amin987654321
کاربر سایت
معنی این پیغام یعنی سرویس در دست تعمیر است ولی متاسفانه از داخل ایران یه سری پورت ها رو بستن که نمیشه دیگه وارد استور شد و این پیغام به همین دلیل نمایش داده میشه.
حالا هیچ راهی نداره که وارد بشم؟
معنی این پیغام یعنی سرویس در دست تعمیر است ولی متاسفانه از داخل ایران یه سری پورت ها رو بستن که نمیشه دیگه وارد استور شد و این پیغام به همین دلیل نمایش داده میشه.
راجب استور موردی که جالبه اینه که مستقیم وارد نمیشه ولی از توی بازیها برین استور وارد میشه!
الان من از داخل DMC وارد استور ولی فقط بخش مربوط به بازی میشم و میشه از محتویات ارایه شده واسه اون بازی استفاده کرد.
هر چی هست مربوط به همین نت خراب شدس که معلوم نیست چی سرش اوردن.
ربطی هم به اپدیت و سونی و ... نداره چون هر کی خارج از ایرانه بدون مشکل وصله.

دوستان من یه مشکل خیلی عمیق دارم که نمیدونم چطوری باید حلش کنم ... ... کنسول رو دادم به یکی از دوستام برای انلاین تکن ... چون کنسول خودش بن شده بود ... رفت یه اکانت ساخت که فقط نام کاربری رو از خودم پرسید ... رفت کشور رو گذاشت دانمارک ... منم بی اطلاع از این موضوع از این اکانت استفاده کردم ... تا چند وقت پیش که ویتا خریدم و فهمیدم ای بابا چی به سرم اومده ...
الان میخوام psnکارت و پلاز بگیرم هیچ جوره گیرم نمیاد ... کسی راهکاری چیزی سراغ نداره برای من ... ؟؟؟ خیلی از بازی های پلاز که دنبالشون بودم داره محلتشون تموم میشه و من هنوز دربه درم .... عصابم داره خورد میشه
اگه بخوام یه اکانت جدید بسازم ... روی ps3 جواب میده ... میتونم سیو ها و تروفی هام رو بهش منتقل و سینک کنم ... قید تروفی های ویتا رو که باید به کل بزنم ...
نمیشه با توییت به مسئولی چیزی ... درخواست تغییر کشور توی محدوده ریجن 2 رو بدی ؟؟؟؟
متاسفانه به هیچ عنوان نمیشه کشور انتخاب شده (در زمان درست کردن اکانت) رو تغییر داد.
اگه PS3تون اوریجینال باشه که نمی تونید تروفی های سینک شده با یک اکانت رو ، به یک اکانت جدید سینک کنید!
اگر هم کپی خور باشه بازم فکر نکنم بشه ، مگر اینکه با پروفایلی که توش تروفی گرفتید ، با هیچ اکانتی Sign in نکرده باشید.
دوستان من یه مشکل خیلی عمیق دارم که نمیدونم چطوری باید حلش کنم ... ... کنسول رو دادم به یکی از دوستام برای انلاین تکن ... چون کنسول خودش بن شده بود ... رفت یه اکانت ساخت که فقط نام کاربری رو از خودم پرسید ... رفت کشور رو گذاشت دانمارک ... منم بی اطلاع از این موضوع از این اکانت استفاده کردم ... تا چند وقت پیش که ویتا خریدم و فهمیدم ای بابا چی به سرم اومده ...
الان میخوام psnکارت و پلاز بگیرم هیچ جوره گیرم نمیاد ... کسی راهکاری چیزی سراغ نداره برای من ... ؟؟؟ خیلی از بازی های پلاز که دنبالشون بودم داره محلتشون تموم میشه و من هنوز دربه درم .... عصابم داره خورد میشه
اگه بخوام یه اکانت جدید بسازم ... روی ps3 جواب میده ... میتونم سیو ها و تروفی هام رو بهش منتقل و سینک کنم ... قید تروفی های ویتا رو که باید به کل بزنم ...
نمیشه با توییت به مسئولی چیزی ... درخواست تغییر کشور توی محدوده ریجن 2 رو بدی ؟؟؟؟
آره منم از تویه گاد اسنشن وارد میشم مشکلی نداره سه سوت هم باز میشهراجب استور موردی که جالبه اینه که مستقیم وارد نمیشه ولی از توی بازیها برین استور وارد میشه!
الان من از داخل DMC وارد استور ولی فقط بخش مربوط به بازی میشم و میشه از محتویات ارایه شده واسه اون بازی استفاده کرد.
هر چی هست مربوط به همین نت خراب شدس که معلوم نیست چی سرش اوردن.
ربطی هم به اپدیت و سونی و ... نداره چون هر کی خارج از ایرانه بدون مشکل وصله.
حالا هیچ راهی نداره که وارد بشم؟
فکر کنم بشه ... چون دوستم که بن شده بود حتی میتونست این کار رو بکنه ...
نه راهی نداره مگه اینکه ار کارت اعتباری استفاده کنی
اگه کسی رو خارج داری یا خودت میتونی بگیری حله
اما راه دیگه ای نداره
چون فکر میکنم پی اس ان کاردهای دانمارک هم مثل مال سوئد که ما میگرفتیم کرون باشن و بعید میدونم ایران گیر بیاد
اینم عکس یکی از شاهکارای خودم :d
![]()
؟؟؟ اگه میتونی برای ما هم بخر ... به قیمت خوبی ازت میخرم ... :dدر مورد اکانت که همون طور که دوستمون گفت نمیشه ریجن رو عوض کرد ولی در مورد تروفی کنسول شما کپیه یا اوریج؟؟اگه اوریج باشه که نمیشه ولی کپی آره
اره هنوز کپیه ... اتفاقا همین حول و حوش میخواستم اوریج خورش کنم ... دست نگه داشتم ...
BF3 دیگه کد آنلاین نمیخواد. آپدیتش کنی باید بتونی بازی کنی. دقیقاً مشکلت چیه؟
سلام
آقا من برای اولین بار بازی گذاشتم کد آتلاین خواست زدم و راستی یه آپدیت 2 گیگی هم داشت که دانلود کردم تموم شد
الان وقتی میرم تو مولتی میگه اکانتت فعال نیست
اره به کرون هستش ... خودمم یه جایی رو سراغ دارم که کارت های 200 و 400 کرونی رو با یورو میفروشه ... ولی حساب ارزی ندارم ... برادرم از اون ور میتونه برام بگیره ولی از این چیزا سر در نمیاره ... نمیتونم مطمئن باشم چیزی که میخوام رو بخره ... (الان یکی میاد میگه فروشنده ای ، تبلیغات کردی پستم رو پاک میکنه ..از شوری ردش کردن)
این کارت ها رو خودت خریدی؟؟؟ اگه میتونی برای ما هم بخر ... به قیمت خوبی ازت میخرم ... :d
اره هنوز کپیه ... اتفاقا همین حول و حوش میخواستم اوریج خورش کنم ... دست نگه داشتم ...
اون موقع من سوئد کار میکردم و از شعبه وب هلن تو سولنا میگرفتم
الان المان هستم وگرنه میگرفتم مشکلی نبود
روی کنسولتون تا 16 تا اکانت اگه اشتباه نکنم (در تعداد) میتونید بسازید و با هر اکانت هر چی بخرید روی 2 کنسول فعال میشه
فقط برای بازیهای ویتا جتما باید با همون اکانتی که خریدید بازی کنید