829604

دوتا ادم درست حسابی نظر دادند که کارمک و کوجیما هست و هر دو گفتند قدرت کنسولها یکسانه و هیچ پلتفورم برتری را هم انتخاب نکردند

خب مسئله اینجاست طبق گفته های خودتون X1 دارای 15 پردازنده مجزا + ESRAM داره که فقط خدا میدونه که اینها چه کارایی میکنن + کلاک CPU رو افزایش دادن + اینکه جدیدا شایعه شده که 2 گیگ رم GDDR5 هم انگار میخوان اضافه کنن + اینکه فردای رونمایی AMD از نسل بعد تراشه هاش مایکرو کنفرانس گذاشته که ممکنه بیاد بگه تو X1 ازش استفاده شده که دلیل سکوتش میتونه به این دلیل باشه که مایکرو یه قرارداد داشته که تا فلان تاریخ سکوت کنه + یه سری فناوریای فرازمینی "که طبق گفته بعضیا خوده مایکرو هم نمیدونه چی ساخته که بیاد توضیحش بده و اگه بخواد وارد جزئیات بشه یه 12-10 ساعتی طول میکشه و اینکه ماهم نمیفهمیم"

که میشه در آخر نتیجه گرفت این دو آدم حسابی هم در واقع چرت گفتن و X1 به مراتب قوی تر هست ...

والله به گفته سونی فن ها ما انتظار اختلاف 65 درصدی داشتیم بازم همین که به 50 درصد رسیده برای ما خوبه..!

به شخصه منتظر این اختلاف 50 درصدی روی بازی های PS4 هستم :bighug: مثلا اولین بازی که این اختلاف فاحش رو نشون میده BF4 هست که بی صبرانه منتظر شکوفایش روی PS4 هستیم:bighug:

والله به گفته سونی فن ها ما انتظار اختلاف 65 درصدی داشتیم بازم همین که به 50 درصد رسیده برای ما خوبه..!

به شخصه منتظر این اختلاف 50 درصدی روی بازی های PS4 هستم :bighug: مثلا اولین بازی که این اختلاف فاحش رو نشون میده BF4 هست که بی صبرانه منتظر شکوفایش روی PS4 هستیم:bighug:

ملاک بازیهای مولتی پلتفرم استدیوهای Third-Party اونم همین اول کار نیست.
شما اگه دنبال شکوفایی قدرت هستی، شکوفایی ـش یه چیزی تو مایه های PS3 میشه که چهار سال پشت سر هم تو حسرت Best Graphic ـه VGA بزارتتون!:d

ملاک بازیهای مولتی پلفترم استدیوهای Third-Party اونم همین اول کار نیست.
شما اگه دنبال شکوفایی قدرت هستی، شکوفایی ـش یه چیزی تو مایه های PS3 میشه که چهار سال پشت سر هم تو حسرت Best Graphic ـه VGA بزارتتون!:d

باووو ما یه نسل تو حسرت چت پارتی بودیم :دی کجای کاری؟ Best Graphic چه صیغه ایه دیگه ؟

منظورت اینه؟:d
In Theory: Can Xbox One multi-platform games compete with PlayStation 4? • Articles • Eurogamer.net
50% اینجوری بدست اومده ==> 1.8/1.2Tflops = 50%
نتیجه ی EG بیست% فریم اضافست:d
البته الان شده 1.3Tflops یعنی 38% قدرت بیشتر GPU
در بقیه موارد مثل CPU و صدا و پهنای باند One قویتره , یعنی 50% مربوط به کل کنسول نمیشه:d
http://forum.bazicenter.com/thread81400/page19/#post2829604
اره منظورم همون بود . ( ولی اگه میدونستم 50 درصد رو اونطوری به دست اورده مطمئنن نمیگفتم . )
ولی اصل صحبت من این بود که به نظر منتقد ها و تحلیل گر ها احترام بزاریم نه این که هر کی ضعفی از x box one گفت بگیم ادم نیست و ...
راجب قوی تر بودن درسته بعد معرفی x box one خبر های زیادی شنیدیم که به نظر میاد کنسول x box one قوی تر از اون چیزیه که ما روز معرفیش فکر میکردیم اما باز هم هنوز ps4 قوی تره . و اون منتقد هم به نظرم میخواد این (قوی تر بودن محسوس ps4 ) رو برسونه و گرنه 50 درصد یا 49.5 فقط حرفیه که روی کاغذه و باید ازمایش های بیشتری انجام بشه اما تا اونجا که من شنیدم و میبینم (1.8>1.2 یا 1.3 + ram ) کنسول جدید سونی قوی تره و تعداد زیادی از منتقد ها و بازی ساز ها هم بهش اشاره کردن .
پس واقعیت رو قبول کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or